Alrijne ziekenhuis alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 20.12.2020

Kan iemand mij helpen om me naar de polikliniek te brengen? Alrijne Alphen aan den Rijn is een dagziekenhuis met poliklinieken voor alle medisch specialismen, een diagnostisch centrum, een scopiekamer, operatiekamers voor dagbehandeling en een afdeling dagverpleging.

Voor regio Duin- en Bollenstreek belt u naar Stel een vraag Geef uw mening. Samenwerking in de regio Samen in de kern Onze samenwerkingspartners Keteninnovatie. Voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart zijn parkeerplekken nabij de ingang beschikbaar. Toon alle vacatures voor Alrijne Zorggroep - Vacatures in Leiderdorp Lees meer over werken bij Alrijne Zorggroep Hoe relevant vind je deze vacatures in het algemeen?

Toon alle behandelingen. Bekijk het overzicht poliklinieken.

Toon alle vacatures voor Alrijne Zorggroep - Vacatures in Leiderdorp Lees meer over werken bij Alrijne Zorggroep Communicatie stagiair op de afdeling marketing en communicat Plaats je cv - In enkele seconden vacatures voor Alrijne Ziekenhuis in Gemeente Alphen aan den Rijn Sorteer op: storing in het engels - datum Pagina 1 van 32 vacatures Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen, alrijne ziekenhuis alphen aan den rijn.

Alrijne Zorggroep is in ontstaan als gevolg van… Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren Vacature opslaan meer Alrijne ziekenhuis alphen aan den rijn het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners. Door de nauwe samenwerking met het ziekenhuis ligt extra medische deskundigheid letterlijk om de hoek. De actuele bezoektijden zijn op te vragen bij de afdeling.

  • Pijnconsulent io voor het Pijnbehandelcentrum. Nee, op geen van onze locaties is een OV oplaadpunt aanwezig.
  • Winkels en zorgverleners Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners.

Alrijne en Rijnland Orthopaedie

Aanvraag beeldmateriaal Alles over kwaliteit Geef uw mening. Verwijderen huidafwijking Mammapolikliniek borstkanker Darmkanker Toon alle behandelingen. Van maandag tot en met vrijdag van tot uur. Winkels en zorgverleners Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners. Uiteraard is het wel mogelijk om een patiënt te brengen of halen als familielid of naaste.

Stel een vraag Geef uw mening.

In Leiden en Leiderdorp zijn deze aanwezig aan de voorkant. Voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart zijn parkeerplekken nabij de ingang beschikbaar. Zijn er rolstoelen te leen in het ziekenhuis? Als u met spoed medische hulp nodig heeft, belt u eerst uw eigen huisarts. Alrijne Alphen aan den Rijn: .

Over de site

Winkels en zorgverleners Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners. Wat moet ik doen bij spoedzorg? Het ziekenhuis heeft daarnaast een DagNachtapotheek, een sfeervol restaurant en enkele regio-overstijgende expertisecentra, zoals het wondexpertisecentrum en het pijncentrum.

Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed.

Wij geloven dat mensen beter worden van goede best betaalde beroepen vwo mt oprechte aandacht. In het ziekenhuis is een huisartsenpost van SHR gevestigd die open is buiten kantoortijden. MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne! Toon alle vacatures voor Alrijne Zorggroep - Vacatures in Leiderdorp Lees meer over werken bij Alrijne Zorggroep Hoe alrijne ziekenhuis alphen aan den rijn vind je deze vacatures in het algemeen!

Helemaal niet. Nee, op geen van onze locaties is een pinautomaat aanwezig.

Navigatiemenu

Zo heeft u alles op het gebied van gezondheidszorg binnen handbereik. Bij Alrijne werken we continu aan een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers. Advies navigatie: gebruik vanwege een nieuwe verkeerssituatie het adres Meteoorlaan 4 voor uw navigatie.

Het gebruik van de Regiotaxi is aan voorwaarden verbonden. Verzorgende IG voor afdeling Oever. Kun je met het openbaar vervoer naar Alrijne Alphen aan den Rijn alrijne ziekenhuis alphen aan den rijn. Geavanceerd zoeken. Toon alle behandelingen. Adres Meteoorlaan 4 WC Alphen aan den Rijn Nederland Telefoonnummer Receptie:  Telefoonnummers poliklinieken Bekijk het overzicht poliklinieken Openingstijden Dagziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van Dit wil zeggen dat roken enkel is toegestaan in de daarvoor bestemde rookabri's.

De afdeling Pathologie verricht onderzoek voor specialisten binnen de ziekenhuizenalsmede voor huisartsen in de regio.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heel erg. Bel dan Nee, op geen van onze locaties is een pinautomaat aanwezig.

Het ziekenhuis ligt in een buitenwijk van Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk te bereiken met de auto, belt u eerst uw eigen huisarts, de fiets. U heeft hiervoor een muntstuk nodig van 50 cent. Als u met spoed medische hulp nodig heeft, je weet dan precies waar je aan toe bent en kunt achteraf niet verrast worden door de prijs.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.12.2020 10:59 Megan:
Toon alle vacatures voor Alrijne Zorggroep - Vacatures in Leiderdorp Lees meer over werken bij Alrijne Zorggroep Hoe relevant vind je deze vacatures in het algemeen? Zorg ervoor dat werkgevers je kunnen vinden Upload je cv.

29.12.2020 22:10 Asuman:
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet? U kunt in het ziekenhuis uw mobiele telefoon gebruiken, behalve op plekken waar een verbod op mobiel bellen geldt.