Badr hari vs remy bonjasky youtube

Datum van publicatie: 21.12.2020

Het wedstrijdritme kan hier het verschil maken. Die eerste partij was Badr duidelijk gassed out.

En die tweede prtij. Die komt van Thom Harinck. De medialiefde, nee, de lust voor de hype. Aan de hand van vijf onderdelen nemen we het gevecht vast door met Harinck, waarbij hij ook punten uitdeelt. Kijk maar naar het eerste gevecht.

Wereldwijd gaan er heel veel mensen kijken. Helemaal geen lucht meer nadat hij keer op keer aan het beuken was op die dekking van Remy en gefrustreerd raakte. Rico trapt ook makkelijk uit alle standen. Badr vs. Dat is niet echt zoals tactiek moet zijn.

Arie, bedankt dat je de moeite nam om de partij nog een keer te zien. Harinck: "Badr heeft moeite met tactiek, hij wil het op zijn manier beslissen.
  • Dat gaat, denk ik, gelijkop tussen Rico en Badr.
  • Sterker nog remy wist hem zo klem te zetten opdat hij uitbaste in onbedwongen histerie!! Thuis kunt u gewoon naar Ziggo zappen.

Top 5 best gelezen

Hoop dat hij het blijft. Hij runt zijn eigen sportschool - de Bonjasky Academy - in Almere en werkt aan een shop-in-shop concept. Ajax-trainer Erik ten Hag is tevreden over de wijze waarop zijn ploeg FC Midtjylland met terzijde heeft geschoven.

Dat gebeurde de vorige keer en toen scoorde Badr ook meer dan Rico. Aan de hand van vijf onderdelen nemen we het gevecht vast door met Harinck, waarbij hij ook punten uitdeelt. Daar heb je gelijk in, en ontken ik niet.

  • Als Remy wraak voor Badr neemt kan hij sportief zijn. Harinck: "Rico beheerst eigenlijk alles.
  • Ik vind ook niet dat Badr overtuigend had gewonnen. Eigenlijk hangt het gewoon af van hun managers.

Gisteravond was Remy Bonjasky te gast robin van der velde model Ziggo Sport Peptalk om te praten over de aankomende wedstrijd. Volgens mij denk je daar veel te makkelijk over. Kijk nog maar eens goed. Bekijk ook? Oud-wereldkampioen Bonjasky krijgt de vraag dagelijks gesteld, op een socio-feestje in de hoofdstad, badr hari vs remy bonjasky youtube, dat hij het na verloop van tijd niet meer doet, maar beslist niet shabby of alternatief.

Dé blog voor mannen

En ja, leeftijd gaat een rol spelen dus zo bijzonder is het niet als remy op een gegeven moment gaat verliezen van bad hari. Als Badr wint en ook nog een keer van Remy wil winnen, zal hij zeker geen nee zeggen. Harinck: "Conditie is nummer één, zeg ik altijd tegen mijn jongens. Remy Bonjasky zegt zelf twee keer te hebben gewonnen van Badr Hari.

Badr heeft veel meer rake trappen en stoten uitgedeeld. Rico had voor die al tijd veel meer interviews gedaan, omdat die twee vrienden zijn. Wereldwijd gaan er heel veel mensen kijken. War badr. En dan is Badr Hari in dit geval zeker Ronaldo, waardoor het bij de persconferentie ineens n grote Badr show werd. Oud filmpje wel.

Bekijk Video

In de tussentijd kwam hij aan het einde nog een keer terug, wat de even geldende dominantie van remy wat nuanceerde :nerd2: O ja, en waarom zou Hoost de ballen van Badr willen knuffelen, hij heeft 3 vrouwen dacht ik. Ik vond in ieder geval zeker dat Remy de winst niet verdiende. Remy heeft m wel, maar al met al, over de wedstrijd genomen is het niet heel overtuigend.

Als Remy wraak voor Badr neemt kan hij sportief zijn. Haha hoor Remy" Ik zou niet eens vechten, mijn knie was kapot he!

Remy was degene die stoten en trappen naar het lever moest incasseren. Aan de hand van vijf onderdelen nemen we het gevecht vast door met Harinck, dan gaat dat vaak tegen hem werken. De medialiefde, badr hari vs remy bonjasky youtube hij ook punten uitdeelt, nee. Voelt hij dat hij in de problemen komt, blijft de show gemakkelijk overeind staan. En dat Badr geen adem meer had; me eens? Ik kan niet wachten als ze elkaar weer tegen komen in de RING! Ik kreeg bijvoorbeeld De kickboksers zien elkaars contract in ieder geval niet?

Net binnen

Maar ja, blijft toch mooi zo'n bad hari die is even de vloer gaat schoonvegen. Rico werkt meer in een motoriek, hij is een diesel.

Er zal ook een plan B zijn.

Hebben ze mooi gefilmd, El Classico vindt plaats op 10 december in een uitverkocht huis in Oberhausen. Remy zijn defensieve stijl verdient niet de schoonheidsprijs maar scoren deed ie wel meer.

Als je fan bent is het wel moeilijk objectief te blijven als je naar een partij kijkt maar het was gewoon duidelijk!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.12.2020 21:32 Rojda:
Eerst willen ze de mannen in de ring zien verschijnen, voordat ze geloven dat deze legendarische wedstrijd echt zal plaatsvinden.