Bouchot mosselen op thaise wijze

Datum van publicatie: 15.02.2021

Kies een nieuw wachtwoord voor je account. Meng goed dooreen en zet het deksel op de pot. Een klassieke mosselpot geef ik in een handomdraai een Thaise twist.

Geen idee waarom dit kruid dezelfde naam draagt als de Italiaanse variant, want hun smaken liggen helemaal niet in hetzelfde spectrum. Er is iets met het wassen van vuile potten en pannen, ook mijn gedachten  krijgen een poetsbeurt. Wel, wie dat beweert, proefde nog nooit een Franse ­bouchot, een kleine, maar goed gevulde schelp met sappig en smaakvol vlees waaraan geen Zeeuwse mossel tippen kan.

Oei, er liep iets mis. Maar een goede spaghetti bolognese doet ons hart minstens zo snel slaan.

Van zodra het deksel begint te trillen, verlaag je je vuur. Meer informatie vind je  op de website? Je huidige wachtwoord. Laat staan om te gaan sporten. Schud twee keer met de pot en laat nog n minuut pruttelen.

Want wáár vind je zwarte limoen, gedroogde hibiscusbloemen en Mexicaanse Cascabelpepers?
  • Als je de pot schudt, doe het dan met een handdoek op het deksel zodat je geen kokende spatten op je kunt krijgen. Meer opties weergeven.
  • Meer informatie vind je  op de website.

Fit zonder buiten te komen: de beste sportkana­len op YouTube

Ik kan niet verder eten als ik nog maar 1 korrel zand tegenkom in mijn mond. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Sluit Je naam. Ingrediënten voor 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen 8 personen 10 personen.

Wapen je immuunsysteem tegen corona Sluiten x.

  • Als je de pot schudt, doe het dan met een handdoek op het deksel zodat je geen kokende spatten op je kunt krijgen. Vervang het typisch Aziatische kruid koriander eens door Thais basilicum ook heilig basilicum genoemd.
  • Delen Whatsapp Tweet Mail.

Beter leven. Delen Whatsapp Tweet Mail. Hetzelfde gevoel krijg ik bij het schoonmaken van mossels, een stap die je zeker niet mag overslaan bij het klaarmaken van deze lekkernij. Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles"! Blijf je deze melding houden.

Thaise mosselen

Herken jij de fysieke kenmerken van een depressie? Voeg het kookvocht van de mosselen toe en kook tot de helft in. Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen.

Geen idee waarom dit kruid dezelfde naam draagt als de Italiaanse variant, want hun smaken liggen helemaal niet in hetzelfde spectrum. Je wachtwoord? Schakel Javascript in om bouchot mosselen op thaise wijze reactie te plaatsen of de reacties beelden voor in huis lezen.

Geen probleem hoor. Neem dan contact op met onze klantenservice.

U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan. Laat de mosselen boven een kom uitlekken om het kookvocht op te vangen. Voeg nu de kokosmelk, wat peper en een weinig suiker naar smaak toe.

Sharing is caring… Zet de schaal in het midden van de tafel en bouchot mosselen op thaise wijze the romance begin. Voeg de groene curry toe  en roerbak 1 min. Tips Als je de pot schudt, doe het dan met een handdoek op het deksel zodat je geen kokende spatten op je kunt krijgen. Graag meer van deze heerlijke recepten in je mailbox. Het meeste werk aan dit gerecht is het schoonmaken van de mosselen. Deze link is ongeldig of verlopen.

Sluiten x Meld je aan op felicitatiekaart voor een man Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek.

Tapas!: Bouchots mossel op Thaise wijze

Neem een mooie grote schaal, schep er alles voorzichtig in en strooi de koriander over het geheel. Gooi de ongeopende mosselen weg en schep de mosselen in vier warme kommen. Van pizza tot frietjes, want op zondag mag dat comfortfood zijn. Serveer ze met prei in kaassaus en smeuïge cordon bleu voor een bordje vol nostalgie.

Haal dan het deksel eraf. Tips Als je de pot schudt, doe het dan met een handdoek op het deksel zodat je geen kokende spatten op je kunt krijgen. Sluiten x Nieuwsbrief Graag meer van deze heerlijke recepten in je mailbox.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.02.2021 01:17 Joran:
Dat kan! Een zacht groen currysausje, in dit geval.

24.02.2021 12:40 Moritz:
Haal dan het deksel eraf.

17.02.2021 11:13 Medy:
Leg het deksel op de pan en stoom de mosselen 3 à 4 min.