Camping chalon sur saone chateau

Datum van publicatie: 27.11.2020

Village Le Brasilia. Valérie D heeft een beoordeling geschreven aug. Verblijf op deze familiecamping waar ontspanning, natuur en het Bourgondische leven samenkomen.

Van daar hebben ze uitzicht over de camping en visvijver. Op het platteland - Aan de rand van - vijver - In de buurt van : - rivier - Afstand in km 0. Roosters bij het zwembad liggen los. Ontdek de huuraccommodaties op deze luxe camping met stacaravans voorzien van 3 slaapkamers en een half overdekt terras. Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans en appartementen. Dorp - Buiten dorp - Afstand in km: 6 - Aan de rand van - vijver - In de buurt van : - rivier - Afstand in km: 0.

De kamertypes kunnen verschillen. Google-vertaling Le camping est ferm depuis hier, camping chalon sur saone chateau, met de veelkleurige geglazuurde dakpannen. Roosters zijn door camping rechtgelegd, le 30 septembre. De stad staat vooral bekend om de Hospices de Beaune, toen leek het in orde.

Opmerkingen Gedetailleerde beoordeling. Op het platteland - Aan de rand van - vijver - In de buurt van : - rivier - Afstand in km 0.

Mening over de accommodatie : Geen review.
  • Foto's van de camping Foto's van de camping.
  • In de omgeving is ook best nog wel wat te doen. Volgend jaar gaan we er zeker terug.

Benieuwd naar de prijzen?

Speeltuin voor de kinderen is echt super. Centrale sanitair gebouw is nieuw en ziet er echt heel erg prima uit met veel douches. Is dit uw Tripadvisor-vermelding? Super mooie camping op een mooie locatie, veel meer dan een doorreis camping. Bekijk alle 2 vragen.

Volgend jaar gaan we er zeker terug Top camping,al zijn sterren waard!. Alle faciliteiten weergeven. RenskeR, Rapporteren? Gratis internet. Chateau de l'Epervire ligt 15 minuten van de snelweg.

Castel-Camping Chateau de l'Eperviere

Animaties - Animaties voor kinderen Seizoen alleen - Concerten Seizoen alleen. Dorp - Buiten dorp - Afstand in km: 6 - Aan de rand van - vijver - In de buurt van : - rivier - Afstand in km: 0.

Was een topactiviteit op 25 km van de camping. Information Covid : Dernières actualités et conseils.

De meeste plaatsen zijn niet vlak en zelfs hellend. Superproper sanitair. Alle foto's weergeven Camping Chateau Montrouant. Veilig betalen met. Sanitair is goed onderhouden! Nederlandse eigenaar, dus alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld.

De camping rechtsaf en de D18 volgen naar Saint Germain du Plain. U volgt deze weg, camping staat aangegeven met borden. Kano en kajak. Soms om langer in de Bourgogne te verblijven, soms een paar dagen op doorreis. Wij zijn hier op onze heenreis begin augustus 2 nachten geweest.

  • Je vindt er ook speelterreinen en een buitenzwembad.
  • U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren.
  • Nieuwe douche gebouw is erg netjes.
  • Het is verstandig om de GPS-coördinaten te gebruiken om de camping te vinden.

Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 0! Zeer schoon. Campingborden volgen! Geef uw mening. Waren van te voren erg nieuwsgierig naar deze camping. Je vindt er ook speelterreinen en een buitenzwembad. Animaties voor kinderen.

U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen.

Beoordelingen ANWB score 4 sterren. Vooraf reserveren is aan te bevelen. Faciliteiten en diensten.

De volgende dag lagen de roosters echter weer scheef Vriendelijk personeel. Alan Douglas.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: