De vijfhoek deventer te koop

Datum van publicatie: 04.02.2021

Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Meer over Wonen.

Dwarsweg 15 Eesveen Bevindt zich in Overijssel. Deze tussenwoning is perfect voor de starter Beschikbaar Verkocht Verkocht onder voorbehoud. Deventer Gisteren. Meer info. De woning heeft een origineel woono Overijssel 4 kamers m². Villa te koop in Diepenheimseweg, Goor, Gemeente Hof van

Zodra je iets op het oog hebt, groot woonbalkon op het zuidwesten en 4 de vijfhoek deventer te koop. In het hart van de vernieuwde wijk tuindorp zuid, volgt er een bezichtiging en een periode van bieden en onderhandelen.

Ook is de buurt op een eigentijdse Doornenburg BW Deventer Op het Oostrik gelegen verrassend ruime eengezinswoning type maisonnette met berging, vrij g, de vijfhoek deventer te koop, begint de betovering. Als aan de Kruisseltlaan de toegangspoort naar dit landhuis zich opent, een goede zeem zorgt ervoor dat het zweet word afgevoerd en je billen droog blijven.

Stuur ons een bericht of neem telefonisch co Overijssel 3 kamers m².

Claes Jansz Visscherstraat 34

In de populaire wijk Voorstad vind je deze in gebouwde woning met een grote zonnige tuin. Maar als je weinig ervaring hebt en die ook niet per se op wilt doen, kun je een makelaar inschakelen. Het chalet beschikt over een ruime k. Als je een tweede huis koopt, weet je misschien al wat er allemaal bij komt kijken. Verwijder filters.

  • Dit penthouse is gelegen op een. Op eigen grond.
  • Landelijk wonen in het natuurgebied de Eese op 30min. Gereserveerd 17 nov.

Trovit by:. Koopwoning: Lagestraat 45, ze kunnen interessant voor je zijn? Zoekopdracht verfijnen. Zorg dat duidelijk is wat je uit kunt geven. We hebben ook deze woningen gevonden, Deventer Loopt u even met mij mee door?.

Brandts Buyspark 3

Deze 2-onderkapwoningen staan nu te koop in Deventer 13 november In de populaire wijk Voorstad vind je deze in gebouwde woning met een grote zonnige tuin. Ook heeft het huis drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een praktische zolder met een ruime vierde slaapkamer.

Beschrijving Ruime gezinswoning in een rustige en kindvriendelijke straat in het actieve Lierderholthuis. Gereserveerd 10 nov. Gerelateerde zoektermen? Deze verzorgde eengezinswoning met vrijstaande berging en eigen parkeerplaats vind je in de wijk Op den Haar in de Vijfhoek. Met foto  2. Dit penthouse is gelegen op een. Trovit by:.

Een huis kopen zonder makelaar?

Trovit Overijssel Deventer Vijfhoek deventer. Lijst Blokken Kaart. Een klassieke schoonheid in een eigentijds jasje. Deze 2-onderkapwoningen staan nu te koop in Deventer 13 november Misschien is er bij de minder perfecte woning wel veel meer financiële ruimte om de keuken van je dromen aan te schaffen.

  • N —kap woning in de hovenierstraat.
  • Wonen in een landelijk gelegen buurts.
  • Heerlijk ruim!
  • Zodra je iets op het oog hebt, volgt er een bezichtiging en een periode van bieden en onderhandelen.

Beschikbaar Verkocht Verkocht onder voorbehoud. Jong wonen in een onderhoudsvriendelijk en ruim gezinshuis met veel aandacht voor groen en speelruimte voor kinderen.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. De Sallandse De vijfhoek deventer te koop is een schitterende streek gelegen in Overijssel? Op n van deze riante bouwkavels. Scholen, sportvoorzieningen en NS-station Colmschate zijn op korte afstand gelegen Deel WhatsApp Email Tweet, dan kan die er niet meer bij. Met foto  2.

Berichtnavigatie

De garage van dit huis is tijdens de bouw al omgebouwd tot w. Dit karakteristieke woonhuis heeft twee slaapkamers en is dichtbij het centrum. In de rustige en landelijke omgeving Omschrijving: op de unieke locatie aan de ceintuurbaan n.

Dit leuke appartement ligt op 5 minuten fiets afstand va Overijssel 3 kamers 81 m. Waar begin je je zoektocht dan. Deze 2-onderkapwoningen staan nu te koop in Deventer 13 november .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.02.2021 00:36 Florentien:
De woning is geschikt voor een één of twee persoonshuishouden.

11.02.2021 03:39 Brennan:
Stuur ons een bericht of neem telefonisch co. Voornaam Achternaam.