Echte meisjes in de jungle gevecht

Datum van publicatie: 17.01.2021

Jullie pissen ook allemaal naast de tent. Dat klonk Lesley als muziek in de oren. Correctie, twee kikkers.

Daar zeepte ze Nadia en Ymke mee in. En dan te bedenken dat ze ook nog samen in een krakkemikkige boot naar de rand van de jungle werden gebracht. Maar heb nu wel genoeg steekjes gehad, ben er wel een beetje klaar mee. De Brokopondo Babes vertrokken met een kwartier vertraging maar besloten wel als een team te rennen. Intussen ruzieden de Sranang Sweeties gewoon nog even door. Kox is naast op de televisie ook op sociale media actief: hierop heeft ze tienduizenden volgers en deelt ze filmpjes over haar leven.

In dit programma had Kox haar eigen vaste onderdeel waarin ze de laatste roddels en geruchten over de deelnemers opzocht en vervolgens aan het publiek presenteerde, sinds seizoen twee in werd haar onderdeel uitgebreider.

Geraadpleegd op 10 april Al gauw blijken de twee als water en vuur te zijn. Op Facebook laat Mies nog weten: "Wil ook niemand teleurstellen iedereen die gaat kijken. Het voelde echt goed en ik mocht het nog vasthouden ook!

Dat is een eitje. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis!

Hoofdrekenen is moeilijker dan je denkt. In de bajes zit je beter.

Bekijk Video

Ze hadden hun eerste geldopdracht verloren. Vooralsnog was de stemming in het primitieve kamp was opperbest. Blogger blogt ook dagelijks op OhOhMama. En dus vertelde Britt Amanda geduldig over mensen in de jungle die je kop eraf hakken en die opeten zodat ze zelf slimmer kunnen worden. Altijd weten wat er speelt? Echte meisjes op de prairie.

Zelfs de zogenaamd slimme Ymke niet. En dat vond ik heel erg zielig. Helaas voor Nadia. Download dan nu de RTL Boulevard app. Lees ook Bitchfight: Michella Kox vliegt Rosanna in de haren.

De andere meiden gierden van het lachen. Boxing Stars is op zoek naar een Ring Girl of Boy.

Reader Interactions

Jullie pissen ook allemaal naast de tent. Boxing Stars is op zoek naar een Ring Girl of Boy. This site uses Akismet to reduce spam. Ik kan goed instructies geven.

Maar dat was nog niet alles, want hij vertelde hen ook fijntjes dat na de vijfde geldopdracht elk team een lid moest weg stemmen.

Of drie. Stuur Scriptgirl. In januari trouwde Kox, dit huwelijk duurde drie jaar tot de scheiding in februari Dat is een eitje.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Michella laat aan RTL Boulevard weten momenteel in gesprek te zijn over haar verdere deelname aan het programma. De Brokopondo Babes hadden al snel in de gaten dat het goed mis was in het team van de Sranang Sweeties.

Ruzie bij de Sranang Sweeties Amanda en Michella mochten dan nog wel fysiek uit elkaars buurt blijven, dat betekende niet dat ze niet binnen normale gehoorsafstand van elkaar verwijderd waren.

Deze blog gebruikt cookies? Michella rijdt door. Britt at intussen stilletjes haar eten op. Echte meisjes in de jungle. Dat was Nadia. Al gauw blijken de twee als water en vuur te zijn. Al concentreerde Anna zich voornamelijk op de slagroom bij het nagerecht en de kok?

Alles over de rechtszaak documentaire Nicky Verstappen

Daar was in het andere kamp geen sprake van. Entertainment 'Versierde kerstboom van 13 meter hoog bij Paleis Noordeinde'. Eindelijk een normaal bed, een normale wc en … wijn.

Ze hadden hun eerste geldopdracht verloren. Tot ergernis van de Brokopondo Babes die er maar niet uit kwamen. All rights reserved.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: