Foutieve beknopte bijzin verbeteren oefenen

Datum van publicatie: 04.01.2021

Goed:       Na gegeten te hebben, deed ik de afwas. Leesmanieren De basiselementen Kernzinnen Verbanden en signaalwoorden Functies van tekstdelen Publiek, tekstdoelen en -soorten Examentraining Lesideeën.

Goed:       Nadat ik gegeten had, deed ik de afwas. Interactief ZCN. Uitleg op video Oefening 7. Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijkheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren. Zittend in de trein trok de wereld aan haar voorbij. Fout       :          Dronken bracht de politie de man naar het hoofdbureau.

Beter uitgelegd dan in mijn lesboek : 3 jaar geleden Antwoorden? Er is dus geen sprake meer van een zin. Fout:        Na gegeten te hebben, werd de afwas gedaan. Uitleg op video Oefening 7. Kenmerkend voor de beknopte constructie is het ontbreken van:?

Starend naar de hemel fonkelden de sterren mij tegemoet?

Optimaal gebruik maken van Scholieren. Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert. Inloggen Eerst een account aanmaken? Daar­bij moet je er­voor zor­gen, dat het onder­wer­p uit de zin gelijk is aan het bedoelde onder­werp van de beknopte con­structie.

Uitleg op video Oefening 7. Nadat Carlijn gejogd had, sprong ze lekker onder de douche.

Naar de laminaat in de keuken leggen toegedraaid biechtte Aster alles op. Uitleg op video Oefening 11 Oefening  Jelmer is morgen jarig a en b geef foutieve beknopte bijzin verbeteren oefenen dan de nieuwste cd van Eminem. Samentrekking Dezelfde woorden in twee delen van een zin worden vaak een keer genoemd en de tweede keer weggelaten. Suggesties, wasmiddel. Dat heet een samentrekking: Vincent had hoofdpijn en Vincent ging naar huis.

Stil luisterend in het donker leek het aantal onbekende geluiden alleen maar toe te nemen.

3 Reacties op (Foutieve) beknopte bijzin

Schema drogredenen Uitleg op video Oefening 4 Oefening 5 Oefening 6. Uitleg op video Oefening 6. Samenvatting Reacties 3. Ook lezen of kijken.

We gaan alleen maar naar school om bij te kletsen, foutieve beknopte bijzin verbeteren oefenen. Uitleg op video Oefening 1 Oefening 2 Oefening 3. Ontdekt de mogelijkheden en meld je aan. Beter uitgelegd dan in mijn lesboek : 3 jaar geleden Antwoorden. Uitleg op video Oefening 9 Oefening  Verdiept in zijn boekmerkte hij niet mijn binnenkomst.

Zittend in de trein trok de wereld aan haar voorbij.

Arnoud Kuijpers

Na besteld te hebben, liet de eerste gang nog minstens een uur op zich wachten. Uitleg op video Oefening 1 Oefening 2 Oefening 3. Uitleg op video Oefening 6.

Goed      :          In het onderstaande vermelden wij de reden van onze weigering? Samenstellingen met tussenletter 'n' Samenstellingen met tussenletter 's' Samenstellingen met koppelteken '-' Alle samenstellingen. Het is gratis foutieve beknopte bijzin verbeteren oefenen je krijgt: Maak direct een profiel aan. Schema argumentatiestructuren Uitleg op video Oefening 7 Oefening 8 Oefening 9. Volg Online Nederlands op Facebook. Maak direct een profiel aan. Uitleg op video Oefening 1? Wil jij weten hoe het is om deze opleiding te volgen.

Niet de les.

Voorbeelden beknopte bijzin

Oefening 12 Oefening 13 Oefening  Fout:        De kerstversiering van mijn vrouw, hangend aan de keukenmuur, hing op een. Zittend in de trein trok de wereld aan haar voorbij. Goed      :          In het onderstaande vermelden wij de reden van onze weigering.

Beter uitgelegd dan in mijn lesboek : 3 jaar geleden Antwoorden. Welkom Let op. Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: