Het laatste nieuws abonnement laptop

Datum van publicatie: 22.11.2020

Daarnaast kan je gratis een nieuwe fiets uitzoeken naar keuze. Het is nuttig bij elke verdere communicatie met onze klantendienst. Zo kom je rustig bij in het weekend en ben je weer op de hoogte van alle actualiteiten!

Je kan de editie van jouw digitale krant elk moment aanpassen. De digitale krant is beschikbaar tussen 4 u. Hoe log ik in? Ga naar www. Gratis verzending Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij HLN.

Klik op het abonnement dat je wilt stoppen. Toon aanbieding Verlopen. Nog geen profiel. Stap 2: Klik rechtsboven op 'Inloggen' en geef je e-mailadres en wachtwoord in. Ga op de website van HLN naar de shop en kijk hier lekker rond. Je krijgt nu details te zien, zoals de zombie escape room amsterdam waarop het abonnement afloop.

Hoe maak ik een profiel aan, het laatste nieuws abonnement laptop.

Je kan ook steeds contact opnemen met iTunes zelf. Help Veelgestelde vragen Klantenservice Informatie vooraf en algemene abonnementsvoorwaarden. In zochten we naar de Plezantste Gemeente van Vlaanderen , het grootste regionale journalistieke project van het jaar.
  • Alle informatie per onderwerp handig bij elkaar
  • Je hoeft enkel volgende stappen te volgen:.

Je mag hiervoor volgende stappen volgen:. Reactie s. De digitale krant is beschikbaar tussen 4 u. We streven ernaar onze meer dan 1 miljoen lezers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hebt u tips of feedback over de vernieuwde service-omgeving? Naar alle veelgestelde vragen.

Krijg hier korting op je toestel. Het is nuttig bij elke verdere communicatie met onze klantendienst. Je krijgt je toestel thuis toegestuurd. Gratis thuislevering. Klik op de eerste pagina van de krant om de download te starten.

Vind je deze actie leuk?

Browser Safari, Google Chrome, Zo lees je de krant zoals ze die ochtend verscheen, maar dan op je scherm. Om een profiel te maken, moet je volgende stappen volgen: Stap 1: Surf naar  www.

Het Nieuwsblad brengt je de harde feiten uit politiek, economie en cultuur en de menselijke verhalen erachter? We streven ernaar onze meer dan 1 miljoen lezers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Op smartphone of tablet Android Stap 1 : Open de app op jouw toestel Stap 2 : Klik op de krant naar keuze en klik op 'Inloggen als abonnee', het laatste nieuws abonnement laptop.

Stap 5: De download start en je kan de krant lezen. Op welke toestellen kan ik sint jeroen noordwijk vacatures app van de digitale krant downloaden.

Contacteer klantenservice

De digitale krant is beschikbaar tussen 4 u. Vul jouw wachtwoord in. Indien je jouw e-mailadres wenst te wijzigen, moet je volgende stappen volgen: Stap 1: Ga naar www. Afmelden kan via dezelfde pagina. Ontdek extra artikels in Als abonnee heb je onbeperkte toegang tot.

  • Toon aanbieding Nog 6 dagen geldig.
  • Via de nieuwsapp Apple Store en Google Play Store en de website blijf je gedurende de dag op de hoogte van alle nieuwsupdates.
  • Bovendien haal je de wereld in huis met Het Nieuwsblad.
  • Straffe bijlagen Op zaterdag is er de weekendkrant met drie weekendbijlagen: NU : columns, interviews en verhelderende infografieken over actuele onderwerpen N-magazine : alles over mode en beauty, gezondheid, psychologie, familie en relaties Het N-magazine neemt een zomerpauze en gaat er vanaf 27 juni tussenuit.

Nadien dien je volgende stappen te volgen: Stap 1: Open de app op jouw toestel Stap 2: Klik op de krant naar keuze en je krijgt verschillende opties: inloggen met je abonnement, het laatste nieuws abonnement laptop, inlogen met een vouchercode of een editie kopen.

Op hoeveel apparaten kan ik de krant downloaden. Hebt u tips of feedback over de vernieuwde service-omgeving. Hiervoor dien je volgende stappen te volgen:. Dat betekent dat je op HLN. Zo kom je rustig bij in het weekend en ben je weer op de hoogte van alle actualiteiten.

Nadien dien je volgende stappen te volgen: Stap 1: Open de app op jouw het laatste nieuws abonnement laptop Stap 2: Klik op de krant naar keuze en je krijgt verschillende opties: inloggen met je abonnement, inloggen met een vouchercode of een editie kopen. Op PC Stap 1 : Ga naar www.

Black Friday Korting bij Het Laatste Nieuws abonnement België in november 2020

Stap 3 : Klik op de homepagina van de krant. Wanneer je een abonnement via iTunes bent aangegaan, kan je de digitale krant enkel lezen op het toestel waarmee je de aankoop gedaan hebt. Hoe je jouw profiel moet koppelen aan jouw abonnement, kan je bekijken in dit instructiefilmpje.

Word abonnee van HLN en neem de weekendkrant. Om in te loggen, mag je volgende stappen volgen: Stap 1: Surf naar www. Om een profiel te maken, moet je volgende stappen volgen: Stap 1: Surf naar  www.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: