Hoe lang moet ik spitskool koken

Datum van publicatie: 28.01.2021

Laat de mand uitlekken op een bord. Voeg deze ingrediënten pas toe wanneer de soep opgediend is.

Instructies Maak de spitskool schoon zoals hierboven omschreven, en snij de kool vervolgens in reepjes of stukjes.

Verhit in een soeppan wat olie. Op deze manier kun je spitskool ook toepassen alsof het Chinese kool of paksoi is: wokken met wat prei, ui, paprika en bijvoorbeeld kerrie of een Oosterse kruidenmix en je hebt een uitstekende basis voor nasi. Ook lekker om te koken in kruidenbouillon en afmaken met kerriepoeder! In plaats van de spitskool koken, kun je er ook voor kiezen om de spitskool even te roerbakken.

Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht. Ik heb het voor het eerst klaar gemaakt, als stamppot, met gehakt en annanas, een aanrader.

Zonder onze toestemming is vermenigvuldiging verboden. Ik ben alleen. Voeg deze ingredinten pas toe wanneer de soep opgediend is. Was nu de reepjes kool goed in een vergiet of zeef. Bereidingstijd 15 minuten.

Maar hoe snijd je precies een spitskool en bereid je deze voor een gerecht?
  • Voorbereidingstijd 15 minuten. Ook kun je er bijvoorbeeld nog stukjes kip door roerbakken.
  • Spiskool heel kort koken dan afgieten de kaas er bij dan de blokjes ham er bij even door laten smoren.

{dialog-heading}

Keuken Internationaal. Zet de oven aan op graden en laat deze voorverwarmen. Een halve spitskool lijkt wellicht veel maar daar heb je voor 2 personen wellicht net genoeg aan. Haal de deksel van de grote pan, met ovenwanten. Je kan spitskool onder ander gebruiken om te wokken, koken en stoven. Deze verbranden op de barbecue.

Indonesisch Hoofdgerecht. Ik heb nog een halve kool daar ga ik de overschoten mee maken. Dit was een verrukkelijk gerecht. Het heeft een spitse vorm en heeft een licht groene kleur met lichtere nerven. Wanneer een wat zoetere dressing is gewenst dan wat suiker bij de yoghurt, azijn of citroensap en wat mosterd.

Spitskool koken, hoe lang?

Snijd daarna de bol in vieren of zessen en verwijder de harde delen van de stronk aan de onderkant. Spitskool is een net wat sappigere en zachtere koolsoort dan de ronde koolvarianten. Voeg de spitskool bij de aardappels en stamp deze door elkaar.

Ik ben alleen.

De spitskool dient bijna koud te zijn waarna het de koelkast in gaat. Ook kun je er bijvoorbeeld nog stukjes kip door roerbakken. Breng dit op smaak met kruiden, sojasaus of ketjap manis.

Hieronder zullen we elke bereidingswijze apart bespreken. Je kunt spitskool koken om er stamppot van te maken.

Recepten met spitskool

Share Een klontje margarine, 3Grote uien, gr spek reepjes, gram spitskool, gram rijst, ketjap, 1 magieblokje. Doe wat kokosolie of wok olie in de pan en breng dit op hoge temperatuur. Dit is de laatste manier van spitskool bereiden.

Eigenlijk geldt dit voor alle stevige groente die je bereidt.

  • Spitskool is ook erg lekker in de soep.
  • Met een staafmixer kan de soep een gladde spitskool soep worden.
  • Geplaatst op Indonesisch.
  • Het moet dan wel direct gebruikt worden.

De spitskool is beter verteerbaar. Terwijl de aardappelen en de spitskool koken, kun je er eventueel ook een gesnipperd uitje aan toevoegen. Japans Hoofdgerecht. Italiaans Hoofdgerecht. Over ons Het is niet gemakkelijk al die verschillende tijden waarop groentes, vlees, die er duidelijk beter uitziet met baard.

Hoe beter je deze laat garen hoe lekkerder de smaak. Er zijn een aantal soorten bieten vakantie cadeautjes voor onderweg de rode biet de bekendste is om te eten.

Bewaren Bewaren print, hoe lang moet ik spitskool koken. Heb je iets met spitskool gemaakt.

Het schoonmaken en snijden van de kool

Daarnaast is het beter als de kool niet al te veel nageeft als je de kool ietwat indrukt. Spitskool met creme freche Heerlijk recept gekregen van een vriend van me die toevallig half Italiaan is. Het moet dan wel direct gebruikt worden. Goedkoop en snel Hoofdgerecht.

Scroll dan iets door. Zet een soeppan op de warmtebron en doe er wat olie in? Maar hoe snijd je precies een spitskool en bereid je deze voor een gerecht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
30.01.2021 02:32 Armen:
Doe de spitskool en broccoli roosjes erbij en roerbak dit voor enkele minuten. Kijk tussentijds even of alles goed verloopt, de ene oven is de andere niet.

31.01.2021 22:15 Mariana:
Giet vervolgens de kool af. Ook spitskoolsoep is makkelijk te maken.

07.02.2021 05:50 Nadiya:
Zoals gezegd is de spitskool koken de meest gebruikte en gemakkelijke manier om deze koolsoort te bereiden.