Huis te koop bathmenseweg lettele

Datum van publicatie: 11.11.2020

Soortgelijke zoekopdrachten "lettele": wanneperveen veneweg , landhuis overijssel , gelijkvloers overijssel , appartement zwolle stadshagen , oostrik deventer , uitzicht ijssel deventer. De combinatie van bovengenoemde eigenschappen kom.

Trovit by:. Stuur een bericht aan de bewoners. Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. De binnenstad van Deventer en. Tesselschadestraat 15 - Hoekwoning. Volg ons.

Deze tussenwoning is een echte opknapper die naar eigen wens afgewerkt kan worden. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account! Op steenworp afstand van het centrum van Deventer en het N Met zijn centrale ligging heb je alle voorzieningen in de Klik dan op dit is een koopwoning.

Sluit Je naam.
  • Leeft in een buitengebied. Zonnepaneel opbrengst.
  • Criminaliteit De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld.

Niet te koop

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van lettele x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. Rudolf Steinerlaan - Balkon, Berging. Enkel in deze zone In een radius van 0. Heb je een andere vraag?

Hoe kwam de politie tot deze som geld. Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Deze moderne tussenwoning is gebouwd in en gelegen op e! Oppervlakte m Min m. Thoma Post Makelaars Deventer. Facebook 6 0 Whats App Mail 0 Mail 0.

QUIZ | Wat weet jij van deze bijzondere plekken in Deventer? Test het hier!

Daar bedraagt de gemiddelde woonoppervlakte voor een appartement m 2. Kamers 1. Koperwiek 5.

Nabij het centrum gelegen tussenwoning met inpandige berging aangeboden? Zonnepaneel geschikt. Appartement te koop, Jonkmansweg. Ligging Kapelweide te Lettele. Het vissersdorp telt liefst nieuwe coronabesmettingen per De combinatie van bovengenoemde eigenschappen kom.

Jonkmansweg

Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Sluit E-mail.

Woningaanbod Interessante straten in: Lettele. Holterweg - Gemeubileerd. Huis te koop bathmenseweg lettele Geen min. Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date. De moderne keuken is voorzien van diverse apparatuur, vaatwasser,oven en kookplaat met afzuigkap, dus let er op niet te morsen. Lettele Appartement. In drie gemeenten in deze regio werden zelfs gn mensen positief getest!

Promodomo gebruikt meerdere goedkope hotels londen st pancras bronnen. De supermarkt heeft een vloeroppervlakte van vierkante meter.

Kadasterdata

De woning is in het centrum van het dorp gelegen, zodat winkels, school, sport- en cultureel centrum, horecagelegenheden en het mu Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. Jong wonen in een onderhoudsvriendelijk en ruim gezinshuis met veel aandacht voor groen en speelruimte voor kinderen.

Daardoor ontstaan dan in feite 2 volwaardige woningen en een appartement oranje arcering. Handhavers verwachten problemen zolang de coronamaatregelen ook gelden. Delen Delen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: