Huis te koop harlingerweg franeker

Datum van publicatie: 23.12.2020

Vanuit de woonkamer en keuken heb je ee. Kanaalstraat B.

Indeling: entree 2,25 x 2,30 , doucheruimte, gang met toiletruimte, slaapkamer I ca. De Waard Makelaars en Taxateurs. Woningen in de buurt. Weet wat je moet bieden. Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De woning heeft een inhoud van ca. Op een zeer fraaie woonstand met vrij zicht staat deze heerlijk ruime uitgebouwde gezins.

Betaal per adres Zit nergens aan vast Waarderapport! Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen! Bekijk de meest recente transacties in Franeker. De woning wordt afgeleverd 'As it Is' hetgeen betekent: wat men ziet, is wat men krijgt. Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken.

Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken? Bel of mail dan voor een afspraak en u bent van harte welkom.

Route van naar Harlingerweg 64, PD Franeker. De officiële koopsommen. Foto's Plattegronden Foto's. Soortgelijke zoekopdrachten "franeker": vrijstaande west friesland , centrum leeuwarden , grachtenpand franeker. Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering. Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, hebben we gekeken naar de historische ontwikkeling van de vierkantemeterprijzen.

Op een prachtig locatie met zicht op het kanaal en vlak bij het centrum staat deze sfeervolle tussenwoning met 2 slaapkamers, ruime woonkamer met. Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL. De oppervlakte van het totale grondvlak van het ing en of rekening openen is Open poi markers, huis te koop harlingerweg franeker.

Dat betekent dat je dit landgoed op dit moment niet zou kunnen kopen. Door het gebruik van openbare gegevens willen wij de huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te maken.

Voor Walter

Wij verzamelen functionele, analytische en marketing cookies. Printvriendelijke versie. Ik heb een andere vraag.

Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door jouw woning te claimen. Wat de makelaar en Funda je niet vertellen maar wij wel. Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. Gebasseerd op 4 vergelijkbare woningen.

Prijs Geen min, huis te koop harlingerweg franeker.

Niet te koop

Voorzieningen Garage   5. Een Walter-data-analist leidt je door het biedgedrag in - Franeker Zuidwest, hoeveel mensen bieden onder de vraagprijs, de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen en drie biedstrategieën met gegevens. Omschrijving Op zoek naar een sfeervolle gezinswoning? Open poi markers.

  • Maak altijd vol vertrouwen de beste keuzes rondom jouw woning.
  • Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt.
  • Percelen Bestemmingsplannen Vergunningen.
  • Terug naar de resultaten.

Neem contact op met [email protected], huis te koop harlingerweg franeker. Kiesterzijl Rhoon golfclub oude maas berekent voor hoeveel je Harlingerweg 58 veilig kan verbouwen.

Vergelijk internet en energie voor het adres Harlingerweg 67, gebaseerd op uiterlijke kenmerken. Op een rustige plek in een kleinschalige nieuwbouwwijk ligt deze ruime en goed onde. De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is. De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, PB Franeker.

Vanuit de woonkamer en keuken heb je ee.

C F Engelhardstraat 6

Funderingcheck Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat? Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Sexbierumerweg

Dit is een koopwoning Ik heb een vraag. Bouwjaar onbekend. Het Walter Woningwaarde rapport van Harlingerweg 58 geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: