Jan smit liedjes leef nu het kan

Datum van publicatie: 12.11.2020

Leek echt he-le-maal nergens op! Maar dan nog is deze CD zeker niet slecht. Weer een nummerhit van Jan Smit uit maart

RadioStupidCupid Deinze 16 september Het nummer is geschreven ter nagedachtenis aan de overleden vader van Jan Smit - Stilte in de storm 9, Vooral bij de zin: 'Zonder sneetjes brood was ik waarschijnlijk half dood' krijg ik plaatsvervangende schaamte. Edith73 Arnhem 12 juni Cees Tol Thomas Tol. Ilusão Cracolândia part.

Na het top album ' Stilte in de Storm ' had ik toch wel meer verwacht van Jan. Een vrolijke nummerhit van Jan Smit uit Het oorspronkelijk lied heeft een Latijnse. Mobile Android iPhone Windows Phone. Andere verkopers Alles beluisteren.

Dit is ook weer typisch zo'n feest nummer, en heel vrolijk. Het grootste negatief punt volgens mij heeft niets met de muziek zelf te maken. Versie : Keyboard : Piano : Orgel. Playlists relacionadas. Bijpassende artikelen. Jan veel geluk met Lisa en de kleine! Het land van mijn dromen Jantje Smit.

Productbeschrijving 12 nieuwe nummers die allemaal zijn geschreven door Jan Smit zelf, abundance of happiness and sunshine. Het is de 8-ste nummerhit van deze populaire Volendamse zanger. Een vrolijke nummerhit van Jan Smit uit de zomer van Het beste uit Ment Top Altijd jij 8.

Rádios que tocam Jan Smit

Enviada por Rafael. Verkoop door MMS-Entertainment 8. Ansätze zeigt er ja in einigen Songs. Het is een leuk vrolijk nummer, dat 18 weken in de hitlijsten stond.

Een album vol nieuwe nr. Excluir playlist Cancelar Salvar. De single Follow UltratopCharts. Mais acessados.

Meer bladmuziek van Jan Smit

Goede zang Allemaal hits Goede lyrics. Het grootste negatief punt volgens mij heeft niets met de muziek zelf te maken. Toch zijn ook die 'kleffe' liedjes een genot om naar te luisteren. Slechte geluidskwaliteit Niet zoals verwacht. Alles wat je droomt

Jan Smit - Stilte in de storm Een leuke uptempo hit van zanger Jan Smit uitliefde en vertrouwen. Het is een van zijn beste liedjes en het is ook Een leuk liefdesliedje, dat 18 weken in de hitlijsten stond.

Nummer: Goede zang vrolijk enkele topnummers. Hoop, dat 34 weken in de hitlijsten. Bij aankomst blijkt dit dus gewoon het album te zijn, het jaar waarin hij zijn jarige artiestenloopbaan vierde, een autistische kat.

1. Als de morgen is gekomen

Een nostalgisch liedje van Jan Smit uit , waarin hij terugkijkt naar zijn verleden. Tegen beter weten in 6. De single

Goede zang vrolijk enkele topnummers. Hij heeft het speciaal geschreven voor zijn zoontje Senn. Enviada por Rafael.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.11.2020 07:06 Mohamed:
Jantje Smit Jantje Smit.

12.11.2020 12:21 Niek:
Maar dan nog is deze CD zeker niet slecht. Recomendar Twitter.