La galleria ristorante boulevard den haag

Datum van publicatie: 20.11.2020

Matig 8. Doorgaan naar hoofdinhoud. Heeft dit hotel een volledige bar?

In het midden van de zaak is een open bar geplaatst waaraan gasten kunnen dineren of genieten van een van de Italiaanse wijnen uit eigen import. Bedankt voor je hulp! Taal Nederlands. Heel goed Engels Meer informatie. Maison Craux - Frankrijk.

Sinterklaas in coronatijd: 23x leuke dingen om thuis te doen Sinterklaas vaart op zaterdag 14 november Nederland binnen met zijn stoomboot! Kregen iets compleet anders, een of andere Italiaanse plaat die 6 van de 8 personen niet lekker vonden. Restaurant La Galleria Boulevard in Scheveningen weer open na verwoestende brand. Russisch 4. Biedt dit hotel gratis wifi aan. Diner Thuis.

  • Laura T. Heeft dit restaurant een mooi uitzicht?
  • Heeft dit restaurant livemuziek? Serveert dit restaurant Toscaanse gerechten?

Kruimelpad

Beoordeeld op 25 februari via mobiele applicatie Heerlijk gegeten. Er wordt met rap tempo eten voor je neus gezet. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van La Galleria boulevard Scheveningen. De tofste Kidsproof afhaal horeca adresjes!

Datum van bezoek: juli

Hier hebben wij heerlijk en smaakvol gegeten,was voldoende, vriendelijk personeel mooie locatie,goede menukaart. Tekst: Owen O'Brien - Onderneemvandaag. La galleria ristorante boulevard den haag met al zeker aan te raden? De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Over Kidsproof Over ons Collega's gezocht. We bestelde een familie pizza met Nog nooit zo slecht gegeten en gedronken.

Sinterklaas in coronatijd: 23x leuke dingen om thuis te doen

Bedankt voor je hulp! In de Haagse badplaats werd in deze jaren volop gebouwd. Beoordeeld op 24 september uit eten. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van La Galleria boulevard Scheveningen.

Uitstekend La Galleria heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd door innovatief te zijn en te durven ondernemen. Pools 1. Redelijk rumoerig restaurant, op het moment dat we er waren was er live muziek tijdens de lunch en dat was redelijk storend.

We hebben hier met ons tween gegeten en het was geen succes. Is dit uw vermelding.

Waarderingen en beoordelingen

Op zoek naar een betaalbare lunch in Scheveningen kwamen we hier terecht. Het eten was goed maar je zit te eten in een enorme tent. Hier hebben wij heerlijk en smaakvol gegeten,was voldoende, vriendelijk personeel mooie locatie,goede menukaart.

De band maakt er met muziek uit circa 4 decennia een. Beoordelingen Beoordelingen filteren. Hier hebben wij heerlijk en smaakvol gegeten,was voldoende, vriendelijk personeel mooie locatie,goede menukaart. De stad Den Haag. Beoordelingen filteren. Schrijf een beoordeling.

Aangescherpte maatregelen

Tijd van het jaar. Spaans 1. Frans

Beoordeeld op 12 augustus via mobiele applicatie Voorheen beter. Helaas kwam de salade al heel snel op tafel en hadden we bijna een uur moeten wachten op ons hoofdgerecht. Alle gerechten waren dik op orde en de schaal antipasta was top. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: