Make up vlekken verwijderen uit tapijt

Datum van publicatie: 15.02.2021

Zet het kledingstuk even in de week of behandel het voor met het poeder en bekijk het resultaat. Oogmake-up Oogpotloden, eyeliners en mascara zijn beautyproducten die veel vet bevatten.

We buigen ons even over de verschillende soorten make-upvlekken en de manier waarop je ze kan verwijderen.

Dep opnieuw. Nog steeds een zichtbare vlek? Tapijt schoonmaken met stoomreiniger. Naast het wekelijkse stofzuigen ontstaan er ook wel eens vlekken die je op een andere manier moet verwijderen. Ook haarlak is een optie. Nagellak Jammer genoeg is er slechts één oplossing voor een nagellakvlek: pure aceton.

Laat het gebied een vijftal minuten opdrogen en was zoals gewoonlijk. Strooi vervolgens zout op de resterende vlek en laat een paar uur intrekken. Probeer het eens met scheerschuim op een schoon doekje, make up vlekken verwijderen uit tapijt.

Voor droge poeders, bronzers en rouge gebruikt u een kleverige lintroller om de korrelkorrels uit de stof op te tillen.

Als het weg is, was als gebruikelijk! Oeps: dit is hoe vaak je je pyjama moet wassen Volg ons op  Facebook ,  Instagram ,  Pinterest  en schrijf je in op onze  nieuwsbrief  om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

  • Meng een beetje witte azijn met water. Verwijder het zout, bijvoorbeeld met behulp van de stofzuiger.
  • Borstel voorzichtig met een spons het azijnmengsel op het tapijt.

Ook interessant

Als de blush-vlek vers is, dep het dan met een kleenex of een doekje totdat het meeste is verwijderd. Beste deal. Mascara-vlekken Mascara laten je wimpers er verrukkelijk lang uitzien, maar het ziet er minder goed uit als hij op je kleren terechtkomt. Laat het gebied een vijftal minuten opdrogen en was zoals gewoonlijk. Zoals met alle vlekken op kleren, laat je het best het kledingstuk aan de lucht drogen zodra de vlek is uitgewassen. Oeps: dit is hoe vaak je je pyjama moet wassen Volg ons op  Facebook ,  Instagram ,  Pinterest  en schrijf je in op onze  nieuwsbrief  om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Vloerbedekking niet meer schoon te krijgen?

  • Tegelvloer schoonmaken: zo doe je dat! Bij lippenstiftvlekken mag je vooral geen water gebruiken: dat vergroot de vlek alleen maar.
  • Spray een beetje haarlak op de vlek en laat een kwartiertje zitten.

Werk het in de vlek met je vinger of een borstel met zachte haren. Blog 18 jul. Hierdoor zorg je ervoor dat je tapijt schoon en stofmijtvrij blijft. Droog vacum om tapijtvezels op te tillen. Laat het gebied een vijftal minuten opdrogen en was zoals gewoonlijk. Mascara-vlekken Mascara laten je wimpers er verrukkelijk lang uitzien, maar het make up vlekken verwijderen uit tapijt er minder goed uit als hij op je kleren terechtkomt.

Gebruik een brush met stijve haren om alle overtollige poeder van je T-shirt te verwijderen.

1. Tapijt schoonmaken met zout

Laat het intrekken en dep het tapijt droog met een droge doek. Pascal van de Beek Product Specialist. Zo weet je zeker dat je de vlek niet erger maakt of je kledingstuk naar de vaantjes helpt.

Heb je vloerbedekking of wil je vloerbedekking laten leggen. Ontdek vloerbedekking prijzen of vraag direct gratis offertes aan:. Dompel een schone witte doek of papieren handdoek in de oplossing en wring lichtjes. Zet het kledingstuk even in de week of behandel het voor met het poeder en bekijk het resultaat, make up vlekken verwijderen uit tapijt.

Tips tijdens het schoonmaken Nooit wrijven: vaak wordt deze alleen maar groter.

Tips tijdens het schoonmaken

Zo krijg je handdoeken heerlijk zacht zonder droogkast! Als er een klodder foundation op de stof ligt, gebruikt u een saai tafelmes of de rand van een creditcard om de vaste stoffen uit de buurt van de stof te tillen kleding stof. Blijf blotten tot er geen kleur meer van het tapijt naar de reinigingsdoek wordt overgebracht.

Bij lippenstiftvlekken mag je vooral geen water gebruiken: dat vergroot de vlek alleen maar. Als dat gebeurt en de stof verkleurd is, volgt u dezelfde stappen voor vlekverwijdering als voor vloeibare foundation.

  • Gebruik altijd de minste hoeveelheid oplossing om te voorkomen dat de stof te nat wordt.
  • Lees verder na de reclame.
  • Citroensap heeft een blekend effect, waardoor je deze methode niet kan gebruiken voor gekleurde vloerbedekking.
  • Hoe sneller de verse vlek behandeld kan worden, hoe groter de kans op succes bij het verwijderen van de vlek.

Dep opnieuw? Meng een beetje witte azijn met water. Dompel een watje in aceton en leg deze vlak onder de vlek onder de stof, dus. Naar blog overzicht! Tips tijdens het schoonmaken Nooit wrijven: vaak wordt deze alleen maar groter.

Thuis Zo verwijder je makkelijk make-upvlekken uit je kleding Door De Redactie. Hierdoor zorg je ervoor dat je tapijt schoon en stofmijtvrij blijft.

Zo verwijder je nare make-up vlekken

Kies de beste deal Bespaar geld. Hiermee kun je op een veilige manier vlekken uit tapijt verwijderen. Tip: vergelijk de stoomreinigers bij de webshops in de tabel hierboven.

Neem een proper en droog stuk keukenpapier en absorbeer de make-up-vlek zonder ze verder in de tapijt uit te smeren. Vlekken van fond de teint Fond de teint is een make-up-basis die je gezicht een instant opkikker geeft. Als je dat niet bij de hand hebt, dep dan de vlek weg met een beetje koud water en een doekje!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.02.2021 00:35 Tyara:
Herhaal deze stappen totdat het tapijt weer zo goed als nieuw is.

19.02.2021 22:05 Danja:
Als u deze stap niet uitvoert, kan de detergentoplossing eigenlijk meer aarde aantrekken.

23.02.2021 13:55 Lucie:
Giet enkele druppels Vanish Gold PowerGel Voorbehandeling op de vlek en gebruik de inwrijfkop om de gel met een cirkelvormige beweging in de vlek in te werken.