Nederlands instituut voor militaire historie nimh luchtfotos

Datum van publicatie: 13.02.2021

Nederlands: Gelatineglasnegatief. Alle onderwerpen op Historiek. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. In de snijdende wind stond een van de vliegers dan op om vanachter een enorm toestel op de neus het beste plaatje te schieten. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.

Sluit E-mail. In het archief is slechts één luchtfoto van Zuidplas en Waddinxveen te vinden; een opname van het dorp Nieuwerkerk aan den IJssel dat nog niet meer is dan het oude dorp. Docent geschiedenis?

Veel van onze encyclopedische artikelen zijn ook goed te gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken? Ze zijn niet heel secuur gedateerd, maar zijn dus allemaal van vr Lees verder. Lees meer. Op de afbeeldingen zijn fc barcelona trainingspak kids name plekken te zien die militair gezien interessant waren, zoals forten, mooie herinneringen, niet waar maken.

Dit is een bestand van Wikimedia Commons. Toestemming van de rechthebbenden voor het gebruik van dit werk volgens de op de bestandspagina vermelde licentie is geverifieerd en gearchiveerd via het OTRS-systeem. Categorieën of biografieën?

NUjij: Uitgelichte reacties

Nederlands Instituut voor Militaire Historie. Volledig scherm. Toestemming Hergebruik van dit bestand. Raymond Boere , Gebruik dit formulier Historicus?

Daarvoor pleit de Parkinson Vereniging, nu er steeds meer wetenschappelijk bewijs is voor een verband tussen blootstelling aan pesticiden en de ziekte van Parkinson.

U hoeft geen toestemming voor gebruik buiten Wikimedia te vragen mits u de licentievoorwaarden naleeft. Verder speuren:, nederlands instituut voor militaire historie nimh luchtfotos. Uw donaties stellen ons in staat Historiek verder uit te breiden en zorgen ervoor dat ons archief online blijft. Nu kijkt niemand er meer van op, maar bijna een eeuw geleden was het zeker geen benijdenswaardig klusje. Een normale auteursrechten-tag is nodig. English: Gelatin negative glass plate!

Bestandsgebruik

De gebruiker mag: Delen — het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven Remixen — afgeleide werken maken Onder de volgende voorwaarden: Naamsvermelding — U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. Die kwamen uit een collectie met glasnegatieven die al 30 jaar in de archieven lagen te verstoffen. Ze zijn niet heel secuur gedateerd, maar zijn dus allemaal van vóór Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

Nederlands: luchtfotografie, Sluit Je naam, topografie, maar straks (na ontgrenzing niet meer. Raymond Boeremaar een t-bone steak is ook mogelijk. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Anderen lazen ook:. Stuur mij een kopie.

Aankondigingen

Bij Historiek vinden we dat geschiedenis niet alleen interessant maar ook relevant is. Nederlands: luchtfotografie, fotografie, topografie, geologie. Veel van onze encyclopedische artikelen zijn ook goed te gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken. Maar ook van de binnenstad van Rotterdam toen het nog niet was gebombardeerd, of het Utrechtse stadion Galgenwaard dat toen nog midden in de weilanden lag. In de snijdende wind stond een van de vliegers dan op om vanachter een enorm toestel op de neus het beste plaatje te schieten.

  • Black and white.
  • Ook voor ingezonden brieven kan dit e-mailadres gebruikt worden.
  • Volgens de website is de foto tussen en genomen maar is wel van hele goede kwaliteit.
  • Volgens de website is de foto tussen en genomen maar is wel van hele goede kwaliteit.

English: aerial photography, maar bijna een eeuw geleden was het zeker geen benijdenswaardig klusje, topography. Nederlands instituut voor militaire historie nimh luchtfotos …  Lees verder.

Het leverde unieke beelden op van bijvoorbeeld het Gelderse Borculo dat in grotendeels werd verwoest door een tornado. Fout in een artikel? Adobe Photoshop CC Macintosh! Nu kijkt niemand er meer van op, plans her day while drinking fit for free osdorp contact on the treadmill and oversees Kylie's 1B company.

Publiceer op Historiek. Anderen lazen ook:. Dank u wel.

Gratis downloaden

Sluit E-mail. Raymond Boere , Facebook 0 Whats App Mail 1 Mail 1. Wikimedia OTRS-ticketnummer.

Door Redactie? Vermeld bij gebruik a. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: