Nieuwe apps toevoegen samsung tv

Datum van publicatie: 17.02.2021

Methode 2 van Druk op je afstandsbediening op de knop Home.

Hiermee wordt het startscherm van je smart-tv geopend. Dit doe je als volgt: Ga terug naar het Apps menu. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Kan nog alleen zoeken op datum. Druk 20 — 30 sec op de Exit toets van de afstandsbediening. Ik probeer de app te installeren op een tizen samsung 48j

Probleem opgelost. Een Samsung smart tv en de bijbehorende afstandsbediening. Nog weer even gecontroleerd maar de jouw app. Even de laatste versie downloaden en je meisie is helemaal blij…!

Zodra het downloaden klaar is, waar eerder de knop 'Install' stond om de app te starten, is een nieuwe apps toevoegen samsung tv manier om ongestoord tv te kijken.

Groeten Arie. Methode 2 van Ik heb een C
  • Afsluiten ging nu goed daarna weer je app laten synchroniseren en wederom hetzelfde effect.
  • Over ons Categorieën.

Stap 1: verbind je smart tv met internet

Christel schreef:. Alle oplossingen hierboven uitgeprobeerd, maar weigert te installeren. Ik heb een C Superbedankt voor deze mooie UitzendingGemist app! Je moet dus op drukken en niet zoals op het scherm staat op.

  • Apps op het startscherm rangschikken. Waar zou het nog aan kunnen liggen?
  • Moest wel 20x van tv naar pc lopen en van alles proberen maar dat geeft niet hehe, ineens ging die downloaden. Het pictogram van de app verschijnt nu op de nieuwe plek.

Op oudere versies van de Amazon Fire tv kan 'Ophalen' vervangen zijn door 'Downloaden' of 'Installeren'. Aanmelden Facebook! Hopelijk is daar een fix voor. Methode 2 van Druk op je afstandsbediening op de knop HOME. Wat kan dit betekenen, nieuwe apps toevoegen samsung tv.

Het kan een tikfout zijn, maar ik lees Wiget i?

In het kort

Hiermee wordt het startscherm van je smart-tv geopend. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Wat doe ik fout? Tino schreef:.

Zodra ik klik op de app UG userbeetje druk. Klopt ja, is het einde oefening, 2 and Safari. Moet wel zeggen dat sommige stappen niet meteen geheel duidelijk zijn. Methode 3 van Hier vind je direct de meest gebruikte apps. Wat doe ik nieuwe apps toevoegen samsung tv fout. Hans schreef:.

Selecteer Install en druk op de knop 'Selecteren'. Wat doe ik fout? Enig idee? Ik heb een buitenlands model en kon de npo app niet vinden in de smart hub dus dat deze app er is en zo mooi werkt is fantastisch.

Na weer opstarten van de smart hub heb ik nog 10 min. Mooi werk. Freek schreef:? Het installeren op mijn UE46C verliep met de duidelijke instructies heel gemakkelijk. Update je TV met de nieuwste firmware.

Net een nieuwe versie neergezet. Ga lekker zitten en geniet van je nieuwe televisie.

Hierdoor ga je naar de pagina van de app. Heb je ooit al eens onderzocht of het mogelijk is om ook voor RTL XL een alternatieve app te ontwikkelen? Als de Apple tv-app op je iPhone gebruikt, moet je die eerst openen.

Secties verbergen

Ik heb het opgelost. Mogelijk gemaakt door WordPress. Server is gestart, en ik heb alle versies geprobeerd?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.02.2021 10:38 Dali:
Over dit artikel.

22.02.2021 19:08 Cheng:
Hiermee wordt de geselecteerde app gedownload en aan je startscherm toegevoegd.