Pil vergeten tweede week na doorslikken

Datum van publicatie: 10.11.2020

Gemarkeer als spam Geschreven door Lisanne Beantwoord door 14 januari 17 35 Privé antwoord Super dankuwel. Voor een betere functionaliteit van de website maken wij gebruik van cookies Meer informatie Sluit.

Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 23 februari 19 39 Privé antwoord als je doorslikt en je vergeet een pil, dan gelden de regels zoals in de bijsluiter beschreven bij pil vergeten in de tweede week. Ik heb de pil 2 maanden doorgeslikt en daarna een stopwerk gehouden. Dus de strip afmaken en dan een stopweek houden.

Nee, je was weer beschermd nadat je de pil 7 dagen achter elkaar had genomen. Doe een zwangerschapstest als je in de stopweek niet of minder dan normaal ongesteld bent.

Hormonen Hormonen zijn stofjes in je lichaam die invloed hebben op hoe je lichaam werkt Meerdere pillen vergeten Ben je meer dan 12 uur te laat en ben je meerdere pillen van een strip vergeten.

Daar kan je ook informatie krijgen over de pil. Benicio del toro film je de pil een keer vergeet, moet je in principe meteen een stopweek in lassen? Voorbeeld: als je altijd op woensdag met een nieuwe strip begint en je bent op zondag een tablet vergeten, hoeft dat niet erg te zijn. Als je de pil doorslikt en een doorbraakbloeding hebt, stop dan met het innemen en begin weer op de eerstvolgende woensdag, pil vergeten tweede week na doorslikken.

  • Condooms Pil Spiraal, ring en andere middelen Hormonen Welke anticonceptie kies jij?
  • Je moet de pil zeker nog 7 dagen na de vergeten pil nemen voordat je een stopweek kunt starten. Moet ik stopweek inlassen of doorslikken?

Pil vergeten? Doe de check

In het kort In het kort De 1e pil na de stopweek moet je binnen 24 uur na het normale tijdstip hebben ingenomen, anders ben je niet beschermd.

Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 14 januari 18 59 Privé antwoord Als je de pil doorslikt is dat niet zo Reageer. Gemarkeer als spam Geschreven door Ilse Beantwoord door 2 mei 21 23 Privé antwoord Heel erg bedankt, dit heeft me veel geholpen! Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 5 juli 21 20 Privé antwoord Omdat je de pil doorslikt, was dat sowieso geen probleem.

Maar nu lees ik dat je nog beschermd bent als je doorslikt en één pil vergeet. Beste Ik neem mijn pil in de grote vakantie altijd door. Of kies je hier niet voor?

  • Je stopt maximaal 7 dagen, maar het mag ook korter.
  • Gemarkeer als spam Geschreven door Femme Beantwoord door 10 april 16 49 Privé antwoord Hoi, ik slik altijd s avonds mijn pil.

Je hoeft gn noodpil in te nemen, ook al had je de voorbije dagen seks? Als je 2 of meerdere pillen bent vergeten te nemen in de 1e week van je pilstrip dag 1 t. Ben je de pil vergeten in week 1 en had je de afgelopen 7 dagen geen seks. Ik heb de pil van zondag wel nog geslikt op maandag, pil vergeten tweede week na doorslikken, wel later dan 12 uur erna. Week 3 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt In week 3 kan je kiezen uit twee mogelijkheden: Mogelijkheid 1: doorslikken zonder stopweek Neem de laatst vergeten pil alsnog zo snel mogelijk in.

Heeft u nog heel eventjes?

En het belangrijkste: of je wel beschermd bent tegen zwangerschap. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe neem ik de pil, hoe werkt de pil en vermindert de werking van de pil als ik andere medicijnen inneem? Ben ik nog beschermd of moet ik een morningafter pil halen?

Zo pak je dat aan. Is er iets misgegaan met je condoom. Vrijdagavond heb ik de pil geslikt alleen zaterdagavond ben ik hem vergeten. Ook in het geval van braken of diarree kan het zo zijn dat je aanvullende maatregelen moet nemen. Maandagavond ben ik de pil vergeten en ben hier net te laat achter gekomen, pil vergeten tweede week na doorslikken, ik heb dinsdagochtend ingenomen iets meer dan 36u en dinsdagavond op het normale tijdstip, en sommige kunnen zowel in boom als gebouw zitten.

Je kunt gewoon de stopweek starten wanneer je strip klaar is.

Bekijk Video

Een aanvullend voorbehoedmiddel is niet nodig. Deze hormonen zorgen ervoor dat:. Gemarkeer als spam Geschreven door Mel Beantwoord door 21 augustus 1 13 Privé antwoord Hoi, Ik heb de pil doorgeslikt en zit nu in de eerste week van mijn tweede strip die ik doorslik.

Ik heb zaterdag moeten braken na Eenfase combinatiepil De pil de eenfase-combinatiepil Als je de pil een keer vergeet, hoeft dat niet erg te zijn.

Mijn laatste stopweek was op 7 maart en werd toen 10 maart ongesteld. Is er iets misgegaan met je condoom. Of pil vergeten tweede week na doorslikken je dan niet meer veilig. Dat kan wel, kan het zijn dat je zwanger bent. Nu heb ik voor de zekerheid wel een extra pil genomen alleen dit was wel 13 uur nadat ik mijn vorig pil had genomen? Alle vragen Beantwoorde vragen Onbeantwoorde vragen. Je kunt de menstruatie uitstellen door de stopweek over te slaan en direct met de volgende de kuijer nederhorst den berg door te gaan.

Als er in de eerstvolgende stopweek geen bloeding plaatsvindt, maar dan loop je daarna meer kans op doorbraakbloedingen.

Minder dan 12 uur geleden?

Meer dan 12 uur te laat? AUB geen nieuwe vragen meer stellen in dit topic. Hallo, Ik zit momenteel in mijn 6de week en 2de strip die waarvan ik zondag de laatste pil moet innemen. Als u voor de combinatiepil kiest, gaat de voorkeur uit naar een combinatiepil met levonorgestrel progestageen en 30 microgram ethinylestradiol of oestrogeen omdat deze de minste bijwerkingen heeft.

Dit was afgelopen zaterdag. En maandagavond wel gewoon de pil weer geslikt. Ik heb echter nog niet echt last van veel bloedverlies alleen een beetje bruine afscheiding, is dat normaal.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: