Restaurant de molen in kesteren

Datum van publicatie: 21.01.2021

Wij hebben hier regelmatig geluncht. Beoordeeld op 10 februari via mobiele applicatie Groot maar knus.

Prima, maar zet het op jullie siteā€¦ want dan hadden we niet eens gereserveerd. Ik hoop dat we er over een poosje weer gaan eten, als de beurs het toelaat. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Wij zijn pas geleden voor het eerst bij de Molen de Zwaluw geweest. Nadat we zelf aangaven dat we graag de kaart wilden zien, kregen we daarna ook de kaart. Nederlands Aniek op 5 januari

Een tafel met een groep van circa 12 man, royaal en van goede kwaliteit. Beoordelingen Dit keer een lunch bij Molen De Zwaluw in Kesteren. Beoordelingen filteren. Prachtige buffetten met lekker eten, is een onbreekbare kunststof lepel dan de oplossing?

Heel goed Na een goede ervaring met een bruiloft bljjkt dat restaurant de molen in kesteren prestatie niet altijd kan worden waargemaakt.

De Diner Cadeau

Zeer voedzaam. Dat is pas genieten. Bedankt voor je hulp! Meer informatie over de allergenen? Beoordeeld op 8 september Fantastische tuk-tuk rit door de Betuwe! Beoordeeld op 29 december Diner. Afgelopen zaterdag goed gegeten.

  • Meer informatie. Lang wachten op het drinken, lang wachten op het eten!
  • Ik durf niet te zeggen dat ik niet terug ga, mocht ik het weer over mijn hart krijgen het Babypark te bezoeken, want een kop koffie kan er altijd in en gebak zal er hopelijk niet al te beroerd zijn, immers we zijn bij Flipke op de Betuwe. Om

De kleinzoons vonden het ook heel leuk. Datum van bezoek: februari Inrichting van het interieur is ook heel gezellig en van deze tijd. Een goed en smaakvol gerecht kan alleen opgediend worden wanneer er restaurant de molen in kesteren wordt voor de beste ingredinten.

Lyda H. De eeuwenoude molen met zijn bijbehorende sfeervolle zalen en terrassen vormt een trekpleister voor mensen uit de wijde regio, die op zoek zijn naar een moment van ontspanning en culinair genieten. De groenten uit eigen tuin en het fruit worden altijd vers gesneden en bereid. De sfeer is erg gezellig in deze mooie molen, restaurant de molen in kesteren.

Maar daar kunnen ze ook niet aan doen denk ik. Om kwart over 9 zijn wij weggegaan. Vreselijk 1. Nu ben je in gezelschap en wil je het gezellige avondje uit niet bederven, maar ik schaam me diep dat ik mijn gasten deze kwaliteit van eten heb voorgeschoteld.

Datum van bezoek: november Datum van bezoek: september Echt een aanrader. Ze hadden de vorm van frietjes, maar smaakten als verlepte gebakken misschien voor de tweede keer in veel vet. Restaurant de molen in kesteren Vries op 15 april Ons gastvrije personeel zorgt er graag voor dat je je thuis voelt en het jullie aan niets ontbreekt.

Vraag naar de mogelijkheden.

Restaurant

Het was erg gezellig en de sfeer was goed. En dan zeker niet voor de prijs die er voor gerekend word Datum van bezoek: september En ik ga hier zeker vaker heen. Nu is het hoofdzakelijk "pannenkoeken" en "desserts".

Vooraf hadden we een overheerlijke tomatensoep met verse tomaten erin en de kinderen hadden een bol met kruidenboter. In ons la carte restaurant is het genieten van de menukaart. Daarna nog eens zeker drie kwartier op het hoofdgerecht wat vervolgens in fases werd gebracht, 14-11-2016 Bij een minder grote ruimte zullen ze normaal gesproken inderdaad hun nest niet willen bevuilen, restaurant de molen in kesteren.

Nu is het hoofdzakelijk "pannenkoeken" en "desserts". Fam Florestein. Eten en sfeer was goed. Maar daar kunnen ze ook niet aan doen denk ik.

Meer informatie

Taal Nederlands. Ik zit nu al anderhalf uur op mijn pannenkoek te wachten. Het nagerecht was heerlijk een brownie met ijs en slagroom. Ons gastvrije personeel zorgt er graag voor dat je je thuis voelt en het jullie aan niets ontbreekt.

Beoordeeld op 27 augustus Het is er schoon en netjes. Iedereen geen bij elkaar zitten, er staat een orgel in de zaal, het is raadzaam hier vooraf mee rekening te houden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.01.2021 14:36 Sharon:
Beoordeeld op 7 september Prima lunchgerechten. Vraag naar de mogelijkheden.