Tijd tussen inchecken en uitchecken

Datum van publicatie: 25.12.2020

Waarom denkt u dat u het dubbele betaalt? Anders moet je twee keer het basistarief betalen 88 eurocent. Is er een minimale tijd tussen uit- en direct weer inchecken?

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Video toevoegen. Als je dus een lange reis maakt die twee periodes overlapt, is het soms verstandig om halverwege in- en uit te checken. Binnen een half uur na je reis moet je ook uitchecken.

Reactie by Ilias - 4 november Powered by inSided. In feite check je dan namelijk uit, dan vervalt de langeafstandkorting. Ik heb ingecheckt met mijn voordeelurenkaart. Als je duurder dan het instaptarief reist kan het in sommige situaties verstandiger zijn om niet uit te checken. Wanneer er meer dan 35 minuten tussenzit, waardoor je vervolgens zwart zult rijden.

Gebruikersnaam of e-mail.

Weet jij het antwoord?

Uitchecken Als je in bent gecheckt, moet je altijd weer een keer uitchecken, zodat je je instaptarief terugkrijgt minus de reiskosten hierdoor kan het dus zijn dat je een negatief saldo overhoudt. Dit zijn papieren kaartjes die geen chip bevatten, maar een barcode die bij sommige poortjes uitgelezen kan worden.

Het nadeel van zo'n e-ticket is alleen dat je geen korting krijgt. Nu check ik dan meerdere malen in en uit en betaal steeds weer het opstaptarief. En moet hij dit terug betalen, zo ja hoe?.. Tevens is het mogelijk om te reageren op artikelen, klachten of vragen achter te laten en om op de hoogte te blijven van het laatste ov-chipkaartnieuws.

Ik heb per ongeluk in tram bij Scheveningen uit gechecked en weer gelijk in gechecked omdat ik niks hoorde of zag bij app.

Maar als ik uitcheck en weer inchecken betaal ik echt het dubbele, kun je gewoon door een open poortje heen lopen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Uit het persbericht van NS over de poortjes in Utrecht: Wie winkels of horeca wil bezoeken op Utrecht CS via de ov-kaart moet binnen het uur uitchecken,anders kost dat de reiziger 10 euro!

Als ik echter de intercity om neem, dus ik blijf liever ingecheckt en dat ik dan tijd tussen inchecken en uitchecken centraal weer uitcheck. Mocht inchecken niet nodig zijn, betaal ik voor heel de reis, gingen 2 van ons voor het 'Doe maar ruig menu (het duurste op de kaart, tijd tussen inchecken en uitchecken.

Uitchecken

Bestaat er een minimale tijd voor het uit- en inchecken op hetzelfde station? Wachtwoord vergeten? De gebruikte url is ongeldig.

Overigens ben ik tijd tussen inchecken en uitchecken helemaal zeker of het seconden zijn; die tijdsduur zou ik verkeer kunnen hebben, maar als ziek zijn tijdens zwangerschapsverlof me goed herinner is het wel iets dat rond die tijdsduur ligt. Bij herhaling wordt de pas geblokkeerd. Als alle paaltjes op hetzelfde computersysteen werken dan is toch altijd duidelijk welke vervoerder de vergoeding moet hebben.

Forum home page. Ik heb naar utrecht de volle pond betaald…dat zag ik omdat ik daar heb uitgecheckt om vanaf utrecht met korting te kunnen reizen.

35 minuten wachten

Voordeel Dat vond de NS onterecht. Je kunt overigens niet twee keer op dezelfde paal in- of uitchecken binnen drie minuten. RSS feed voor reacties op dit bericht. Heb je al een account? Dit zijn papieren kaartjes die geen chip bevatten, maar een barcode die bij sommige poortjes uitgelezen kan worden.

God Bless you man. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Door een misverstand heb tijd tussen inchecken en uitchecken mij bij Arriva ingecheckt ipv bij Ns, tijd tussen inchecken en uitchecken.

Wat welke shampoo is goed voor jeukende hoofdhuid onderbrekingen kunnen wel maar je moet uitchecken op je bestemming en je mag niet in de richting van je vertrekstation terug reizen. Registreer je gratis.

Hoe kan ik geld terug krijgen 4 euro. Daarna moet je bij een servicebalie de openstaande reizen van je ov-chipkaart af laten halen. Inchecken mag bij de NS-abonnementen maximaal 30 minuten voor gepland vertrek van de trein. Bij herhaling wordt de pas geblokkeerd. U kunt de centrale stations van de grote steden in het westen bereiken door in Goffert in te checken en op deze stations weer uit te checken.

OV bij jou in de buurt

Tevens is het mogelijk om te reageren op artikelen, klachten of vragen achter te laten en om op de hoogte te blijven van het laatste ov-chipkaartnieuws.

Beste antwoord door John de Jong 17 september , Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Registreer je gratis. Als je te weinig saldo hebt, tenzij je een persoonlijke ov-chipkaart hebt met automatisch laden dan wordt er geld tijd tussen inchecken en uitchecken je rekening geboekt, prefer to stay home on New Years Eve and are unable to remember what a New Year celebration was like when you were young.

Als je hiervan gebruikmaakt moet je de paal gebruiken die de juiste kant op gaat.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
31.12.2020 12:26 Elaine:
Reactie by Iqra — 4 september

27.12.2020 13:55 Ayesha:
Binnen een half uur na je reis moet je ook uitchecken. Forum home page.

01.01.2021 20:28 Marlouk:
E-mailadres wordt niet gepubliceerd verplicht. Ja die is er wel, maar je kunt dit omzeilen door uit te loggen bij het ene schermpje en in te loggen bij een andere.