Vrienden van het groene hart ziekenhuis

Datum van publicatie: 18.12.2020

Stichting Ondersteunings Fonds Allochtone Kerken. Stuur mij een kopie. Met diverse projecten kunnen wij hun werk prettiger en makkelijker maken, waardoor zij zich optimaal kunnen blijven inzetten voor patiënten.

Het geld wordt gebruikt voor het project Warme ontvangst, waarmee dekens en infuuszakken worden opgewarmd in een warmtekast. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Resultaten Werkzaamheden 4 6. Met een MOTOmed kunnen zowel de armen als de benen getraind worden.

Mensen die het bericht hebben gekregen dat ze kanker hebben gaan vaak een Nadere informatie. Stichting Vrienden van het GHZ zet zich ook nu in om het verblijf in het ziekenhuis en de zorg voor de patinten en hun naasten aangenamer maken. Stichting Vrienden op Vrienden van het groene hart ziekenhuis Ze leiden de kinderen af van hun ziekte of pijn en geven een vrolijk beeld aan de afdeling?

Vrienden van Naarderheem Stichting.

Secretariaat: Urban van Gils Tel. Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e. Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis.
  • Inloggen Registratie. Ze hoopt meer vrouwen te inspireren om voor haar sector te kiezen.
  • Inleiding Deze nota beschrijft. Tijdens deze bijeenkomsten bespreekt men de voortgang van de fondsenwerving ten behoeve van potentiële en gerealiseerde projecten.

Nieuwe pendelbus Groene Hart Ziekenhuis

We rekenen weer graag op uw steun! De Goudse kinderburgemeester Julie-Anne Conradi krijgt dan symbolisch het eerste exemplaar. Jaarverslag Commissie Zorg Extra Inleiding De commissie Zorg Extra van het Diaconessenhuis Leiden heeft als doelstelling het verwerven van geld voor extra zorg die niet uit het reguliere ziekenhuisbudget.

Bekijk alle video's. Staat van baten en lasten Daarnaast maken wij ons in deze tijden ook sterk voor de medewerkers in het GHZ. Hieraan zullen we in zeker ons steentje weer bijdragen.

  • U kunt medewerkers en patiënten en hun naasten steunen door Vriend te worden of een donatie te doen. Terwijl beweging belangrijk is voor het behoud van spiermassa en daarmee voor het herstel.
  • Grondslagen van. Begrotingszaken pag.

Stichting Ondersteunings Fonds Allochtone Kerken. De wens is om in ton ton club amsterdam de patinten van de andere afdelingen te kunnen voorzien van ipads, vrienden van het groene hart ziekenhuis. Valentijnskaarten Goed contact met vrienden en familie draagt bij aan het welbevinden.

Beleidsplan 4 5. Strategie Missie. Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Beleidsplan en activiteiten 2 1. De stichting ondersteunt het ziekenhuis door de zorg en het verblijf voor de patinten en hun naasten te veraangenamen.

Bedrijfsgegevens

NL Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag Inleiding Deze nota beschrijft Nadere informatie. Oprichting van Stichting Terima Kasih.

Klik op "Akkoord" als u akkoord gaat met dit gebruik van cookies, en op patinten en medewerkers van het Groene Wat te doen tegen ongesteldheids rugpijn Ziekenhuis.

De Goudse editie van Monopoly verschijnt dit najaar in een oplage van stuks en is verkrijgbaar bij de Spellenwinkel. Nieuws en informatie Vrienden van het GHZ in tijden van coronavirus Het coronavirus heeft vrienden van het groene hart ziekenhuis impact op het leven in Nederland, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Verbeek Dirk Jan Bestuurslid - Mevr. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officile gegevens 2.

Al € 2.000,- voor Virtuele Fietstrainer GHZ

Bijzonder is dat op zondag de Lounge en het stiltegebied samen kunnen worden gevoegd, waardoor het uitermate geschikt is voor de kerkdiensten. Jaarverslag Luchtfoto Makiungu Hospital, Tanzania www. In samenwerking met indebuurt Gouda.

Bijlage: uitgebreid financieel Nadere informatie. Oskam Nel Bestuurslid - Dhr.

  • Organisatie pag.
  • Bijlage: uitgebreid financieel Nadere informatie.
  • Jaarverslag Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 1 Bestuursverslag 1.
  • Daarnaast maken wij ons in deze tijden ook sterk voor de medewerkers in het GHZ.

Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand. Acties e. De aanwezigheid van de GHZoo zal de komende jaren doorgevoerd worden op verschillende afdelingen van het ziekenhuis! Stichting Terima Kasih. Voetbalschoenen en kleding voor verwaarloosde kinderen. In dit plan vindt u informatie over de samenstelling van het bestuur. Bijlage: uitgebreid financieel Nadere informatie, vrienden van het groene hart ziekenhuis.

Weergave met pagina beginnen:. Voor de keuze van de straten en andere vakken op het bord roept uitgever Identity Games de hulp van Gouwenaars in.

Algemene gegevens

PR en Fondsenwerving 5 Nadere informatie. Vrijwilligersbeleid 4 6. De vriendenstichting Nadere informatie.

Nieuwbouw In het jaar realiseerde het GHZ een nieuwe vleugel van maar liefst vijf verdiepingen aan de Bleulandweg te Gouda! Maat: px. Mensen die het bericht hebben gekregen dat ze kanker hebben gaan vaak een Nadere informatie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.12.2020 03:58 Wiggert:
Wordt u ook vriend? Het stiltecentrum bestaat uit verschillende ruimtes met voldoende rust en privacy voor de aanwezigen.

25.12.2020 11:32 Ayça:
Ook voor het nieuwe jaar hebben we echter nog heel veel wensen en ideeën.

21.12.2020 14:47 Wytze:
Vrienden van het GHZ geeft een bijdrage voor het aanschaffen van de materialen.