Wapen munster de rijp

Datum van publicatie: 03.12.2020

Vandaag 16 Juli rond half 3 een lunch hier gegeten. Matig 1. Vandaag na een fietstocht geluncht bij het Wapen van Munster.

En dat is heel veel waard! Mylo 28 punten. Diana punten. Leuke locatie in een prachtig middeleeuws dorp. Zitruimte zitplaatsen. Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je behalve de wekelijkse nieuwsbrief mijn 7 dagen paleo maaltijdplan! In de zomer kun je heerlijk buitenzitten en in de winter is het heerlijk toeven in de serre.

Zo tegenover de kerk van de Rijp wordt je overladen met de topprestaties van kok Jim, wapen munster de rijp. Vreselijk 1. Maar dan wel in het positieve. Prijzig maar zooo de moeite waard. Wij komen hier erg graag als er wat te vieren valt.

Vandaag na een fietstocht geluncht bij het Wapen van Munster.
  • Wapen van Munster Niet-geclaimd. Uitstekend
  • Diana punten.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? In de zomer kun je heerlijk buitenzitten en in de winter is het heerlijk toeven in de serre.

Ik hou er van! De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Angelique R. Het was een topdiner.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Heerlijk buiten gegeten. Het lekkerste wat de de afgelopen dagen in de vakantie hadden gegeten. Meer talen. Pinterest Facebook Twitter. Zeer gastvrij en goede kwaliteit eten?

Beoordelingen

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Deel nog een ervaring voordat je gaat. We hebben samen een salade gegeten en kregen er keurig een extra bord bij.

Over de auteur. Een chte aanrader? Purmerend87 49 punten. De bediening was perfect en het eten een groot genot. Zeer goede wijn waar de eigenaar goed advies over kan geven. Gezellige, informeel, al wapen munster de rijp niet casual gekleed.

Café 'Het Wapen van Munster', Groote Dam 393, in 1925

Meer talen. Mijn hoofdgerecht was een overheerlijke ossenhaas en als nagerecht moest ik natuurlijk voor de trilogie van chocola gaan.. We hielden aan bij Het wapen van Munster om even iets te drinken.

Matig 1. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Tom punten. Datum van bezoek: augustus Wij hebben afgelopen zondag hier voor het eerst gegeten.

Subscribe Schrijf je in voor nieuwe posts via email Schrijf je in wapen munster de rijp ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan. Mooie gerechten op de kaart en op het bord waren ze heerlijk.

Het Wapen van Munster

Bedankt voor je hulp! En wat de bediening betreft, die is hartelijk en van een uitstervend vriendelijk karakter. Tja wat moet ik ervan zeggen.

Het was natuurlijk al aardedonker toen wij er aankwamen. Smuller 85 punten. Duits 9.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: