Water onder de vloer nieuwbouw

Datum van publicatie: 14.11.2020

Er zijn gevallen dat het grondwater in de kruipruimte doorstijgt tot vlak onder de vloer. Wie is hier aansprakelijk want ik heb getekend in niet overstromingsgebied en nu loopt kelder met water naar binnen van boven naar beneden. Wellicht kunnen zij u van advies dienen.

Één van de belangrijkste redenen is om van het vocht i…. Kan het met een te hoge waterstand samenhangen? Raadpleeg een installateur of loodgieter. Je gebruikt een verouderde webbrowser. Aangezien hout dat ooit goed behandeld is en zich altijd onder water bevindt eeuwen lang mee kan gaan, getuige de ontelbare houten heipalen die bijvoorbeeld in goede staat in het grondwater hun werk doen.

Vaak zal het water in de droge periode zomer uit de kruipruimte verdwijnen, om in de natte periodes met veel regenval weer terug te keren.

Water in de kruipruimte wordt meestal veroorzaakt door grondwater dat infiltreert in de vloer of wanden. Ik had verwacht dat bij de bouw van het huis de percelen gedraineerd zouden zijn, zodat er geen water in de kruipruimte hoeft te staan.

Natuursteen op vloeren geeft een woning een bijzondere stijl. Iedere denkbare extreme bui kan direct vanaf het dak worden geborgen, water onder de vloer nieuwbouw.

De beste oplossing lijkt mij om een drainagebuis aan te leggen vanuit mijn kruipruimte tot aan de sloot.

  • Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?
  • Bovenop de folie komt een nieuwe vloer te liggen die dankzij de noppenfolie eronder nu wel droog blijft.

Wilt u meer informatie?

Richard Meijer Reactie infoteur , Ik adviseer u deze vraag aan een deskundige voor te leggen die de situatie ter plaatse kan bekijken. Natuursteen op de vloer, mooi! Natuursteen op vloeren geeft een woning een bijzondere stijl. Verbeter de ventilatie, onder de grond. Hebben uw buren er last van en hebben zij al stappen genomen.

Klik hier voor meer informatie. Veel bewoners weten dat niet eens en wonen uiterst comfortabel. Zoek alleen in titels. Vr Gr. The headhunter Specialist Elektra.

Water in de kruipruimte verwijderen en voorkomen

Water onder de vloer, in kruipruimte van huis Water onder de vloer, in de kruipruimte van je huis, kan een hinderlijk probleem zijn. Omdat onder water het rottingsproces niet kan plaats vinden vanwege gebrek aan zuurstof. Een extra reden om goed op je kruipruimte te letten, dus!

Bovenop de folie komt een nieuwe vloer te liggen die dankzij de noppenfolie eronder nu wel droog blijft. Schade aan parketvloer met nog natte hardwax, water onder de vloer nieuwbouw. Bij de casco woning zorgde dit bij het binnenkomen al direct voor een muffe geur maar het keldergat lag dan ook openbij de woning die klaar was voor oplevering merkte je daar niets van - zelfs niet als we het keldergat opendeden - maar er stond dus ook wel degelijk water ik schat 10cm.

Het kan water onder de vloer nieuwbouw deze of andere websites niet correct weergeven. Vaak in combinatie met vochtige muren door optrekkend vocht.

Kees Vaste Beantwoorder. Heeft iemand ervaringen met de oplossing die ik beschrijf? Het is een duidelijk verhaal. Ik heb met een grondboor rondom het huis 6 gaten gemaakt van cm diep en ben geen grondwater tegen gekomen, volgens de gemeente zit bij ons het grondwater op cm.

Afplakfolie in natte kruipruimte weghalen?

Brigite Onwijnwat ook niet bevordelijk is voor de situatie! Meestal via luchtroosters in de buitengevel. En minder stoken. En dan bestaat ook nog de mogelijkheid dat de woningen ooit te laag zijn geplaatst, 10 Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht en nu blijkt dat er onder cq naast water onder de vloer nieuwbouw huis een natuurlijke bron zit. Als de stand seat van der plaats utrecht is pompen we.

Afplakfolie in natte kruipruimte weghalen. Ook inwoners worden gestimuleerd om het regenwater vertraagd af te voeren.

Oorzaken van water in kruipruimte

Last van een vochtige kruipruimte? Via een pomp wordt het water eens in de zoveel tijd afgevoerd naar het riool. Want u bent niet de enige. Mijn vraag is of het gebruikelijk is dat het perceel niet gedraineerd is.

Lid geworden 24 jan Berichten 2 Waarderingsscore 0 Punten 0. Want u bent niet de enige. Water in de kruipruimte wordt meestal veroorzaakt door grondwater dat infiltreert in de vloer of wanden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.11.2020 15:54 Matthéüs:
Nieuwe berichten.

17.11.2020 08:08 Margarita:
Als je met de hele buurt een vuist maakt, kan dat wellicht eerder tot succes leiden. Kalloe , 1 Wij hebben water onder de vloer in de kruipruimte.

22.11.2020 15:10 Timmo:
Jolanda , 13 Hallo, Ik heb een vraag 6 jaar geleden hebben we een nieuw huis gekocht helemaal nieuw toen wij in ons kwamen was er in de kruip ruimte water wij vragen of de Buuren er ook last van hadden nee die hadden dat niet wij door gegeven aan de aannemer Dat gaat gewoon weg maar steeds even kijken of het water gezakt is nee nog steeds het zelfde nu zijn we zes jaar verder En nu heb ik heel veel water loopt door het hele huis en het stinkt en ik ben ook naar de Buuren geweest niemand heeft er last van alleen wij wie is hier eigenlijk verantwoordelijk voor de aannemer zeg dat hun er niets aan doen nu is mij vraag bij wie moet ik mij melden je zou toch denken dat je de genen die dit huis heeft gebouwd maar die zeg nee doe er niets mee hoort zo en ik zeg dat het niet hoort heeft u voor mij een antwoord hier voor.