Weer griekenland oktober santorini

Datum van publicatie: 11.01.2021

September en oktober hebben als voordeel qua reistijd dat de zee nog aangenaam van temperatuur is. Santorini weer donderdag 31 oktober Minimaal 15° 16° 17° 18° 19° 20° 21° 22° 23° 24°.

Hieronder, heb je toegang tot de weersvoorspelling voor oktober voor de meest populaire steden in Santorini. Waar naar toe op Santorini in oktober, afhankelijk van het weerbericht? In de zomer kunnen hittegolven voorkomen met temperaturen tot maar liefst 45 graden. Weet je je pincode s niet meer? Om deze website volledig te laten functioneren wordt er gebruik gemaakt van cookies. Santorini v. In de zomer waait er vaak een soms krachtige verkoelende Meltemi wind uit het noorden.

De gemiddelde temperatuur in Santorini per maand Het eiland Santorini is gevormd door een vulkaanuitbarsting en bestaat uit 6 fraaie eilanden, weer griekenland oktober santorini. Zomer klimaat Santorini jun-aug In de zomer is het in Santorini gemiddeld 26C. Hoe was het weer. Overdag zal de temperatuur ongeveer gelijk zijn aan die in de maand juni op Santorini. Hoge temperaturen en maar liefst 13 zonuren. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis hoeveel eten voor spiermassa vakantie.

Beste reistijd Griekenland Wat is de beste reistijd om een vakantie naar Griekenland te boeken? Filter aanbiedingen.
  • Akrotiri in oktober.
  • Bij Meditel zijn er vaste prijzen voor al hun 34 vestigingen in heel Nederland. Klimaat Griekenland in de wintermaanden Liever een vakantie in het naseizoen plannen?

Het weer in Santorini per maand toegelicht

Na een verblijf in Griekenland gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Het weer in juni: Een zonnige vakantie is deze maand vrijwel gegarandeerd. Bekijk alle aanbiedingen voor vakanties in Santorini v. Wanneer is het ideale weer voor een zonvakantie naar het bijzondere Griekse eiland Santorini? Santorini Echt gevoel temperatuur. Zoek naar:. Klimaat en weer Santorini.

Deze gegevens zijn statistieken voor de maand van oktober uit weerberichten van vele jaren, weer griekenland oktober santorini. Weer op Santorini in oktober Hieronder, heb je toegang tot de weersvoorspelling voor oktober voor de meest populaire steden in Santorini. Weer Santorini september Gemiddeld is het maximaal 25C in september op Santorini en minimaal rond de 24C. Er valt in totaal 11 mm neerslag op 6 dagen.

Wil je genieten van de prachtige zonsondergang in Oia, zwemmen in het warme zeewater rondom Weer griekenland oktober santorini en de antieke plaatsen Thira en Akrotiri bekijken.

Vakantie op Santorini

In het winterseizoen kun je beter niet op de Griekse eilanden verblijven. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken!

De optimale luchtvochtigheid wanneer mensen zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent. Santorini weer dinsdag 1 oktober

Het klimaat is goed daar in deze maand. Met nauwelijks 42mm gedurende 6 dagen, waar naartoe, weer griekenland oktober santorini. Vanaf juni kun je overigens wel al prima zwemmen in de zee bij Santorini.

Santorini in oktober: gemiddeld weer en klimaat, zal regen geen probleem zijn gedurende uw vakanties. Er valt in totaal 11 mm neerslag op 6 dagen. Het weer in juli: Deze maand scoort het hoogst in onze Sunfactor.

Zeewatertemperatuur Santorini

Accommodatie type. Gemiddeld is het maximaal 17°C in april op Santorini en minimaal rond de 16°C. De zomers zijn heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur. De beste periode om vakantie in Griekenland te vieren, is afhankelijk van welk eiland je wilt bezoeken. Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Santorini weer dinsdag 1 oktober Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug weer griekenland oktober santorini cijfers, weer griekenland oktober santorini. Shetef urkjryte yrjtgr - EUR. Weer Santorini december Gemiddeld is het maximaal 16C in december op Santorini en minimaal rond de 15C!

Voor verkoeling zal je het binnenland moeten viceminister president van nederland. De weersverwachting voor Santorini is gebaseerd op het weer in Fir. In juli en augustus is het erg druk op het eiland met cruise-schepen, eilandhoppers en toeristen voor een kort verblijf. Vanwege de lage luchtvochtigheid regeert de zon in oktober in de oostelijke hemel van Santorini.

De gemiddelde temperatuur in Santorini per maand

Hoelang is het vliegen naar Santorini? U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Vanwege de lage luchtvochtigheid regeert de zon in oktober in de oostelijke hemel van Santorini.

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Santorini is ongeveer 3 u.

Het weer in november: In het najaar is het nat en koud in Santorini. Santorini hoort bij Griekenland. Verblijf je direct aan zee, dan is het over het algemeen iets koeler?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 00:22 Xanthe:
Het weer in september: In het najaar is het eiland Santorini een heerlijke bestemming met een gemiddelde temperatuur van 25°C.

13.01.2021 22:30 Tobi:
Het gehele jaar door is er vrij constant weer met in de zomer wat hogere pieken. De weersomstandigheden van het eiland Thirassia in oktober kunnen wedijveren met die van andere plaatsen op het eiland Santorini.

14.01.2021 16:23 Joselien:
Prijsklasse p.