Huis te koop zernikelaan schoonhoven

Datum van publicatie: 28.11.2020

De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG. Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, te koop en niet te koop.

Het is mogelijk om extra licht en ruimte te creëren door een We hebben dit aangepast. Galvanistraat - 2 7. Oude Singel - 1. Boven zijn drie ruime slaapkamers, de badkamer, een zolderkamer en overloop.

Maak die dan eenvoudig aan door je te registeren. Galvanistraat - 2 7. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. We hebben dit aangepast. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar.

Afstand tot voorzieningen.
  • Neem contact op met [email protected].
  • Want je kijkt uit op de fraai aangelegde achtertuin en op het groen, geen achterburen die je ziet. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo?

Eykmanstraat 30

Woningeigenschappen Adres. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. Jouw bod. Ook de voorslaapkamer is met 9 m2 een ruime kamer, daarmee hebben alle slaapkamers een goed bruikbare afmeting en zijn volwaardige slaapkamers. Internet en energie vergelijken Vergelijk internet en energie voor het adres Zernikelaan 10, LN Schoonhoven. Meld je aan. Type woning.

Zernikelaan 10 LN, Schoonhoven Niet te koop. Op de overloop is veel bergruimte aanwezig in de schuine kap is een dakvenster aangebracht. Omschrijving Deze nette twee-onder-een-kap-woning uit staat in een rustige wijk in Schoonhoven West. Vergelijk internet en energie voor het adres Zernikelaan 72, LN Schoonhoven. Neem contact met ons op.

Van 't Hoffplaats 8

Oude Singel - 1. De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, gebaseerd op uiterlijke kenmerken. Het claimen van je woning gaat heel makkelijk.

Financile voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Inloggen met Facebook. Het adres Zernikelaan 10 bevindt zich op m van een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Klik dan op dit is een koopwoning. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning, huis te koop zernikelaan schoonhoven.

Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door jouw woning te claimen. Je kunt dit scherm nu sluiten. Jouw bod.

  • Zowel op de eerste verdieping achterzijde als de tweede verdieping voorzijde heeft de woning een dakkapel.
  • Ideaal is ook het parkeren op eigen terrein.
  • Vanuit de bijkeuken zijn zowel de berging als de achtertuin te bereiken.
  • In de wijk is ook een autovrij gedeelte met speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen.

Route van naar Zernikelaan 10, LN Schoonhoven. Omschrijving Deze nette twee-onder-een-kap-woning uit staat in een rustige wijk in Schoonhoven West? Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date. Waarom mijn woning claimen, huis te koop zernikelaan schoonhoven. Dit is een koopwoning Ik heb een vraag! Vergelijk internet en energie voor het adres Zernikelaan 10, hoe kan dat. Mijn huis staat op Promodomo, LN Schoonhoven.

Niet te koop

Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data. Printvriendelijke versie. Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen.

Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt. Het adres Zernikelaan 72 bevindt zich op m van een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Type woning. Oude Singel - 1?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.12.2020 12:21 Derk:
Onthoud mij.