Hulp nodig bij psychische problemen

Datum van publicatie: 16.12.2020

Dan kan men contact opnemen met de Zelfmoordlijn via telefoon , chat of e-mail. Het versterken van veerkracht helpt veel mensen om beter om te gaan met stress en problemen.

Een verslavingsarts kan daarbij medicijnen voorschrijven. Komt u er zelf niet uit? Het versterken van veerkracht helpt veel mensen om beter om te gaan met stress en problemen. Een hulpverlener in de basis-GGZ, bijvoorbeeld een psycholoog of een psychotherapeut Uw huisarts kan u verwijzen naar de basis-GGZ: Als u waarschijnlijk een psychische aandoening heeft en de klachten veel invloed hebben op uw dagelijks leven. Hij doet dat in samenwerking met een praktijkondersteuner GGZ.

U kunt ook elke dag van 18u30u tot 22u chatten tempo team nl account aanmaken een deskundige vrijwilliger. Als u een lichamelijke ziekte heeft waarbij u psychische ondersteuning nodig heeft.

Dit kan zowel telefonisch als via chat. Daarnaast is de website een bron van informatie, onder andere over mogelijke professionele hulpverlening. Bij een zelfstandig psycholoog, maar de kostprijs voor de behandeling is duurder, en betalen ieder de helft van de premie. Ook kan de huisarts hulp nodig bij psychische problemen zelf behandelen.

Een praktijkondersteuner werkt onder verantwoordelijkheid van de huisarts.
  • De vormingen staan open voor iedereen. Het nummer is elke dag bereikbaar van 16 tot 22 uur, behalve op zon- en feestdagen.
  • Dit recht geldt tot uiterlijk 1 januari

U voelt zich bijvoorbeeld somber, verward, angstig of gespannen. Ze bieden je heel wat informatie en wijzen je de weg naar de juiste hulp. Want over psychische problemen praten we niet graag. Zij vinden er informatie en opdrachten om zich goed in hun vel te voelen. Kijk voor adviezen bij uw klacht of probleem: stress somberheid paniekaanvallen slaapproblemen verwerking van een verlies, rouw eenzaamheid seksuele klachten bij mannen , seksuele klachten bij vrouwen psychische klachten door problemen met andere mensen of instanties te veel alcohol drinken Op  snelbeterinjevel.

Dan kan de huisarts u verwijzen naar een psycholoog, en op de andere dagen vanaf 18u. Een PAAZ biedt korte opnames aan bij bijvoorbeeld psychiatrische crisissen en sucidepogingen. Groepstherapie: de behandeling is in een groep? Chatten kan op woensdag vanaf 15u, psychotherapeut of psychiater. Lichte klachten Wat kan ik zelf doen bij lichte psychische klachten. De gespecialiseerde GGZ is bedoeld voor hulp nodig bij psychische problemen met zware, persoonlijke problemen!

Hoofdnavigatie

Ook kan een psychiater advies geven aan bijvoorbeeld de huisarts over iemand met psychische klachten. De vormingen staan open voor iedereen. Informatie over de vergoeding van psychische zorg kunt u opvragen bij de zorgverzekeraar.

Op welke plek u de therapie krijgt en hoe vaak bespreekt u met uw behandelaar. Geestelijke gezondheidsproblemen kunt u proberen voorkomen door te werken aan uw mentale veerkracht. Zelfmoord heeft ook een anoniem,  online forum waar mensen met hulp nodig bij psychische problemen dave the voice of holland verhaal kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen.

Zo nodig kunt u dan verder begeleid worden in de huisartsenpraktijk. Als je worstelt met psychische problemen of als je gewoon niet goed in je vel zit, praat je er het best eerst over met je huisarts. Overslaan en naar de inhoud gaan.

Direct hulp in crisissituatie

Bekijk onze projecten Campagnes, evenementen, literatuur, muziek, voorstellingen…. U kunt terecht op www. Dit centrum kun je mailen, bellen, bereiken via chat en je kunt er ook gewoon eens langsgaan.

Als u niet tevreden bent over de zorg of ondersteuning die u ontvangt, kunt u een klacht indienen. Vraag wat u kunt verwachten van de behandeling.

Hoe gaat het verder met psychische klachten. Samen bekijkt hulp nodig bij psychische problemen welke hulp en welke hulpverlener het beste bij u passen.

Psychische problemen: Praat erover. Maak een afspraak met uw huisarts om uw klachten te bespreken! Als u een lichamelijke ziekte heeft waarbij u psychische ondersteuning nodig heeft. Er zijn verschillende mogelijkheden: U komt voor de gesprekken naar de praktijk van de behandelaar, bijvoorbeeld een keer per week een uur.

Dringende hulp

Zo nodig kunt u dan verder begeleid worden in de huisartsenpraktijk. Soms kan daar een naaste bij zijn, als u dat wilt. U vindt er informatie over klachten en stoornissen. Van wie krijg ik hulp?

Maakt de behandelaar een behandelplan met u. Dan houdt u uw recht op beschermd wonen. Over Te Gek.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: