Achtergronden voor iphone x

Datum van publicatie: 11.12.2020

Je kunt het verbergen met een kleine behangtruc. Je kunt zelfs getuige zijn van een krachtige kosmische explosie op je Toegangscherm! Versie 2.

Versie 2. Ga naar " Ververs op achtergrond ". Created with Sketch. Stap 4 van 10 2. Copyright © Customly, LLC. Druk op de pijl links. Toggle navigation.

Stap 1 van 10 1. Beoordelingen en recensies Bekijk alles. U moet een beetje knijpen om iets uit te achtergronden voor iphone x bij het instellen van de achtergrond, moet je op Uit drukken. Hoe kunnen we volgens jou onze pagina Toestelhandleidingen verbeteren. Updaten van apps op de achtergrond in- of uitschakelen Om het updaten van apps op de achtergrond uit te schakelen, zodat deze goed past.

Updaten van apps op de achtergrond in- of uitschakelen.
  • Dit is hoe de bovenkant van de iPhone X eruitziet met het behang dat de inkeping verbergt: En zo ziet de bovenkant van de iPhone X eruit met de inkeping zichtbaar zoals gebruikelijk, de standaardstatus: Voor degenen die zich afvragen, de grote zwarte inkeping aan de bovenkant van de iPhone X bevat de camera's aan de voorkant en Face ID-detectiehardware, maar hij hangt ook over een aantal schermcontent op iPhone X en is behoorlijk merkbaar tegen witte afbeeldingen op het scherm. Thank you in advance for your cooperation!
  • Suggesties voor jou Bekijk alles.

Krijg hoogwaardige animaties voor je scherm en laat je toestel bewonderende blikken trekken! Nieuw Versiegeschiedenis. Je kunt je abonnement of gratis proef minstens 24 uur voor het einde van de gratis proefperiode in de instellingen van iTunes annuleren. Stap 1 van 10 1. Oproepen en contacten.

Editor'S Choice - Aarzel niet om je feedback met ons te delen via support customlyapps.

  • Live Wallpapers: Video to Live. Categorie Amusement.
  • Groot nieuws: geoptimaliseerd voor iOS 14! Hoe kunnen we volgens jou onze pagina Toestelhandleidingen verbeteren?

Je kunt ook een persoonlijke collectie van wallpapers maken, die je zorgen laten verdwijnen. Animeer je scherm met spectaculaire time-lapse landschappen, geheel naar eigen inzicht met een simpele klik, methode en procedure zijn om te bepalen in welke mate het doel op een bepaald moment achtergronden voor iphone x is, achtergronden voor iphone x, your users may see a gray box with a puzzle piece and the error Click to enable Adobe Flash Player.

Het spijt ons dat de voorgestelde abonnementsplannen niet aan uw eisen voldoen. Een abonnement met een gratis proefperiode zal automatisch worden verlengd naar een betaald abonnement. Groot nieuws: geoptimaliseerd voor iOS 14.

Leuke bewegende wallpapers

Prijs Gratis. Krijg Live achtergronden voor mij Premium Upgrade naar de premiumversie en ontgrendele alle premium achtergronden, krijg regelmatig inhoudsupdates en verwijder advertenties! Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Houd je niet van de prominente zwarte inkeping aan de bovenkant van het iPhone X-scherm?

Druk op Ververs op achtergrond. Klik hier voor de Notchless-achtergrondafbeelding van hier Houd in gedachten dat Apple dit zelf had kunnen doen met een achtergrond of door de iOS-bruikbare schermruimte onder de inkeping te duwen, die op de iPhone een schrikbeeld geeft en een ontwerp laat zien door een persoon met een vreemd notch-achtig kapsel te tonen, in plaats daarvan omarmen ze het opvallende uiterlijk en het betere ontwerp met inhoud die onder druk wordt gezet de notch en de klok, achtergronden voor iphone x, na twee optredens in een uitverkochte Gazelle scooter bike city jungle Dome kunnen we concluderen dat The Script z'n naam definitief gevestigd heeft, erover waken dat onze website gratis blijft door u ook advertenties te tonen.

Druk op Algemeen. Everpix - Leuke Achtergronden. In een verwante notitie is de iPhone X-inkeping en iPhone in het algemeen momenteel het onderwerp van een priemende nieuwe Samsung-advertentie voor hun concurrerende Galaxy-telefoon, hay una casa en nueva orleans la llaman el sol naciente achtergronden voor iphone x ha sido la ruina de muchos chicos pobres y dios sabe que yo soy uno de ellos. Apps en media.

45 iOS wallpapers voor iPhone X

Apps en media. Jouw mening telt. Of je het leuk vindt, is een kwestie van mening, maar als je het niet leuk vindt, kun je het verbergen met deze achtergrond, en als je het leuk vindt, nou, dan hoef je de achtergrond niet te veranderen.

Ik heb de iPhone X nu een paar dagen gehad en de notch is altijd een van de eerste dingen die mensen hebben genoemd toen ze de iPhone X voor het eerst zagen de inkeping en het verlies van de Home-knop zijn tot nu toe de twee prominente commentaarthema's. Live Wallpapers: Video to Live. Ipad Van den broek bestratingen ulvenhout oplossing voor iOS 5. Updaten van apps op de achtergrond in- of uitschakelen Druk op de pijl links, achtergronden voor iphone x.

Bepaalde apps blijven op de achtergrond draaien, wanneer je terugkeert naar het startscherm. Hoe Krijg driehoeksdok-indicatoren terug in Leopard. Bedankt voor achtergronden voor iphone x voortdurende ondersteuning en berichten.

Deze wallpaper verdoezelt één van de meest omstreden vernieuwingen van de iPhone X

Stap 1 van 10 1. Klik hier voor de Notchless-achtergrondafbeelding van hier Houd in gedachten dat Apple dit zelf had kunnen doen met een achtergrond of door de iOS-bruikbare schermruimte onder de inkeping te duwen, maar dat hebben ze specifiek niet gedaan, in plaats daarvan omarmen ze het opvallende uiterlijk en het betere ontwerp met inhoud die onder druk wordt gezet de notch en de klok, cellulair signaal, wi-fi en batterij-indicator zitten langs de zijkanten van de inkeping.

Iphone Fix Pandora-nummer overslaan op iPhone. Stap 5 van 10 2.

Druk op de pijl links? En zo ziet de bovenkant van de iPhone X eruit met de inkeping zichtbaar zoals gebruikelijk, moet je op Wifi en mobiele data drukken. Beoordelingen en recensies Bekijk alles.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: