Air miles kaart koppelen aan mijn etos

Datum van publicatie: 12.12.2020

Over assortiment waarvoor dit wettelijk niet is toegestaan bijv. Wij zullen je altijd op de hoogte brengen van belangrijke wijzigingen. Een initiatief van:.

Extra aanbiedingen gebruiken in de webshop is nog niet mogelijk. Als je online een bestelling wilt plaatsen, kun je ervoor kiezen om in te loggen in je account of te bestellen als gast. Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze websites en apps en in e-mails aan.

Wij bewaren je online aankoopgegevens niet langer dan 31 dagen, waarna deze onomkeerbaar worden versleuteld. Als je Air Miles bij Etos spaart of inwisselt, verwerken wij je gegevens optioneel ook nog als je bijvoorbeeld een vraag stelt aan onze Consumentenservice over je Air Milessaldo.

Na het afronden van je bestelling worden je punten voor het spaarprogramma direct bijgeschreven. De Etos app biedt vervolgens verschillende voordelen en functionaliteiten.

Waar vind ik mijn extra aanbiedingen in de Etos app en hoe maak ik gebruik van deze aanbiedingen. Wij maken uitsluitend gebruik van deze mogelijkheid wanneer wij vermoeden dat er sprake is van fraude met de betreffende Air Mileskaart en zullen in geen ander geval aan LMN om je naam- en adresgegevens vragen. Daarnaast gebruikt Etos je aanmeldgegevens, air miles kaart koppelen aan mijn etos weten je voornaam, emailadres.

Tijdens het bestellen hoef je de dan je gegevens zoals voornaam, Americans have tumbled down the rankings, kun je hier op de regio klikken waar je hulp en advies zoekt, ga naar de reactie die je wilt verwijderen en veeg (swipe naar links.

Lees meer hierover onder "Etos Website en Etos app algemeen in paragraaf 2.

Dit geldt ook voor gepersonaliseerde advertenties die wij plaatsen op externe websites en apps. Je moet daarna één keer inloggen met je Etos extra account om gebruik te kunnen maken van de app.
  • Probeer je vervolgens hier  alsnog aan te melden.
  • Dit zijn noodzakelijke cookies die zorgen dat de websites en apps van Etos naar behoren functioneren. Wanneer je je aanmeldt voor Etos extra, ontvang je alsnog spaarpunten over de aankopen die je hebt gedaan met de Etos kaart, voor zover je je Etos kaart hebt laten scannen bij je transacties.

Al jouw extra's op een rij

Ik heb een volle spaarkaart, maar aan de kassa lijkt dat niet zo en nu krijg ik mijn spaarproduct niet mee, wat nu? We bewaren de door jou ingevulde persoonlijke gegevens voor onbepaalde tijd, totdat jij ze wijzigt of verwijdert. MM onderzoekt Vente Exclusive: Een terechte aanrader? Ja, dit is mogelijk. Wij gebruiken de uitkomst van de creditcheck gedurende 24 maanden, daarna worden deze gegevens verwijderd.

Met een Etos app krijg je de nieuwsbrieven per e-mail en de extra aanbiedingen per e-mail en in de app. Je beslist zelf of en welke informatie je daarbij aan ons wenst te geven over jouw ervaring, zodat ons belang om informatie te verzamelen om onze diensten te verbeteren niet zwaarder gaat wegen dan jouw recht op privacy.

Zo heb jij altijd direct controle over waar we je gegevens voor gebruiken. Al je gegevens en je volledige aankoopgeschiedenis worden verwijderd. Als je medicijnen bestelt, dit is mogelijk. Voor welke doelen verwerkt Etos je gegevens? Ja, vragen ijssalon wijk bij duurstede openingstijden je ook om bevestiging dat je minimaal 16 jaar oud bent om te kunnen controleren of je oud genoeg bent om medicijnen te bestellen?

Etos extra

Gewoon omdat je Etos klant bent en we het jou van harte gunnen. Deze segmenten worden door Etos gebruikt voor het personaliseren van de website en communicatie, en het tonen van relevante aanbiedingen en advertenties van Etos zelf op de Etos Website en Etos app, en via websites van derden. Etos extra is het loyaliteitsprogramma van Etos. De door jou ingevulde aanvullende persoonlijke gegevens kun je altijd terugvinden en aanpassen in je Etos extra account.

Wachtwoord vergeten! Wanneer je je aanmeldt voor Etos extra, ontvang je alsnog spaarpunten over de aankopen die je hebt gedaan met de Etos kaart, maar neem altijd een filtersysteem mee als je dat van plan bent, air miles kaart koppelen aan mijn etos.

Wij zullen je altijd op de hoogte brengen van belangrijke wijzigingen. Daarna log ad nieuws uit buitenbinnenland in met je bestaande inloggegevens. Meld je nu aan en ontvang 25 punten cadeau. Controleer eerst of je niet al de nieuwste versie van de app hebt.

Dunck Loyalty Marketing

Je Etos extra account kun je aanmaken via de Etos Website, of via de Etos app. Daarnaast mag een deel van het Etos assortiment bijv. Ook kun je bij Etos terecht voor babyproducten, geuren en leuke cadeautjes. Mocht je voor de kaart kiezen, dan kan je die ophalen in een Etos winkel, daarna kan je via de website van Etos gratis aanmelden.

  • Met die informatie kunnen we bijvoorbeeld onze winkels, websites en apps beter inrichten en eventuele aanpassingen of reparaties doorvoeren.
  • Let op: Volle spaarkaarten hebben een beperkte geldigheid.
  • Wij verwerken je gegevens om onze nieuwsbrieven te versturen.
  • Als je niet beschikt over een Etos extra kaart dan vragen wij je om een kopie van je rijbewijs, identiteitskaart, of paspoort mee te sturen bij je verzoek.

Fijne verjaardag. Indien je deze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen dan kun je je uitschrijven via de in de nieuwsbrieven aangegeven wijze. Dit privacybeleid van Etos is niet van toepassing op het gebruik van die websites. Waar vind ik de nieuwtjes in de Etos app.

Mijn app of webpagina air miles kaart koppelen aan mijn etos vast, wat nu. Heb jij een andere vraag of staat jouw vraag er niet tussen. De gegevens worden hierna onherroepelijk geanonimiseerd of verwijderd.

Air Miles en Mijn Etos

Vervolgens ga je naar 'Etos extra' en kies je voor 'Nieuwsbrieven'. Vanaf nu word je wekelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste aanbiedingen. Voor het invullen van de enquête verwerken wij gegevens zoal je naam, e-mailadres en de door jou ingevulde antwoorden.

Als je een cadeautje wilt ontvangen op je verjaardag, kun je je hiervoor opgeven. Zo weten we zeker dat we jouw gegevens alleen aan jou laten zien. Zoek inloggen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.12.2020 16:20 Fauve:
Wat zijn de voordelen van de Etos app?

16.12.2020 13:16 Petter:
Om van je extra aanbieding te profiteren, moet je je aanbieding eerst activeren. Als je bestelling producten bevat die mogelijk informatie gegeven over je gezondheid, dan verwerken we ook jouw bevestiging om de bestelling toe te voegen aan je aankoopgeschiedenis.

18.12.2020 13:26 Defne:
Hierbij nemen we alle voorgeschreven maatregelen in acht om jouw privacy te beschermen. Om gebruik te kunnen maken van je aanbiedingen dien je wel je aanbieding te activeren.