Automatische updates uitzetten iphone

Datum van publicatie: 16.12.2020

Schakel 'Apps' in of uit onder 'Automatische downloads'. Wanneer er nu een update beschikbaar is voor een applicatie dan dien je deze op 'oude' wijze handmatig bij te werken. Dit token is niet meer valide.

Normaal gebruik ik ongeveer 60 MB per maand gebruik m. Withings slimme thermometer met app. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Een iPod touch 5 16gb gekocht… Gaat dat ding van iOS 6. Netflix kids en ouderlijk toezicht.

Via het berichtencentrum wordt je op de hoogte gehouden met behulp van meldingen of er n of meerdere applicaties zijn geupdate. Fout bij het installeren van ipados Lees dan onze complete privacy statement hier. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn, automatische updates uitzetten iphone.

Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Klik in de navigatiekolom op 'Updates'. Dirk 14 maart om Kan het zijn dat door die automatische updates je data gebruik enorm omhoog gaat.
  • Probeer het op een later tijdstip nogmaals.
  • Meer informatie Lees hoe u  onderbroken downloads hervat. Bevestigingsmail verstuurd!

Voordat u begint

Collin 16 juli om Deze update heeft mijn telefoon verneukt. Daniël 27 september om Voorheen deed ik voornamelijk updaten via iTunes en dan synchroniseren, nu met auto update. Over appletips. Opnieuw opstarten helpt niet. Hulp bij het handen wassen met Apple Watch.

Selecteer of deselecteer 'Installeer apps automatisch'. Deze updates kun je handmatig installeren, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Een andere goede reden is mobiel updaten? Heb je net een abonnement gekocht, automatische updates uitzetten iphone, maar vanaf iOS Soms slopen app-makers een erg mooie feature uit een app in een nieuwe versie.

Ronald Smit

Ja Nee. Als u liever al uw apps handmatig bijwerkt, kunt u automatische updates uitschakelen. Probleem melden.

Adverteren op appletips, automatische updates uitzetten iphone. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Of open de Watch-app op een iPhone, scrol naar en tik op 'App Store' en schakel vervolgens 'Automatische downloads' in of uit.

Uitgelicht

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Vanaf nu worden updates niet meer automatisch geïnstalleerd en gedownload. Links Telefoon. Hier adverteren - Advertise here.

In de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt. Aad Metz 25 januari om Is het zo in te stellen dat de apps alleen worden gedownload als ik contact heb met een wifi-verbinding. Maak dan gebruik van een betaald account, automatische updates uitzetten iphone. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen!

Dat kost dataverkeer waar je voor betaalt. Veel plezier. Via het berichtencentrum wordt je op de hoogte gehouden met behulp van meldingen of er n of meerdere automatische updates uitzetten iphone zijn geupdate. Lees dan onze complete privacy statement hier. Scrol naar beneden om updates in afwachting en release-opmerkingen te zien.

Alle Tips & Tricks voor de Apple iPhone 8

Soms slopen app-makers een erg mooie feature uit een app in een nieuwe versie. In de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt. Communitie manager. Dirk 14 maart om Kan het zijn dat door die automatische updates je data gebruik enorm omhoog gaat.

Dat is vrij eenvoudig, zo kun je de update al downloaden en de installatie later uitvoeren. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Nadat op akkoord is geklikt zal Automatische updates uitzetten iphone vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: