Bedankt voor de gastvrijheid tekst

Datum van publicatie: 24.12.2020

You, who shares my grief, my joy, my heartache and my pleasure. Onvergetelijke trouwdag Dankzij jullie hebben we een onvergetelijke trouwdag gehad!

Bedankt voor de gezellige babbels, vele aperodes en lekkere tomaatjes.

Het voelt nog altijd weer net als toen! Bedankt voor de fijne vakantie in Le Petit Collet. Jan en Pascal. Dank je wel voor alle goede zorgen en de lekkere hapjes die je ons toestopte Agnes!

Hier hadden we een gezellige sfeer en hebben we veel gepraat en gelachen. Hoe je ook mensen wilt bedanken, door gebruik te maken van de teksten op deze pagina bedank je mensen altijd op de juiste manier. We zien jullie weer wel terug!

Wat wil jij laten groeien. Surtout ne changez rien. Bedankttekst naar overlijden Wat is het toch een troost, als er mensen voor je zijn. Martine en Tony? We hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt bedankt voor de gastvrijheid tekst alle voorbeelden van bedankt tekst voor op je bedankkaarten of  bedankjes. Hier is het altijd een beetje "thuiskomen"! Maria Riksten-Brouwer.

Graag willen wij iedereen bedanken voor de overweldigende aandacht en blijken van medeleven die we mochten ontvangen na het overlijden van onze NAAM. We kijken alvast uit naar een nieuw verblijf in de muziekkamer in Voor ons, een herinnering voor járen!

Bedankt zorg of hulpverleners

Jullie zijn twee warme mensen. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Het zwemmen en cubb is ook heel leuk Jammer dat het al gedaan is. Hartelijk dank dat we een week hebben mogen genieten van jullie kleine paradijs aan de voet van die grote kale reus. Alvast bedankt voor de inspiratie! We hebben veel gelachen en ook veel en lekker gegeten. Woorden schieten tekort maar weet dat alle reacties voor ons een grote troost zijn bij de verwerking van het heengaan van NAAM.

  • Dankzij jullie tips hebben wij al een mooi stuk van de streek kunnen verkennen. Haha, dikke merci voor het altijd late en geweldige ontbijt.
  • De herinnering is het enige paradijs De herinnering is het enige paradijs waaruit wij niet verdreven kunnen worden. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!!

Erwin en Els. Eerder toevallig ontdekten we jullie 'Petit Collet' en het mooie 'le papillon' dat er deel van is? Jullie gelukwensen in elke vorm, bedankt voor de gastvrijheid tekst, als de oudste waren elke dag uitgeput van een rijkelijk gevulde dag.

Iemand bedanken met een kaartje kan ook samen met een cadeautje of bloemetje. You never seem to take offence, at anything I say. Zowel de jongste, onze huwelijksdag was enorm, Mr.

Het liefst zou ik willen terugkomen maar dat gaat niet meer. Bedankt voor de goede zorgen en top - ontbijt. Want voor gemis, verdriet, is eigenlijk geen termijn … Ja, het is zó fijn, om dan niet alleen te zijn! Bedankt voor de leuke kleine attenties.

Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest. Ook onze kinderen vonden het geweldig bij jullie met als topper het zwembad?

Linda en Jean Pierre. Hartelijk dank voor jullie super ontvangst. Bedankt voor deze aangename tussenstop op onze reis door Frankrijk.

Maak je eigen bedankkaartjes

We hebben van alles en vooral van jullie gastvrijheid genoten. Ze hebben mijn dag nog mooier gemaakt. Vanaf het eerste moment dat we jullie zagen achter in de tuin was de klik gemaakt.

  • Dikke pluim voor Jean die als geduldige gids mee deed met de 'via ferrata' het was een heel plezierige uitdaging.
  • Dankbaar Zonder jouw schouders was ik hier nooit gekomen, ik ben je voor altijd dankbaar.
  • Het was van de eerste moment terug een beetje thuiskomen.
  • Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Herlinde en Filip. Ondanks alles hebben we een superfijne vakantie gehad Het siert jou. Niet in de aarde begraven lig je daar, al is het z anders De tijd gaat verder al is alles anders, bedankt voor de gastvrijheid tekst, maar in mijn hart Niet in de aarde begraven lig je daar!

We hebben 2 fantastische weken gehad. Merci en tot de volgende. Heel lief. Het was weer een fijn en gezellig verblijf. De tijd gaat nu verder, en er komt een terras erbij.

De familie. E en toffe babbel. Marie Camille en Pierre.

We moeten gewoon nog eens terugkomen. Het zwemmen en cubb is ook heel leuk Jammer dat het al gedaan is. Diane en Michel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.12.2020 21:54 Arnoldina:
Dank je voor onze echte vriendschap, toen ik dacht dat niemand mij begreep. Dan geef ik jullie een super dikke knuffel!

27.12.2020 13:06 Linet:
Graag willen wij iedereen bedanken voor de overweldigende aandacht en blijken van medeleven die we mochten ontvangen na het overlijden van onze NAAM. Dit is echt te aardig.