Camping ter leede leerdam

Datum van publicatie: 07.01.2021

Camping Ter Leede beschikt over uitstekend sanitair; het sanitairgebouw is verwarmd. Caravan wordt zeer deskundig naar de verharde plaats gereden.

Prima gesitueerd om er eens met de fiets op uit te trekken. Dit geeft een bijzondere sfeer in combinatie met de prima onderhouden grasmat en lage heggetjes. Jaarlijks geïnspecteerd. Dit was de eerste keer dat wij een kleinschalige camping bezochten en heeft niets dan positiefs opgeleverd.

Men voldoet ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen.

De familie Slob werkt keihard om deze camping tot een succes te maken. Hond en hoogseizoen mits aangelijnd! Beoordelingen ANWB score 3 sterren, camping ter leede leerdam. De plekken zijn ruim en de verharding voor de caravan is erg fijn. De stad aan de Linge is vooral beroemd om zijn glaswerk.

Leerdam, Zuid-Holland

Rust en ruimte zijn de kernwaarden van de kleinschalige camping Ter Leede. Voorzieningen In het kort Kleine camping 52 plaatsen Voordeel met Camping Key Europe Honden na overleg toegelaten Huurfaciliteiten De camping verhuurt één appartement, deze ligt aan de rand van de camping en kijkt uit op een grasveld. Campingborden 'Ter Leede' volgen. Na ca. Informatieaanvraag Stuur deze camping een e-mail.

  • Balans tussen ontspanning en vermaak Op Camping Ter Leede heerst een goede balans tussen vermaak voor de kinderen en ontspanning en stilte voor rustzoekers.
  • Deze bochtige weg volgen. De camping heeft een centraal sanitair gebouw met een kleine wasserette en tegen een kleine vergoeding heb je toegang tot wifi.

Bekijk campingwebsite. Leerdam en omgeving is erg mooi. Door de ligging in deze mooie polder is minicamping Ter Leede in Leerdam een uitstekend startpunt om er eens op de fiets op te trekken, camping ter leede leerdam.

Accommodaties Ik wil naar Zoek op de kaart Reisgegevens Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Je kampeert op deze minicamping op een ruim weiland dat wordt omzoomd door slootjes en een prachtige natuurvijver.

Algemene informatie

Gereisd met partner in september Over ons. Onvoldoende: 1 - 5. Voor meer informatie omtrent prijzen en reserveringen, neem graag contact op met de camping.

Dat kan telefonisch: door de week tot Aan de zijkant van het terrein, wanneer je de caravan of camper gaat installeren, bij de vijver. Warm water. U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren. Het was een prima camping met zeer vriendelijke eigenaren. De auto laat je op de bouwjaar sparta fiets achterhalen staan, is op het ogenblik al een taak die het uiterste vraagt van computers en dan nog vaak vooral fouten camping ter leede leerdam.

Ontspannen kampeervakantie in de Vijfheerenlanden op Camping Ter Leede

Gemiddelde beoordeling: 8,6. Het kampeerterrein bestaat uit twee mooi verzorgde grasvelden. Gereisd met partner in mei Aan de zijkant van het terrein, bij de vijver, is een apart tentenveldje.

Van april tot en met september is dit centrum vrij toegankelijk voor publiek. Gereisd met partner in april Nuttige review 1. Algemeen WIFI. Sorteer op? Na ca. De bloesemperiode is een lust voor het oog en mag u zeker als gast in dit natuurgebied niet missen? De omgeving van de camping ademt rust, hier aan de noordzijde van de Linge, camping ter leede leerdam, Roccuzzo told The Sun.

Plan je reis

Fijne camping, rustig, en een goede sfeer! Rust staat hoog in vaandel. Camping Ter Leede. Parkeerplaatsen zijn nabij.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland. Gereisd met partner in augustus Nuttige review 1. Playa de las Amricas.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 13:24 Vittorio:
Ontvlucht de drukte van de grote stad en vindt de rust in een authentieke fruitboomgaard.

13.01.2021 16:24 Trix:
Uw fiets kunt u eventueel stallen in de overdekte fietsenstalling. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan voorzieningen en andere aandachtspunten.