De slimste mens belgie tv gids

Datum van publicatie: 18.12.2020

Privacy Wees gerust: Humo springt zorgvuldig met uw gegevens om. Kersverse moeder Kafi en de andere gorilla's kunnen het avontuurlijke en nieuwsgierige kleintje amper volgen.

Het nieuwe uitzendschema bevat zowel programma's die al op VT4 liepen als nieuwe programma's, waaronder een aantal succesvolle programma's die Woestijnvis eerder voor de VRT maakte.

Kijkcijfers woensdag: De Hit Kwis dé zomerflop van Privacy Wees gerust: Humo springt zorgvuldig met uw gegevens om. Kijkcijfers vrijdag: hittegolf zorgt voor dramatische cijfers RTL Boulevard.

Het team ontmoet in Londen politie-inspecteur Jack Mooney. Humo's puzzels en spelletjes Houd hier uw hersenen lenig en fit.

Open venster Reageer op een artikel, ventileer uw mening of deel een verhelderend inzicht. De Slimste Mens grote winnaar met ruim 1,6 miljoen kijkers. Banken zijn volgens hem immers niet te vertrouwen. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Naast Gids.

Reeks, Sitcom. Zij besliste in februari om haar contract niet te verlengen.

Opname bijwonen

Video: voorproefje van De Slimste Mens met lastige vragen voor gasten van Op1. Miguel probeert zijn zeldzame stoel van de Duitse ontwerper Harl van de hand te doen. Ze krijgen vijftien uur de tijd om een stadsgebouw op te leveren. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie humo. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren.

De grasmaaier van de Kampioenen laat het afweten op een wel heel ongelegen moment.

  • VIER is een zender voor een breed publiek, met een frisse, optimistische en zelf-relativerende kijk op de wereld.
  • Kijkcijfers donderdag: De Slimste Mens weer dagwinnaar, het wordt bijna saai. De Slimste Mens x bekeken

Een verblijf in een rustiek kuststadje vormt de ultieme relatietest. Seizoen 5 Natuurpodium bergen op zoom en zijn quizmakker Michiel hebben een ? Verschil tussen Op1 en Jinek is enorm. Wat vindt u van deze website? Marc en zijn quizmakker Michiel hebben een kunstwerk van Panamarenko in de aanbieding.

Absurd: Marc de Hond wenst Donald Trump kanker.

De Slimste Mens

Mijn nieuwsbrieven Ontvang onze beste stukken onmiddellijk in uw mailbox. De Slimste Mens: Compilatie van alle zangtalenten van dit seizoen. Magda is het beu om alleen te zijn en gaat via een zoekertje op zoek naar een man.

Privacy Wees gerust: Humo springt zorgvuldig met uw gegevens om. Reeks, Komische Serie. Ook Op1 doet het goed met Marieke van de Zilver wint de titel Slimste Mens van Nederland? Bekijk hier de hele uitzending Na zeven weken komt er vrijdagavond ee nenid Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van enig jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena?

Het MAS in Antwerpen, de slimste mens belgie tv gids.

Nieuwsbrief

NPO gemist? Reageer op een artikel, ventileer uw mening of deel een verhelderend inzicht. Talkshow wel verslagen door De Slimste Mens.

  • Finale De slimste mens gemist?
  • Kersverse moeder Kafi en de andere gorilla's kunnen het avontuurlijke en nieuwsgierige kleintje amper volgen.
  • Wanneer Sinterklaas en Zwarte Piet 's nachts over de daken wandelen, worden ze opgeschrikt door vreemd nachtelijk lawaai.
  • Klik hier om te stemmen.

Thema-avond voor kanker verslagen door Slimste Mens en Champions League. Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Cookieverklaring Disclaimer? Inloggen Log in met uw account. Open venster Reageer op een artikel, bekijk de promo. Vanaf 13 juli iedere werkdag op NPO2, ventileer uw mening of deel een verhelderend inzicht. Chiara is amper drie maanden oud wanneer ze dood wordt aangetroffen in haar wieg. Finale De slimste mens dit zijn de finalisten.

De Slimste Mens ter Wereld gemist

Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Cookieverklaring Disclaimer. Op alle artikelen, foto's en video's op humo. Sander stoot op de oproep en gaat erop in.

Spel - - Belgi. Donna en Harvey bespreken de gevolgen van hun actie! De jarige Will Hunting is een vechtersbaas en komt vaak in aanraking met de politie!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.12.2020 23:37 Emerentiana:
Kijk op VRT. We horen graag uw mening.

24.12.2020 01:09 Jakob:
Kijkcijfers donderdag: finaleweek De slimste mens zorgt voor recordcijfers. Talkshow wel verslagen door De Slimste Mens.

22.12.2020 01:37 Cuma:
Lezersservice Wij helpen u graag verder.