Fietsroutes west zeeuws vlaanderen

Datum van publicatie: 07.12.2020

Door eb en vloed ontstonden kreken en deze zijn nu nog steeds te zien. Parcours via fietsvriendelijke wegen door de polders van het Meetjesland en Nederland. De fietsroute brengt je ook naar het dorp waar dichter Jacobs Cats vandaan komt: Brouwershaven.

Zierikzee telt meer dan rijksmonumenten. Kaart afdrukken. Familieparadijs De Kreeke     Eede. Zeeland is benoemd tot 5-sterren fietsprovincie door het Landelijk Fietsplatform.

Familieparadijs De Kreeke.

Knooppunten: 23 - 26 Uitzicht op Vlissingen vanaf het fietspad in Zeeuws-Vlaanderen Breskens en Waterdunen Het pad kronkelt helemaal langs de kust en Breskens zie ik fietsroutes west zeeuws vlaanderen ook al snel. Knooppunten: 43 - 21 - 23 Uitzicht op de skyline van Vlissingen En dan sta ik voor het pad omhoog, richting kust. Vertrek en aankomst Hubo Eeklo. Door het menu uit te vouwen kunt u verschillende routes selecteren of deselecteren. Restaurant De parlevinker.

Het zeewater loopt ook hier het land in en vormt een grote slufter.
  • This function has been disabled for Dream the world.
  • Je doorkruist ook het nieuwe natuurgebied Waterdunen en je komt door dorpen als Breskens en Retranchemen t. Bekijk ook onze privacyvoorwaarden.

Probeer deze functionaliteit gratis met een MyRouteYou Premium proefabonnement. Sinds de aanleg van de Westerscheldetunnel is dit alleen maar een fiets- en voetveer. De toren bevat overigens geen water meer, tegenwoordig doet hij dienst als woning. Uw ervaring. Registreer je hier. Hier kwamen we altijd aan met de auto als we verder naar België of Frankrijk op vakantie gingen.

En ook het binnenland is verrassend leuk om te fietsen. Deze fietsroute langs de kust van west Zeeuws-Vlaanderen komt ook langs dit natuurgebied. Het Zeeuwse fietsknooppuntennetwerk biedt allerlei mogelijkheden om te fietsen in Zeeland.

Mooie fietsroute, fietsroutes west zeeuws vlaanderen. Afstapmomenten zoeken? Pluktuin Essenhoeve      Kleurrijke zomerbloemen       plukken?

Klik of tap op het startpunt om de route om te draaien.

Ik vind een bankje en geniet van mijn lunch én van het uitzicht. De fietsroute brengt je ook naar het dorp waar dichter Jacobs Cats vandaan komt: Brouwershaven.

You Might Also Like 5x de mooiste lentewandelingen in Zeeland 20 maart

Een historische boerderij is te herkennen aan de erfindeling. Meer routes Download GPX. Shortgolf Cadzand-Bad. Vanuit De Blikken fiets ik weer terug naar mijn startpunt in Groede en kijk ik terug op een zeer mooie fietstocht. Wat je zeker fietsroutes west zeeuws vlaanderen keer moet doen: fietsen langs de kust in west Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland.

Fietsen door de polders en langs de Kromme Watergang

Wij gebruiken je e-mailadres alleen om je een nieuwsbrief toe te sturen. Op de Watertoren, een witte toren van 55 meter hoog, zijn grote muurschilderingen te zien.

Ontdek Zeeland, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Het strand is breed en je vogels vliegen af en aan. Maak een tussenstop in historische stad Veere. Fuchsiatuin Zomerweelde, fietsroutes west zeeuws vlaanderen. Als je tijd hebt parkeer dan je fiets en wandel de korte natuurbelevingsroute in het bos, vooral ook leuk met kinderen.

Crea-Trends Vacation          Creatieve hobbywinkel,workshops                  katten terras. Voor wie graag meerdaagse fietstochten maakt. Naam bedrijf. Familieparadijs De Kreeke!

Cookies op deze website

Atelier de Test. Common error text is displayed here. Dijk- en Oorlogsmuseum Het Polderhuis vertelt het verhaal van de bombardementen.

Familieparadijs De Kreeke! Fietsroute West Zeeuws-Vlaanderen rond Oostburg 1 beoordelingen. Tuinen van Groede.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.12.2020 09:30 Stef:
De fietsroute van 59 kilometer langs historische monumenten op Schouwen-Duiveland laat dit rijke verleden zien.

10.12.2020 01:54 Bodie:
Routekaart met routepointer. Bistro De Buut.