Geen geluid computer koptelefoon

Datum van publicatie: 11.01.2021

Het audiostuurprogramma bijwerken Als de hoofdtelefoon of de headset niet werkt met uw computer, kan het bijwerken van het audiostuurprogramma soms helpen het probleem op te lossen. Dan is de kans groot dat de problemen bij je headset zelf liggen! Chromecast geen beeld, geluid of verbinding [10 oplossingen].

Een hardwarescan uitvoeren - Dell SupportAssist - Aansluitingen op de computer die gemarkeerd zijn met een hoofdtelefoon en een microfoon ondersteunen geluid en het gebruik van een microfoon wanneer deze wordt gebruikt met een hoofdtelefoon met een 4-pins stekker en een microfoon. Een [softwarecomponent] zal uw computerbericht beschadigen tijdens het afdrukken of installeren - Klik hier.

Problemen met het afspelen van audio of geluid oplossen. Test dan of andere apparaten die op deze poort worden aangesloten wel werken. Als de computer geen geluid kan produceren, kiest u een van de onderstaande ondersteuningsdocumenten van HP om het probleem op te lossen:. In dat geval kan je het best contact opnemen met de fabrikant van de headset of op de site van de fabrikant kijken of je alternatieve software kunt downloaden.

Afbeelding : Zoekresultaten voor Apparaatbeheer. Als de computer het apparaat nog steeds niet herkent, probeert u de USB-aansluiting aan te sluiten op een andere poort op de computer. Als u de compatibiliteit van de headset wilt controleren, kunt u ook de sectie raadplegen van dit artikel Headsets: De compatibiliteit geen geluid computer koptelefoon de computerpoort controleren.

Het venster Audio afspelen wordt geopend. Hoeveel sterren geef jij dit artikel.

Dit probleem verhelp je gelukkig makkelijk door een nieuwe USB-kabel aan te kopen. Bevestigen Terug. Soms ligt het probleem ook bij de software van je aangekochte headset.
  • Waarschuwing: Wanneer u de fabrieksinstellingen van uw pc herstelt of het besturingssysteem met herstelmedia opnieuw installeert, worden alle data op uw pc gewist.
  • Afbeelding : Onderdelen testen selecteren. In dat geval kan je de nieuwste updates beter ongedaan maken.

Weet jij het antwoord?

Het hulpmiddel voor het oplossen van problemen gebruiken. Nu gaan we controleren of er iets mis is met de hardware, lees geluidskaart, van de computer. In andere gevallen zal je een volledig systeemherstel moeten uitvoeren. Buiten de garantie? Let wel op, want dit kan je maar een bepaalde tijd doen.

Dit betekent niet dat uw computer een probleem heeft. Volg de aanwijzingen op het scherm om de diagnostics te voltooien. Zorg ervoor dat Windows geluid kan produceren uit de luidsprekers voordat u dit artikel gebruikt, geen geluid computer koptelefoon.

Bekijk de grijze balken naast de naam van het apparaat op het tabblad Afspelen :. Afbeelding : De Audiotest selecteren.

De hoofdtelefoon of headset controleren

Het audiostuurprogramma bijwerken Als de hoofdtelefoon of de headset niet werkt met uw computer, kan het bijwerken van het audiostuurprogramma soms helpen het probleem op te lossen. Tijdens deze test worden er in volgorde en herhaaldelijk een aantal muziektonen afgespeeld. Een hardwarescan uitvoeren - Dell SupportAssist - Ga verder met de volgende stap als het probleem met audio afspelen zich blijft voordoen. Insteekplug : Als het apparaat een insteekplug gebruikt, koppelt u de insteekplug los en koppelt u deze opnieuw aan op de computer.

Feedback verzenden. Koppel de audiokabel en de voedingskabel los indien aanwezig voordat u de spuitbus gebruikt om de poorten te reinigen.

Stap 2: Kijk de poortjes van je laptop na, geen geluid computer koptelefoon. Dat is ook nodig, om je geen geluid computer koptelefoon optimaal te laten werken. Na de installatie start u het systeem opnieuw op en zorgt u ervoor dat het antivirusprogramma de bijbehorende service van MaxxAudio niet blokkeert die vaak wordt beschreven als Waves Audio Service in het menu Services.

Dit omvat applicaties die op de taakbalk worden uitgevoerd en services die op de achtergrond worden uitgevoerd.

Berichtnavigatie

Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. Als het apparaat niet goed werkt wanneer deze is aangesloten op een alternatief apparaat, is het apparaat mogelijk defect. Hulp nodig?

Dit betekent niet dat uw computer een probleem heeft. Windows-updates kunnen specifieke problemen oplossen, bescherming tegen schadelijke aanvallen bieden of zelfs nieuwe functies aan het besturingssysteem toevoegen.

Afbeelding : Zoekresultaten voor probleemoplossing. Klik onder Systeem en beveiliging op Problemen detecteren en oplossen. Meld u opnieuw aan om door te gaan Aanmelden. Hulp bij zoeken. Ga verder met de volgende geen geluid computer koptelefoon om te controleren of er een update is voor het audiostuurprogramma.

Volume te hoog

Afbeelding : Tabblad Afspelen in venster Geluid. Problemen met audioprestaties kunnen optreden als audiokabels of audiopoorten op de pc op een of andere manier beschadigd zijn. Stap 3: De instellingen voor volume en dempen controleren Het is mogelijk dat het volume voor de hoofdtelefoon of headset wordt gedempt of is uitgeschakeld, hierdoor lijkt het alsof de computer niet reageert op het apparaat.

Het is essentieel om het juiste afspeelapparaat te selecteren en te controleren of de volume-instellingen voor afspelen van audio naar behoren werken op uw pc. Problemen oplossen met de headsets.

HP computers - Problemen met hoofdtelefoon en headset oplossen Windows 8 Voordat u begint.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.01.2021 15:34 Juliet:
Deel op Facebook. Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juisteĀ spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten.