Goedkope kapper de pijp amsterdam

Datum van publicatie: 31.01.2021

He is very precise and will always take care of your personal style. Het is zoo mooi gekleurd en geknipt, echt super!! De kapsalon heeft een zeer sterke en loyale klantenkring.

Ben weer helemaal blij, dank je wel! Dankjewel Tim! In deze salon staat er een team van professionals voor je klaar om te zorgen dat jij tevreden de salon verlaat. Mijn boekingen. Eigenaar Reza is een professionele barbier met ruim 5 jaar ervaring en kan je precies vertellen welke vorm het beste bij je gezicht past om je gelaatstrekken het beste tot hun recht laten komen.

Vakmanschap en service staan bij het team van Karim voorop.

Onze studenten geven je vooraf een prijsopgave en voorzien je gratis van haaradvies, goedkope kapper de pijp amsterdam. In twee jaar tijd worden ze klaargestoomd en ronden ze de kappersopleiding in Amsterdam af.

The Men's Room. Top Stylist - mannen - knippen en drogen 45 min. Let op: de studentenkorting is alleen geldig op vertoon van een geldige inschrijving!

Zowel mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom voor verschillende behandelingen.
  • Dankjewel Tim! De diverse wensen van klanten dagen onze studenten continu uit.
  • You go girl!

Kapsalon Naomi

Craig Gibson. De Pijp. Toners 50 min. Kort overzicht salongegevens. De Pijp, Amsterdam. Zo blij dat ik je weer gevonden heb!!!! De Pijp , Jordaan:

  • Je krijgt tijdens de behandeling alle aandacht en alles gebeurt altijd in goed overleg. Toner 45 min.
  • Top Stylist - mannen - knippen en drogen 45 min. Het team gaat helemaal voor professionaliteit en kwaliteit en geven je de aandacht die je verdient.

Wie zijn wij. Onze kapsalons vind je in De Pijp, in de Jordaan, goedkope kapper de pijp amsterdam, advertentienetwerken enof wij gebruiken in combinatie met advertenties. Djam Barber - aan de Ferdinand Bolstraat - in Amsterdam is een barbershop met een persoonlijke aanpak. Stap 3. Mannen - barberbehandeling - vanaf 25 min. Bij Kapsalon Latino Nurys in het hart van de Pijp op de Eerste Jan van der Heijdenstraat is het team in staat om jouw droomkapsel waar te maken.

Fade haircut 30 min - 45 min.

Waxx Kappers Amsterdam

Daarnaast zijn ook vrouwen en kinderen van harte welkom voor een goede knipbeurt. Novita zet je wensen om in jouw eigen look. Maak een afspraak bij een kapper bij jou in de buurt en geniet tijdens het knippen van een heerlijke cappuccino of maak gebruik van de iPads die op tafel liggen.

De typisch Amsterdamse gezelligheid vind je zeker terug in de Amsterdamse vestiging van de Nederlandse Kappersakademie. Customer details. Je verlaat de salon gegarandeerd met een kapsel naar wens. De Vlinder. Ben jij ook geknipt door n van onze studenten en wil jij graag je nieuwe kapsel delen?

Dít is die leuke kapperszaak naast Hutspot op de Van Woustraat!

Bij Kapsalon Latino Nurys in het hart van de Pijp op de Eerste Jan van der Heijdenstraat is het team in staat om jouw droomkapsel waar te maken. Knippen, kleuren, föhnen, onze studenten kunnen het als de beste.

Je kunt hier onder andere je haar laten knippen en kleuren , wimperextensions laten plaatsen , m ake-up laten aanbrengen en een medische of cosmetische pedicure laten uitvoeren.

Hij verzorgt artistieke, extravagante, klassieke en trendy creaties. Lissa iVSalon.

Gratis Wifi. Goedkope kapper de pijp amsterdam mij kunnen ze alles even loslaten en ga ik haar voor haar te werk. Maak gelijk een afspraak. Heel erg tevreden met me nieuwe kapsel. Novita Doron Hairsalon. Tot volgende keer. Eerlijk advies gekregen en ik ben zeer tevreden. Daarnaast heeft zij ook de Redken kleurtechnieken eigengemaakt. Zijn doel is het creren van de mooiste en meest diverse looks op een innovatieve manier. Kleuren vanaf 1 u 20 min - 1 u 35 min!

Top Stylist - vrouwen - pony knippen 15 min. It's really perfect". Thank you so much Tim.

Maak je geen zorgen, dan staat Lyta voor je klaar. Heerlijke hoofdmassage. Geneata is in a class of her own. Kortom: vakwerk!!.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.02.2021 17:57 Everarda:
He listened carefully what I wanted and delivered a great hair-cut!

31.01.2021 22:47 Michal:
Elk kapsel weer overtroffen! En voor de lieve service!

02.02.2021 19:34 Rosaly:
Laat je niet om de tuin leiden door de naam van deze Amsterdamse salon op de Eerste Jan Steenstraat. De Pijp , Jordaan: