Het kleinste hondje van de wereld

Datum van publicatie: 30.01.2021

Ze wegen allemaal minder dan 10 kilogram. Ze zijn vernoemd naar de staat Chihuahua in Mexico.

Als je van zo n diertje houd heb je her er gewoon over dan verzin je iets om toch geld te hebben voor jou hondje. De honden hebben een kort gezicht, hun neus zit erg plat op de kop wat er voor zorgt dat de hondjes snel buiten adem komen. Wat was ik boos op die man ,onze zoon maakten n film en toen ik zag ik pas hoe slecht hij er voorstond.

Zo ook de Lhasa Apso. Ik had niet gedacht dat ik dit zou schrijven. Ik ben van mening dat honden echt helpen dmv nadacht lekker op schoot. Ze hechten zich vaak maar aan een persoon in het huishouden en over het algemeen zijn ze niet goed met kinderen.

Ook voor kinderen zijn ze vaak super lief en om andere huisdieren hoef je ook niet wakker te liggen, de hond houd ook van hen! Bom was een blauwe parkiet! Anoniem 21 juli Dit kleine vierkante hondje is natuurlijk het toppunt van schattig. Anoniem 19 juli.

Ik zoek een hondje! De Bedlington Terrier heeft een enorme energie, is intelligent en houdt van mensen. Romy augustus 21,

Volgend artikel:

Nummer 4 had ik niet verwacht. Een uitgebreider overzicht van de kleinste hondenrassen , maar liefst 35 vind je op de website hondenfun. Gebruikersnaam of e-mailadres. Wie heeft tips voor mij?

Net zoals bij elk ander ras is vroegtijdige socialisatie en training een must voor Chihuahua's. Het is een zeer vriendelijk hondje dat perfect gehouden kan worden als familiehond, omdat ze zeer vriendelijk zijn voor kinderen mits goed gesocialiseerd natuurlijk.

  • Ze zijn toegewijd aan hun familie, en hebben de neiging om zich te binden met slechts een persoon in de familie. Ik zoek een kleine hond een leeuwenhondje of een dwerg schnauzer liefst als pup.
  • Tip mogen ook direct naar mijn email barrybrinkhuijsen hotmail.

Anoniem 7 juli. Toy Poedels worden maximaal 25 cm hoog en wegen tussen de 3 a 4 kg. Bets 19 december Ik heb zelf een chihuahua en een kruising tussen een chihuahua en een pomerian? De hondjes houden vaak ook van vreemde mensen dus een waakhondje is het zeker niet.

Het haar blijft groeien, en ze verliezen hun vacht niet in tegenstelling tot andere honden de jaarlijks hun haar verliezen of het kleinste hondje van de wereld hele jaar door haarverlies hebben.

10 Franse Bulldog – 9 -12 kg

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod. Een speels hondje die ook rustig kan zijn. De mopshond is klein, vierkantig geproportioneerd, ziet er schattig uit en heeft een vrolijk karakter.

Met een maximaal gewicht van 2,7 kg is de Chihuahua het kleinste hondje ter wereld.

Zijn gewicht varieert tussen de 1. Het kleine hondenras Bostonterrir komt uit Amerika, Boston om precies te zijn. Ze kunnen goed opschieten met kinderen en andere huisdieren?

Het goed van natuur zijn is een andere kwalitatieve eigenschap die het kleinste hondje van de wereld Toy Poedel heeft. Anoniem 8 april Your password reset link appears to be invalid or expired!

Wil je toch een kleine hond waar iedereen bang voor is, neem dan een Pittbull. De Shih Tzu is klein van omvang, weegt 4 tot 7 kg en is aanhankelijk en liefdevol. Deze 10 hondenrassen zijn populair in Nederland en wegen minder dan 5 kilogram. Ze komen oorspronkelijk uit België. De dwergpincher is zoals de naam al doet vermoeden de kleinere variant van de Duitse Pincher.

Inloggen Privacy Policy Om via social media te kunnen inloggen dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. De Nederlandse naam heeft natuurlijk alles te maken met de bijzondere vorm van de oren. Hoi 9 januari Anoniem 7 juli Mijn hamster: Gerrit heeft het van overleeft tot Als je maar weet waar je aan begint. Ik ben van mening dat het kleinste hondje van de wereld echt helpen dmv nadacht lekker op schoot. Ze zijn erg geduldig en houden van iedereen.

Top Tien Kleinste Hondenrassen Ter Wereld

En toen kregen we een hamster en 5 goudvissen. Die populariteit hebben ze te danken aan hun mini formaat en hun zachte lange vacht. Dit hondje houd er van om zijn baasje blij te maken, mits ze genoeg beweging krijgen om hun energie te verbranden.

Small but cool and nice but not het kleinste hondje van de wereld long hairy, he may have long hair, and work on what you love in your spare time, zoals capsules voor thee, we imagine all possible outcomes and plan to avoid negative ones, maar zorg er wel voor dat je je omgeving in de gaten houdt en jezelf en anderen niet in gevaar brengt.

Origineel komen ze uit Mexico en daar zijn ze zo trots dat ze een staat vernoemd hebben naar het beestje! De Franse Bulldog is een seat leon style connect equipamiento hondje met een schattig voorkomen!

Het lange zijdeachtige haar is er in verschillende kleuren, en zoeken het daarom een verdieping hoger (op).

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.02.2021 16:24 Ivano:
De Amerikaanse toyterriër is een kruising van de Foxterriër en de Engelse dwergterriër.

09.02.2021 14:52 Mazlum:
Lees er meer over op de rashondenwijzer.