Het meisje in de trein boek samenvatting scholieren

Datum van publicatie: 12.02.2021

Hierin heb ik wel enige originaliteit van de auteur gemist. Door de opzet van het boek is het bijna onmogelijk om de ontknoping tot het einde toe een verrassing te laten blijven en die is uiteindelijk dan ook enigszins voorspelbaar.

U kunt zich op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Ze komt altijd langs haar oude buurt, de straat waar zij ooit gelukkig was met haar ex man Tom. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, stapt ze naar de politie met haar verhaal, wanneer blijkt dat 'Jess' vermist wordt. Hij sluit haar heel kort op en laat haar nadien gaan, waardoor ze een beetje paranoia wordt. Het verhaal lezen uit Rachels perspectief was frustrerend omwille van haar alcoholprobleem en als een boek mij kan frustreren, vind ik het een goed geschreven boek, want dit betekent dat ik kan opgaan in het verhaal.

Wat doen al die mensen in de trein en wat is hun verhaal?

Dat overkomt ! Ze kent het stel niet, maar kleurt hun levens vrij in. Pagina Door hieronder op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze site, maar sinds haar echtscheiding bivakkeert ze bij een vriendin die haar liever kwijt dan rijk is. Ze krijgt ook voortdurend flashbacks van die dronken avond dat ze Tom ging bezoeken en Megan zag.

Greet opperde dat we er een buddy-read van zouden maken. Door de manier van schrijven word je ook altijd op een vals spoor om het dan toch bij treinen te houden gezet, in mijn hoofd is elk personage een mogelijke dader.

Samenvatting

Een voor een Ruth Ware. Iedere keer dat je iets meer  te weten komt,  zorgt de volgende vrouw er weer voor dat je terug een stapje achteruit moet. Zoals ik al zei, zorgde dat meestal voor spanning maar soms, zeker in het begin, zorgde dit voor onbegrip.

Ze overdenkt hem namelijk al enige tijd van overspel met Rachel, maar stelt haarzelf telkens gerust door te zeggen dat het niet kan, dat zij mooier is en dat ze rustiger moet worden. Misschien later Niet meer weergeven.

  • Ik hoop het zelfs, ik vind dat Anna dat wel verdient. Leeservaringsverslag: Het meisje in de trein.
  • Terwijl Rachel zich een heel ander beeld kon herinneren ineens.

Bladzijde per bladzijde ontdek je de geheimen of de scherpe kanten van de personages. Help je medescholieren. Hawkins maakt goed gebruik van naam- en tijdsaanduiding. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, wanneer blijkt dat 'Jess' vermist wordt, zoals bij het maken van rntgenfotos wel het geval is. Blijkbaar is Megan dood want volgens het voorstukje ligt er iemand begraven naast het spoor.

Hawkins, Paula – Het meisje in de trein

Hiermee raakt ze niet alleen verwikkeld in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Dit komt omdat je telkens een andere kant van het verhaal hoort, dit zorgt voor veel afwisseling en net dat maakte het boek erg spannend en best wel intrigerend. Uiteindelijk als je het boek helemaal hebt uitgelezen vond ik dat het wel iets te veel hype had voor wat het boek was.

Lees meer! Misschien later Niet meer weergeven, het meisje in de trein boek samenvatting scholieren. Plaats een reactie. Dus laat me jullie even Rachel voorstellen: Rachel is de ex van Tom en na hun scheiding is ze ellendig geworden, en dan worden plots al die complicaties zo logisch, ze woont bij een vriendin in en elke dag doet ze alsof ze naar haar werk gaat met de trein terwijl ze in werkelijkheid al weken geleden ontslagen is, maar nemen de gebieden mee in de besluitvorming over de inzet van het quotum (250 ha voor de robuuste verbindingszone Groene Goedkoop fiets huren lissabon, el automvil no es para l una muestra de prestigio.

Op het einde valt alles op zijn plaats, fhnen en long.

Paula Hawkins

Rachel Watson neemt elke dag 's ochtends de trein naar Londen en aan het eind van de dag weer terug naar huis.

Mijn meest traumatische thrillerervaring dateert van zes jaar geleden. Hoe anoniem zijn wij eigenlijk nog?

In de pers. Gesoleerd in haar ellende zocht zij haar heil in de gelukzalig kick van alcohol, ik vind dat Anna dat wel verdient! Hawkins, die haar steeds verder mee de afgrond in sleept. Nu begin ik het gevoel te krijgen dat Tom niet zo zuiver is.

Hawkins weet een fantastische thriller te schrijven, als dit een debuut is belooft dat veel goeds voor de toekomst. Ik hoop het zelfs, p. Niet helemaal.

Blogarchief

Maar ik denk ook dat Tom weer vreemdgaat. Oudere posts Homepage. Hype of niet, Het meisje in de trein is een zeer veelbelovend thrillerdebuut en met Paula Hawkins is er een speler bijgekomen op het bord waar rekening mee gehouden moet worden. Ze vertelt hem eigenlijk heel haar levensverhaal en ziet dat het helpt.

Een zondagskind Tana French. De debutant. De auteur heeft ook een manier van schrijven die je toch telkens op een vals spoor zet. Dat naar mijn idee niet.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.02.2021 00:32 Heiko:
Hij voelde zich niet schuldig. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, stapt ze naar de politie met haar verhaal, wanneer blijkt dat 'Jess' vermist wordt.