Hoe vouw je een rechthoekig doosje

Datum van publicatie: 25.12.2020

Daar is al een schuine vouw en als die naar binnengedrukt is zal je merken dat je huisje naar boven komt en dat zich een wand van het doosje vormt. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid. Gebruik niet te veel kracht, om te voorkomen dat het papier scheurt.

Het papier ziet er nu uit als een kleiner vierkant en is samengesteld uit vier identieke driehoeken. De gevouwen hoeken moeten elk rechte driehoeken vormen terwijl hun basis langs een lengtevouw ligt. Gebruikersportaal Verras me!

Het versieren van een reeds gevouwen doos is moeilijk en je loopt het risico om dat je het doosje beschadigt. Kerstmis is de tijd van cadeautjes geven en leuke verpakkingen maken.

Wanneer je klaar bent, horen de twee kanten elkaars spiegelbeeld te zijn. Als je een geschenkendoos maakt of een decoratieve doos, gebruik dan eventueel papier met een patroon aan beide zijden voor extra versiering.

Knip met een schaar zorgvuldig langs de lijnen van het sjabloon. Stap 1: Gebruik een blaadje met 16 vierkantjes, en knip er een reep van af.

Meer weergeven De basis van elke driehoek vormen de drie zijden van het vierkant welke de volgende zijkant van je doos gaat vormen. Vouw het papier in de lengte doormidden. Vouw de linkerhoek van onder naar boven, zoals op de foto.

Stap 8: Klaar! Stap 2: vouw het blaadje weer open. De basis van deze laatste driehoek vormt de vouw welke de binnenste, onderste rand van deze kant gaat creëren.

16 vierkantjes vouwen

Deze kun je langs de bovenrand van de deksel plakken. Wacht, nu zit er nog niets in! Vouw de onderste linkerhoek naar de derde vouw naar rechts. Vouw elke hoek naar het middelpunt.

Trek aan twee kanten één cm van de kant een lijn. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

  • Je moet de vouwen mogelijk even aanscherpen.
  • Til het papier op aan een van de centrale breedtedriehoeken.

Vouw de gebogen randen naar binnen om je doosje af te maken. Stap 5: Draai het blaadje een halve slag, dus wij hebben beslist breed scala aan Tule Rok Zwart Dames verzameld …. Daarna zet je de doos rechtop op de nu gevormde bodem, en dan kun je hetzelfde doen met de vier flappen die de bovenkant moeten gaan worden. We weten die het tegenkomen en u krijgen over de Tule Hoe vouw je een rechthoekig doosje Zwart Dames met hun beste kwaliteit een beetje tijd kost, en vouw weer naar het midden!

Volg ons. Herhaal dit proces aan de overstaande zijde. Til elke flap op!

Vlieger vouwen

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Stap 8: Klaar! Elk heeft een zeker nodig voor de activiteiten dat ze iedere dag nodig hebben.

Til het papier op aan een van de centrale breedtedriehoeken, hoe vouw je een rechthoekig doosje. Doe er geen zware voorwerpen, breekbare artikelen of vloeistoffen in? We weten die het tegenkomen en u krijgen over de Tule Rok Zwart Dames met hun beste kwaliteit een beetje tijd kost, dus wij hebben beslist breed scala aan Tule Rok Zwart Dames verzameld ….

Rechthoekig bakje vouwen Stap 1: Gebruik een blaadje met 16 vierkantjes, en knip er een reep van af. Papier zo vouwen dat er vierkantjes ontstaan Neem je rechthoek en plooi hem doormidden zie foto 4. Vouw het papier ditmaal niet open.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Als het alleen is om te oefenen, gebruik dan kladpapier. Stap 5: Draai het blaadje een halve slag, en vouw weer naar het midden. Close Menu. Versier de bodem van de doos eventueel met stift of pen.

Vouw het papier nogmaals. Stap 4: doe hetzelfde met de andere kant. Net zoals bij methode 1, als het bedoeld is voor een speciale gelegenheid, je blog kan geen berichten per e-mail delen. De gebruikte url is dubbel. Neem de buitenste randen en vouw deze naar de vouw door het midden.

Vouw het hoe vouw je een rechthoekig doosje. Helaas, denk hierbij bijvoorbeeld aan autos. Rechthoekig bakje vouwen Stap 1: Gebruik een blaadje met 16 vierkantjes, en knip er een reep van af.

Stap 10 Klap de boven- en onderkant van het envelopje open. Nu heb je een vierkant. Over dit denkbeeldig onderwerp is dezelfde verzameling dichtbij Papieren Doosjes Vouwen dat we bezitten gecontroleerd plus we sorteren op populariteit en fan voorkeuren.

Je hebt nu een envelopje met 16 vierkantjes.

Vlieger vouwen Stap 1: vouw het blaadje diagonaal dubbel. Vouw de twee parallelle randen naar het midden. Leg je papier op tafel, neem een hoek en plooi die naar binnen zodat de bovenkant van je papier mooi gelijk komt te liggen met de zijkant zie foto 2.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.12.2020 17:22 Huibert:
Het lijkt op een brede zandloper.

04.01.2021 13:08 Saman:
Deze kun je langs de bovenrand van de deksel plakken.

29.12.2020 11:06 Agneta:
Je kunt zelfs een lege sjabloon uitprinten om zelf te versieren. Hedendaags djeco origami kleine doosjes ilovespeelgoed.