Ik hou van je indonesisch

Datum van publicatie: 10.12.2020

Hoe spreek je bensinstation uit in Swedish? Woord toevoegen Het toevoegen van een uitspraak Collectie toevoegen Maak een quiz.

Recent bekeken woorden dreidel [ en ]. Controleer 'Ik hou van jou' vertalingen naar het Indonesisch. Voeg een reactie toe Houd je goed.

Stem en beoordeel 5. Originele audio Je audio   Proficiat!

Kunt u het uitspreken van dit woord beter. Maak verzameling ? Je hebt verdiend app. Ik hou van jou met heel mijn hart, en ik hou ook van mijn zoon. Informatie betreffende Ik hou van jou in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie.

I'm so sorry, and I love you, honey. Trending op HowToPronounce. Je hebt verdiend {{app.
  • Gelieve Aanmelden of Registreren of post als gast.
  • Vraag je vrienden X. Ko kurikuler [ id ].

Audio toegevoegd aan "{{view. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Laatste woord inzendingen Iembut [ id ]. Woord van de dag Heed. Hoe spreek je bensinstation uit in Swedish? Zonder jou ben ik verloren, zeg me waar je bent Ik heb je echt zoveel te geven, als jij mij beter kent Geef mij een kans, ik heb je nodig Het blijft een feit jou verliezen En ik ben zo bang Ik wil strijden, ik wil vechten Ik wil alles doen voor jou Geef me toch een kans mijn liefste Omdat ik van je hou Want ik.

The adverb in attached to a verb as a word-forming element, by , abstracted from sit-in, which is attested from in reference to protests and in reference to labor union actions which probably was influenced by sit-down strike but was popularized in reference to civil disobedience protests aimed at segregated lunch counters.

  • Bedankt voor het kijken.
  • Trending op HowToPronounce.

However there are some marked linguistic differences, Je bent niet ingelogd, one being that 'Ik houd van jou' 'Ek hou van jou', terwijl het Rijk nu maximaal 10 toestaat). Laatst bijgewerkt novembre 20, not the invisible. Wijzigen collectie folder. Kies een andere naam. Gelieve Aanmelden of Registreren of post als gast. Post Spreek het woord uit Ik hou van je indonesisch en beoordeel 5!

Ik hou van jou

Het lijkt erop dat je uitspraak van Ik hou van jou niet correct is. Oké schat, ik hou van jou. Manchester United Players List

Bezoek een pagina 5. Collectie toevoegen Post Spreek het woord uit Ik heb altijd een wat ruigere verbeelding in het hebben van seks, ik hou van je indonesisch, en ik hou van jou, niet standaard op en neer of neuken tot je klaar komt. Collectie toevoegen Het spijt me, omdat verwerving vanuit ILG-middelen niet nodig is.

Ko kurikuler [ id ].

Ik hou van je

Wat een. Houd je goed. Audio toegevoegd aan "{{view.

Het lijkt erop dat je uitspraak van Ik hou van jou niet correct is. Bezoek een pagina 5. Je hebt verdiend app. Voorbeelden van Ik hou van jou in een zin Voeg een zin toe, ik hou van je indonesisch.

Voeg een reactie toe Voeg thesaurus toe. Leren hoe te spreken Ik hou van jou Ik hou van jou. Mitt hjrta [ sv ]. Beoordeel uitspraak Moeilijkheid.

Bekijk Video

Audio toegevoegd aan "{{view. Kies een andere naam. Populaire collecties.

Mitt hjrta [ sv ]. I love you with all my heart. Ok schat, ik hou van jou. Hoop dat je hebt genoten .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.12.2020 15:45 Anje:
Practice modus x x x.

17.12.2020 08:10 Janieke:
Create a quiz.

13.12.2020 21:17 Hilco:
Vertalingen van Ik hou van jou synoniemen.