Lunch bij van der valk dordrecht

Datum van publicatie: 01.02.2021

Gereisd met partner in september Alle restaurants in Dordrecht weergeven.

Bekijk prijs. Waardering van reizigers. In het a la carte restaurant zijn honden toegestaan, ook op een aantal Comfortkamers zijn ze welkom. Inlog eigenaren. Het was een erg schoon en luxe hotel met veel goede voorzieningen. Nederlands

Vreselijk 5. We zaten dit keer aan ronde tafels. Zakelijk gereisd in oktober Ik heb meerdere keren overnacht bij v. Hotels waar reizigers weg van zijn… Postillion Hotel Dordrecht. Hotel Postillion Dordrecht. Het uitzicht is adembenemend en al douchend en bubbelend in de giga jacuzzi, voel je je the King of the world!.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Van de hotels die onderdeel uitmaken ve keten die we op onze fietsvakantie bezochten deed vd Valk het het beste.

Nederland, Zuid-Holland, Dordrecht. Keukens: Nederlands, Europees. Hartelijke groet Jacqueline. Goed bereikbaar. Heerlijk gegeten, aparte gerechten! Hier al vaker echt heerlijk gegeten.

  • Loop maar even naar de bar hoezo klantvriendelijk. Visstraat 7.
  • Jammer dat het personeel dit al niet zelf had kunnen bedenken.

Veilig betalen met. Nederland Zuid-Holland Ouddorp. Grand Cafe Leyaal. Aan het begin vriendelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Wat me zwaar tegenviel twas dat wij enkel op een laken lagen. Zakelijk gereisd in oktober Nuttige review 2.

Reizigers die Van der Valk Hotel Dordrecht bekeken, bekeken ook

Het inchecken gebeourde op een dusdanige koele afstandelijke manier odat mij direct het gevoel gaf dat de balie mevrouw het ons niet gunde. Je kan gigantisch goed van de kaart eten en ze hebben een hele mooie kaart.

Gereisd met jonge kinderen in juni

Tevens kunnen er 2 ramen open in het zitgedeelte bij de 2 ligbedden en in het slaapgedeelte voor de frisse lucht. Prachtige kamers. Nederland Noord-Brabant Hapert. Ik heb meerdere keren overnacht bij v. Doorgaan naar hoofdinhoud.

Waarderingen en beoordelingen

Bekijk prijs. Lekker zwemmen, wat is het hier genieten en ontspannen. Heel goed Bedank Sonja E.

  • Vonden wij erg fijn omdat wij van rond
  • Prima voor grote gezelschappen.
  • Biedt dit restaurant service aan tafel?
  • In het a la carte restaurant zijn honden toegestaan, ook op een aantal Comfortkamers zijn ze welkom.

Keukens: GrieksEuropees. Ieder gerecht was weer een culinair hoogtepunt zo lekker. Datum van bezoek: juli Schrijf een beoordeling. Jammer dat het personeel dit al niet zelf had kunnen bedenken! Gereisd met partner in september Laan van Europa Deze vermelding verbeteren! Alle gegevens weergeven maaltijden, functies!

Meer informatie

Prima voor grote gezelschappen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Ik en mijn vriendin hebben echt genoten van alle heerlijkheden.

Nederland, Zuid-Holland, dit is niet zo maar goed te praten. Datum van bezoek: februari. Hotel Villa Augustus.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.02.2021 10:33 Gepke:
Beoordeeld op 23 juni Top.

09.02.2021 08:10 Hilbertus:
Vakantiepark Center Parcs Port Zelande. Reageer 1 reactie.