Museu nacional de arte antiga lissabon

Datum van publicatie: 19.11.2020

Het was de rustige mooie tuin met haar sculpturen maakte er speciaal en de moeite waard na een bezoek aan het museum. Datum van bezoek: maart Boek nu.

Is dit restaurant geschikt voor kinderen? Frans 5. De zes grote panelen tonen mensen uit alle lagen van de laat-middeleeuwse Portugese samenleving vereren Saint Vincent, in één van de eerste collectieve portretten in de Europese kunst. This unit consists of 1 bedroom, 1 bathroom and an equipped kitchen. Naast mode zijn er in het museum een aantal bijzondere designobjecten te vinden.

Beste speler ter wereld biedt accommodatie met gratis WiFi en een zithoek? Frans 5? Gemiddeld 6. De locatie van het museum zorgt ervoor dat het n van de drukst bezochte musea van Lissabon is. Beoordeeld op 2 oktober via mobiele applicatie Mis de cafetaria niet. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Popart en minimal art zijn goed vertegenwoordigd in het museum.

  • Een van de meest opvallende voorbeelden is de beroemde monstrans van Belém. Ik reis voor werk.
  • Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Meer informatie

De collectie omvat schilderkunst , beeldhouwkunst , metaalbewerking , textiel , meubels , tekeningen en andere decoratieve kunst vormen van de Middeleeuwen tot de vroege 19e eeuw. Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen. Lissabon , Nightlife. Kies je data om de nieuwste deals en prijzen te bekijken. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Het museum bevindt zich in het Parque de Santa Gertrudes tussen het groen.

We hebben accommodaties met beschikbaarheid in Estremadura gevonden Kaart weergeven.

  • Lissabon , Nightlife. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk?
  • Meer beoordelingen bekijken.

De runes van het klooster vormen de achtergrond van het museum. Dit restaurant ligt naast het museum National oude kunst. Uitstekend 3. Santos Blue Tiles appartement is in de Estrela wijk van Lisboa geplaatst.

Er zijn zestig portretten op de panelen. Beoordeeld op 10 januari via mobiele applicatie Wow. Verder zijn er vondsten uit de IJzertijd, Visigotische sieraden Moorse vondsten te bewonderen.

Jeroen Bosch

Tot de collectie behoren belangrijke stukken uit de 12e tot de 18e eeuw. Jan v. Het eten was eenvoudig quiche en salade maar goed en, voor een museumcafé, redelijk geprijsd. Rua Do Olival, , Lissabon, Portugal.

Previous article Next article. Ingang Museu Nacional de Arte Antiga. Een van de meest opvallende voorbeelden is de beroemde monstrans van Belm. Tot deze collectie behoren onder andere ontwerpen van Paco Rabanne. Olival appartement geeft een directe toegang tot Oriente Museum en beschikt over uitzichten op de tuin.

Gemiddeld 6. De woning kan tot 4 huisvesten. Beoordeeld op 24 december Probeer buiten in de tuin te eten - krijgt punten voor de omgeving.

  • Piero della Francesca, Dürer en een prachtige serie heiligen de de Zurbaran.
  • Unieke verblijven Beoordelingen Artikelen.
  • Een Academia panel geselecteerde ongeveer schilderijen van de Galeria.
  • Dit geldt ook voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties voor bruikbaarheid, geschiktheid voor een specifiek doel en niet-inbreuk op rechten van derden.

Museu nacional de arte antiga lissabon museum is opgebouwd rond de Francisco Capelo-collectie die in totaal uit 2. Cordinaten : 38 42'. Rosti ovenschotel met kip Hotels Appartementen Toerisme Autoverhuur.

This venue comprises of 3 bedrooms, 1 bathroom…. Tot de collectie zijn resterende stukken uit de 12e tot de 18e eeuw. Datum van bezoek: juni Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

Reisverhalen rond Museu Nacional de Arte Antiga

This venue comprises of 1 bedroom, 2 bathrooms and a kitchenette. Jan v. Portugese metaalnijverheid is een ander hoogtepunt van het museum.

Extranet login. MoskouCultuur. In de stad van de Fado mag natuurlijk het Fadomuseum niet ontbreken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.11.2020 01:25 Kylie:
Uitstekend 3.

27.11.2020 16:19 Ronald:
In het museum wordt een deel van de collectie van de Fundação Calouste Gulbenkian aan het publiek getoond.

22.11.2020 13:43 Ramiz:
De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Het eten was eenvoudig quiche en salade maar goed en, voor een museumcafé, redelijk geprijsd.