Operation exit den haag korting

Datum van publicatie: 17.02.2021

Super leuke escape room! Zeker een aanrader.

Het verhaal is overtuigend en heeft veel diepgang! Mooi pand Prima puzzels Andere setting. Een echte aanrader, niet overdreven! Lees hoe je het beste een review kunt schrijven. We konden zelfs iets te drinken pakken in de wachtruimte.

Totaal 6.

De kinderen hebben genoten! Mijn dochter en haar vriendinnen uit groep 7 en 8 hebben de middag van hun leven gehad bij Operation Exit. I enjoyed the room a lot. Mooi pand Prima puzzels Andere setting. Puzzels zijn niet erg bijzonder, je blijft zoeken en puzzelen en kunt fijn tegelijk bezig zijn.

Dit is niet nodig want hij was top. Lekker puzzelen, goed zoeken, doodsimpel verhaal maar dat wel klopt, allemaal check. De ontvangstruimte is simpel, maar relax, proper en voorzien van het nodige comfort.

Ook de muziek droeg bij aan de sfeer hoewel je die op een gegeven moment wel een beetje zat bent. Deze kamer was ontzettend mooi vormgegeven en ook nog eens gelokaliseerd op een mooie locatie. Doordenkers maar dan niet zo frustrerend dat je totaal geen idee hebt wat je ermee aan moet.

Stuur ons een email. Erg leuke ervaring, tweede escape room voor ons en de eerste die we gehaald hebben al was het op het eind nog even spannend. Al veel over escape rooms gehoord. Hele mooie escape room, uitdagende puzzels ,vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg.

Leuke originele puzzels die soms echt anders zijn dan we gewend zijn. De kamer is mooi aangekleedt en past goed binnen het thema. De puzzels zaten geniaal in elkaar. Met kinderfeestje geweest, 8 jongens. Super leuke ervaring. Er werd een beroep gedaan op samenwerken.

Beoordelingen

Bezoekers van uw site zullen het waarderen dat u hen hulp biedt bij het plannen van hun vakantie. Mooi plekje, erg goede puzzels, scherpe waarneming nodig! Dus een aanrader voor elke leeftijd! Deze kamer is voor alle leeftijden geschikt.

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Dit is mijn eerste escape room en ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten. Redelijk veel combinatieslotjes Geen geluid bij woman in gold trailer subtitulado. Na lang zoeken deze gevonden en was een leuke ervaring, operation exit den haag korting.

Ook snap ik de keuze om de hints zonder enige aankondiging te geven niet helemaal.

Deze locatie heeft 1 kamer

Sorteer reviews op: Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum. De eigenaar communiceert vlot, het ontvangst van Joppe was erg vriendelijk en ook tijdens het spel liet hij ons lekker begaan. Maar bovenal TOP ervaring. Wij waren met 6 meiden van 12 jaar in deze mooi verzorgde escape room.

Sfeer Verhaal Aankleding.

  • Al veel over escape rooms gehoord.
  • Historisch wandelgebied.
  • Zonder referentie materiaal kan ik er het volgende over zeggen: De kamer is volledig in sfeer van het verhaal en motiveert je om het einddoel te halen.
  • Schonen wc Vriendelijk personeel Puzzels Spannend.

Beschikbare escape rooms bij Operation Exit Den Haag. Het is een hele uitdaging om met 2 personen alle puzzels op te knappen om zo het mysterie te ontrafelen en op tijd weer buiten te staan. Rogier Junior Escaper Lid sinds Dynamisch, want deze break-in en break-out is een absolute aanrader? Maar dat is het enige, iedereen deed mee en precies op het goede moment een tip als we er marion van de stolpe leeftijd uitkwamen.

Niet spannend Geen special effects, operation exit den haag korting. PAS OP …. Would do it again!. Van deze kamer is echt werk gemaakt. Het was voor ons de eerste keer dat we een escape room bezochten, maar we zijn met het virus besmet?

Leuke aankleding Gemiddeld leuke kamer, mooie aankleding. De puzzels in de kamer zijn niet erg uitdagend. Ook de aankleding is prachtig!

We hebben ons wel prima vermaakt. Waarom is dit zo? Zeker een aanrader!.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.02.2021 17:51 Henk-Jan:
De eigenaar was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Leuke puzzels.

18.02.2021 03:31 Özkan:
Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond.

22.02.2021 23:24 May:
Helaas zijn Operation Exit en The Mansion niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.