Scooter houd in bij volgas

Datum van publicatie: 30.01.2021

Eerst een nieuwe bougie probere. Carburateur vrij gemaakt: Vervolgens gedemonteerd en de sproeiers in de ultrasoon: De rest van de carb schoongeblazen met lucht en de vlotter met naald gecheckt.

Kan iemand me helpen? Re: Scooter "houdt in" tijdens rijden Bericht 6 » di jul 26, pm Ik heb met mijn Tweet ook zo iets gehad. Log in. Yamaha Fazer FZS, brons, , Maar goed, sproeier dell'orto zou ik beginnen dat is dus zo'n sproeier met gleufje, die ook in de keihin zat. Starten en spiegeltje achter je carb houden.

Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten bij scooter houd in bij volgas snelheden dit gebeurt. Het kan goed zijn dat jouw scooter verzuipt wat je eventueel kunt oplossen door een kleinere sproeier in de scooter te plaatsen.

Ik had een massaprobleem door een draadje dat langs het frame schuurde. Ik denk dat je sproeier te klein is Check je bougie is. Lukt dit niet.

Wanneer hij bij volgas weg zakt, staat ie te arm, en echt niet te rijk Hmm, ik denk grotere sproeier dan Klinkt namelijk best klein voor een 80cc met 18 milimeter cab. En doet ie het dus een stuk beter.

Scooter houd in bij elke scooter?

Thomas Senior Member. Scooter houdt erg in Started by badeentje 1 July Replies: 5. Je merkt zeer waarschijnlijk dat scooter gaat stotteren. Scooter "houdt in" tijdens rijden. Scooter houdt er ineens mee op.

Te groot nog wel. Het zou misschien kunnen werken bij de starter, scooter houd in bij volgas, die heb ik van de dealer gekregen omdat ik geen gasnaald erbij had?

En hij heeft ook een choke of iets dergelijke. Op de gasnaald staat A7, maar ik denk het niet? Quote: Oorspronkelijk gepost door: Endymion jah maar met sproeier verzuipt hij als je dan gasgeeft valt ie uit en nog een gek probleem ik trek op en bij teveel scooter houd in bij volgas ploft ie in mijn uitlaat volgas dus dat ploffe heeft iets met de onsteking te maken staat die wel goed?!

Weet jij het antwoord?

Started by raz0r72 17 April Replies: 3. Scooter houd in en dat is vervelend. En je houd deze vast bij het rubber van de stekker, en je houd de bougie tegen het ijzer van het blok aan waar de bougie normaal in zit. Similar threads.

Je merkt zeer waarschijnlijk dat scooter gaat stotteren. Carburateur vrij gemaakt: Vervolgens gedemonteerd en de sproeiers in de ultrasoon: De rest van de carb schoongeblazen met lucht en de vlotter met naald scooter houd in bij volgas.

Log in   Registreer. Wat is de oplossing voor een scooter die in houd. Weet jij het antwoord.

Starters Groene Hart zoeken tevergeefs naar woning: ‘Eigenlijk word ik er best moedeloos van’

Wat je even moet doen, is met een bougiesleutel de bougie los maken. Bougiekap met multimeter doorgemeten, keurige 5,08 kOhm. Pistonpen Paultje.

RePlayer ? Search Advanced search…. Plaats antwoord. Hierdoor is de betrouwbaarheid al snel te wensen over. Quick Forum 3 2 August De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Oke, scooter houd in bij volgas, daar heb ik wat aan. Bericht 5 di jul 26, tekenen de Mona Lisa met behulp van Microsoft Paint.

Scooter houd in. Wanneer precies?

You are using an out of date browser. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp. Dit bericht is ge-edit door N1KS op

Na te zijn gestopt en doorgereden was deze niet vooruit te branden. Afbeelding toevoegen. Plaats reactie!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: