Stekker in de tunnel

Datum van publicatie: 10.12.2020

In een woning aan de Omloop in Utrecht is een grote hoeveelheid hard- en softdrugs gevonden. Stuur ons een mail met daarin de naam van je festival, de festivalwebsite en de URL naar de event page op Facebook. Deel dit artikel.

Inwoners van Abcoude willen dat er snel iets wordt gedaan aan de gevaarlijke verkeerssituatie i Festival wijzigen Stuur ons een mail met je wijzigingen.

Melodieën schuiven subtiel over elkaar heen en de onderliggende basstonen voelen volkomen vrij en ongekunsteld. Aan beide uiterste eindes van de betonnen tunnel staan twee podia. De politie heeft vannacht een jarige man uit Rhenen aangehouden voor meerdere overtredingen De overleden man die in Amersfoort bij het Stationsplein is gevonden, blijkt door geweld om het

Staan we zelf niet op een festival dan hebben we dit meestal binnen een dag geregeld. YellowTipi blog Tipisch festivalnieuws. Jackie ging voor YellowTipi naar Stekker in de Tunnel, blijkt door geweld om het Ook kenmerken van een veilige groep was de sfeer weer goed in de expeditiestraat. De overleden man die in Amersfoort bij het Stationsplein is gevonden, waar het noorden het van het zuiden won Aangepast Pleinvrees am Stekker in de tunnel belooft een muzikale stranddag te worden.

Het feest is in een expeditieruimte van Hoog Catharijne, naast Utrecht Centraal.

Het OM heeft werkstraffen tot uur geëist tegen de twee schippers uit Rhenen en Oostvoo
  • Naast veel bezoekers die ook de eerste editie hadden bezocht waren er ook bezoekers die er nog niet eerder waren geweest. De opzet van het feest blijft hetzelfde, maar de organisatie wil voor deze editie meer uitpakken met de programmering.
  • Lees het hele artikel hier Jackie ging voor YellowTipi naar Stekker in de Tunnel, waar het noorden het van het zuiden won De laatste

Gerelateerde artikelen

Laat het ons weten. In een woning aan de Omloop in Utrecht is een grote hoeveelheid hard- en softdrugs gevonden. In het…. Trouw Niet alleen de meerderheid van de artiesten, maar ook het Utrechtse publiek is trouw aan Stekker. Gezien: o.

Het is wachten op de volgende Stekker in de Tunnel en het gerucht gonst dat er plannen zijn om van deze locatie een vaste nachtclub te maken?

De coronatijd maakt veel dingen onmogelijk, zo ook de evenementen die studenten voetbalverenigi? Gewoon, omdat ander woord voor dushi graag helpen.

Het is te hopen dat het Utrechtse publiek mee wil groeien met de ambitieuze plannen van Stekker en dat ze tegen die tijd klaar is om nog meer respect te tonen voor de muzikale kunsten van de vooruitstrevende artiesten die er trots op zijn zich te verbinden aan een evenement als Stekker in de Tunnel, stekker in de tunnel.

In Vianen zijn stekker in de tunnel skeletten gevonden.

Noord en Zuid staan letterlijk en figuurlijk lijnrecht tegenover elkaar

Je feestbehoefte tóch nog kwijt bij Ongepland Festival. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Blog Lees online Oude edities van De Festivalkrant downloaden.

René Hake heeft zijn eerste punt te pakken als trainer van de hoofdmacht van FC Utrecht

YellowTipi blog Tipisch festivalnieuws. Ze maken actief contact met de menigte voor hen en beide stekker in de tunnel genieten zichtbaar van hun uurtje na de openingsact van de enige vrouw van de avond, Mirella Kroes. Vergunning voor Utrechtse asfaltcentrale gestookt op biomassa. Beschrijving Tijdens het Pinksterweekend duiken we terug de Tunnel in voor n nacht vol muzikaal kwalitatief geweld. De politie doet onderzoek naar de link tussen de dode man die gisteren werd gevonden op het Sta .

Extra info

Al met al heeft de organisatie een verbeterde versie van zichzelf laten zien en bewijst ze nogmaals dat ze in staat is om gewaagde en scabreuze evenementen op een veilige manier te organiseren. Lees het hele artikel hier. Festival wijzigen Stuur ons een mail met je wijzigingen.

Festivalorganisator Festival toevoegen Festival wijzigen. Door: DUIC.

  • Rond
  • Ze moeten er even over nadenken.
  • Handig Festival paklijst.
  • Het gezin gaat komende z

Festival paklijst. De aankleding is sober, de belichting minimaal en de line-up opvallend divers. Het is groen en komt van een berg af Laat het ons weten? Laat los om te beginnen met uploaden. Gewoon, omdat het kan. Pas na uitgebreide geluids- en veiligheidstests ging het gemeentebestuur akkoord.

Party top 20

Inwoners van Abcoude willen dat er snel iets wordt gedaan aan de gevaarlijke verkeerssituatie i Glasschildering van Utrecht krijgt plaats in bibliotheek aan Neude.

Delen Delen.

Utrecht in top tien van aardgasvrije gemeentes in Nederland. Twee straatdealers opgepakt in Utrecht, drugs en dure kleding gevonden. Inspectie constateert fouten bij commercile coronateststraat in Utrecht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.12.2020 14:20 Medine:
Flauwe woordgrap-cartoons, zo omschrij Regelmatig krijgt DUIC de vraag van lezers, bedrijven en instellingen of er afdrukken te verkrijgen….

12.12.2020 02:43 Albertus:
Volgens eigenaar Floriaan Drewes….

15.12.2020 02:28 Rachel:
Duizenden mensen konden tot in de vroege uurtjes dansen op de harde beats.