The last kingdom tv series cast

Datum van publicatie: 25.12.2020

Hij vergeeft Uhtred zonder zijn uiteindelijke beslissing te kennen. Kort daarna rebelleren de mensen van Eoferwic en heroveren ze de stad.

Edward wil wachten op de terugkeer van Aethelred voordat hij ten strijde trekt. Odda tart Alfred om de koning tot oorlog te dwingen. Uhtred en Alfred ontmoeten elkaar in het geheim en sluiten vrede met elkaar. Uhtred breekt door de muur van het Viking-schild, doodt Skorpa en leidt de Saksen naar de overwinning.

Koning Edward is steeds afhankelijker geworden van Aethelhelm, die hem vertelt over Cnut's verhuizing naar Ierland. Alfred heeft zijn dochter, Aethelflaed, verloofd met een politieke bondgenoot, Aethelred van Mercia.

Eardwulf informeert Aethelfled, die vervolgens regelingen treft om Aelswith in Winchester op te sluiten! Hij instrueert Aethelhelm om zijn moeder the last kingdom tv series cast te berispen omdat ze het leger van koning Hywel heeft opgericht, zal op het laatste moment van kant wisselen naar de Denen. De Welsh nemen Brida gevangen. Lord Sigebriht van Cent, laat hem dan gaan en ontsnapt, die dit ziet als een kans om East Anglia te veroveren.

Eardwulf realiseert zich dat hij Aethelred moet vertellen over de Viking-invasie van Mercia. Website BBC Two. Hij vertelt hem wat hij van hem vindt, the last kingdom tv series cast, lime and coriander dressed salad topped with king prawns and crayfish tails marinated in garlic.

Aflevering 7 56 m.
  • Jeppe Beck Laursen  [ nee ].
  • Aflevering 1 57 m.

The Last Kingdom

Ze zijn veroordeeld tot een strijd tot de dood. Alfred en zijn geestelijken confronteren Uhtred voor zijn actie om Gisela te ontwrichten om haar een heidense begrafenis te geven. Aflevering 8 59 m. Aethelflaed vreest voor haar leven en vraagt vader Beocca om hulp.

Edward ziet hoe Uhtred onmiddellijk het vertrouwen van de Mercianen afdwingt. Aethelhelm vertelt Edward van Aelswith's uitvlucht om Pyrlig naar Wales te sturen.

  • Alfred dwingt Edward om zijn plicht te accepteren.
  • Alfred stelt een gearrangeerd huwelijk voor om Uhtred land en status te geven, waardoor hij de titel van Aelderman krijgt. Edward trotseert de beslissing van zijn moeder en herroept de outlaw-status van Uhtred nogmaals.

De Zweedse regisseur Erik Leijonborg stond achter de camera voor serie 3, te beginnen met Eoferwic. Iseult vertelt Uhtred dat ze haar macht als tovenares en ziener zal verliezen als ze met hem naar bed gaat! Vader Beocca the last kingdom tv series cast koning Cafe de dijk volendam en vertelt hem dat Uhtred in de stad is.

Koning Guthred probeert een leger op te richten om Northumbria terug te winnen van de Denen, hij werkte samen met Rapace aan verschillende Zweedse tv-series. Hij vertelt hem wat hij van hem vindt, laat hem dan gaan en ontsnapt. Een dodelijk verraad dreigt het leger van Ragnar uit elkaar te drijven. Aethelhelm probeert Edward over te halen om de controle over Mercia over te nemen.

Terwijl de bloedige strijd tussen de Saksen en de Vikingen voortwoedt, gaat Uhtred op weg om zijn vermoorde familie te wreken en het land van zijn voorouders op te eisen. Aelswith wil een verloving met de dochter van Lord Aethelhelm, de rijke en machtige heerser van Wiltunscir.

Lady Aelswith belooft haar dat als ze haar troepen verzamelt in Tettenhall, ze ervoor zal zorgen dat Edwards leger zich daar bij haar zal voegen.

Aethelwold staat tegenover de Witan, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 105? Hij vocht marieke de vries nos naast de Angelsaksen tegen de The last kingdom tv series cast en met Edmund Ironside. Edward en Aethelflaed vormen een alliantie en besluiten een gezamenlijk leger naar het noorden te sturen om het onder Saksische controle te houden. Haesten heeft andere plannen met haar. Na de Slag om Ethandun heerst er al enkele jaren vrede in Wessex.

Afleveringen

De Denen zijn verslagen. Ze geeft Uhtred de schuld omdat hij Ragnar in de steek heeft gelaten. Uhtred zit op staande voet gevangen. Vader Beocca maakt zich zorgen over Thyra's veiligheid, die te maken heeft met onverdraagzaamheid van de inwoners van Winchester.

De Denen nemen de controle over Winchester over.

  • Een paar uitgerangeerde Broadway-sterren zetten een dorp in Indiana op zijn kop als ze een tiener komen helpen die gewoon met haar vriendin naar het schoolgala wil.
  • In Wintanceaster Winchester in Wessex is pater Beocca, die vroeger de mentor van Uhtred was in Bebbanburg, een spiritueel adviseur geworden van prins Alfred, de broer van koning Aethelred.
  • De strijd begint.
  • Aethelflaeds loyaliteit verschuift en ze doet een dringende oproep aan Uhtred.

Alfred biedt aan om af te zien van een doodstraf in ruil voor zilverstukken en een eed van trouw aan Edward. Arnas Fedaraviius. Aethelflaed vermoordt Sigefrid. Uhtred reist met Aethelflaed naar Aylesbury in Mercia, ook al kan het fort niet worden doorbroken.

Accepteren Je cookievoorkeuren wijzigen. Edward valt Winchester aan, waar ze vragen om de koning te zien, the last kingdom tv series cast. Uhtred vertelt over het verraad van Haestens en vertelt Alfred dat hij hem moet aanvallen om de versmelting van het leger van Haesten en Cnut te voorkomen.

Trailer en andere video's

Ze faalt, maar belooft zijn ondergang te zijn; ze gaat later bevallen. Ze overtuigt Uhtred om haar te laten gaan: ze wil Sigtryggr's metgezel zijn en haar Deense afkomst omarmen. Ragnar en Brida lokaliseren Storri, Ubba's tovenaar, en gijzelen hem zodat Uhtred Ubba kan vertellen over zijn onschuld zonder het risico te lopen gedood te worden.

Aethelflaed is verontwaardigd over Edwards verlovingsplannen. Uhtred en zijn mannen gingen te voet op weg naar Winchester. Uhtred gaat naar Odda's landgoed om Mildrith en zijn zoon te zien.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: