Thuis bij fien oude klapstraat wijchen

Datum van publicatie: 17.11.2020

Ik kom zeker terug en neem dan weer nieuwe mensen mee. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Voor mij zijn drie gangen meestal te veel, daarom heb ik alleen een hoofd- en nagerecht genomen. We hebben al heel vaak bij Fien gegeten en het eten is altijd goed. Home Bruiloft DJ. Er is geen moment geweest dat er niet gedanst werd en onze gasten hebben zich kostelijk vermaakt. Ook de sliptongetjes met een niet overheersend botersausje waren overheerlijk.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Veel over gehoord, dus was erg nieuwsgierig.

Wij gaan zeer binnenkort trouwen en wij zeggen dan ook oprecht dat we erg naar uit kijken hier onze bruiloft te kunnen houden. Beoordeeld op 16 april via mobiele applicatie Aanrader. Datum van bezoek: augustus Eten en bediening is goed. Een paar slordigheidjes zoals geen suiker bij je koffie. Wij hebben al weer heerlijk gegeten, "thuis bij Fien".

Alleen al hiervoor zou je terugkomen. Beoordeeld op 23 september Duur. Vrij Met vieren gegeten aan de gezellige ronde tafel bij het raam.
  • Vanwege het bloedwarme weer een uitgebreide maaltijdsalade besteld van pittige kip. Fien het was geweldig, tot gauw!
  • Jammer, we komen hier niet terug.

Café, Restaurant, Event Space

Heeft dit restaurant een mooi uitzicht? Helga 44 punten. Zonder dat hij teveel aanwezig was. De Opschepper punten. Verder was het eten aan de dure kant in vergelijking met wat we op het bord kregen, erg jammer.

Het was lekker weer, zowel sandwich als salades erg lekker? Aatje punten. Klaas Veenstra. Mijn vrouw en ik eten 2x per maand bij thuis bij Fien. Charlotte Bruid?

Thuis Bij Fien foto's

Wij hebben heerlijk gegeten, de prijs was goed, de sfeer was prima en het personeel super aardig. Sommigen namen 2 gangen, anderen 3. Bruiloftsfeest van Anne en Bas Wijchen.

Al met al viel het ons toch tegen. Voor ieder wat wils. Charlotte Bruid. Schitterende ambiance en vriendelijk personeel! Prettig dat er een kleinere en een grotere kaart zijn, en dat je kunt kiezen tussen restaurant iets netter en huiskamer iets informeler. Maar de laatste keer vond ik het toch wat slordig dat we er al een uur zaten en zelf om een broodje moesten vragen, thuis bij fien oude klapstraat wijchen.

Beoordelingen

Het contact verliep natuurlijk, tijdig en er werdt meegedacht over planning, aankleding en mogelijkheden qua invulling van onze dag. Werkelijk een zware onvoldoende. Henriette Koolen punten. Jammer kan een mooie zaak zijn!

Alle restaurants in Wijchen weergeven. Engels 9. We hadden een kadobon gekregen van dit restaurant. Uitstekend De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Plaats recensie? Aatje punten. De wijn was ook van uitstekende kwaliteit. De overige keren matig. Rianne van Boekel.

Hoe was jouw ervaring?

Hooguit in een gezelschap dat Fien heeft gekozen. Afgelopen weekend bij Fien geweest. En ik kom terug voor de carpaccio als ik niet meer zwanger ben!

Je gaat met zijn twee gezellig uit eten maar ondertussen zit je onderhand met z'n zessen aan tafel 2 links en 2 rechts van je. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, thuis bij fien oude klapstraat wijchen. Eindtijd feest Op maandag: tot Op dinsdag: tot Op woensdag: tot Op donderdag: tot Op vrijdag: tot Op zaterdag: tot Op zondag: tot Thuis Bij Fien - Wijchen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.11.2020 22:04 Kristina:
Heeft dit restaurant een mooi uitzicht?

17.11.2020 17:36 Jamie-Lee:
Beoordelingen Ik eet er wel vaker, maar dan met mijn vrouw, voordat we naar een film gaan.

21.11.2020 05:14 Geert:
De kip was verbrand en de slamelange was smaakloos en vond ik matigjes.