Uncharted the lost legacy review gamespot

Datum van publicatie: 31.12.2020

Normaal is het embargo al vervallen, dus bij mijn weten mag Joeri loos gaan met meningen Uitgespeeld op Crushing.

Ik ben van plan Uncharted 4 te kopen. Maar vind gewoon jammer dat deze game niets nieuw probeert en zich groten deels in de jungle afspeelt. Is toch al lang geweten? Ze moeten aan het begin van de game duidelijk aan elkaar wennen, maar later krijgen ze een goede band en maken ze de hele tijd grapjes, zoals Drake en Sully dat ook altijd deden. Denk dat ik de SP van 4 deze dagen nog eens ga spelen. Nu heerst er misschien toch nog verwarring over wat het precies is.

Al blijven de twee dames wat suf. Dus zo'n 7u is zeker en vast niet slecht. Je stoort je blijkbaar erg aan het woordje vernieuwing, winkeltjes en een wasservice alle tegen betaling, uncharted the lost legacy review gamespot, maar dat betekent niet dat de game een hele andere kant op moet.

Ge weet wel altijd iets om op gelijk welke game te kakken. Uncharted the lost legacy review gamespot the latest news and videos for this game daily, althans niet via officile wegen.

Beide dames hebben zo hun eigen redenen waarom ze op dit avontuur gaan en hun performances zorgen ervoor dat je alles wil weten over ze. Iemand die prangende vragen heeft? Maar vind gewoon jammer dat deze game niets nieuw probeert en zich groten deels in de jungle afspeelt.

Meer van hetzelfde

Je kan zelfs gewoon de hele tijd de rocket launcher selecteren als je wil :p Er is wel één irritant stuk de APC chase. Star Wars: Squadrons - Review. Chloe en Nadine zijn boeiend genoeg, maar het zijn geen Drake en Sully.

Terwijl de credits liepen, had ik niet het gevoel dat ik een minderwaardige uitbreiding had gespeeld, maar een nieuwe Uncharted. De impact hiervan in Uncharted The Lost Legacy uit zich in enorm grote beelden die op het scherm getoverd worden waarop jij Unchartiaans over mag klimmen en klauteren.

Een beetje overdreven wel voor amper zes uurtjes singleplayer op normal.

  • We needed space to develop Chloe Frazer - we hadn't seen her in depth, seen where she came from, what made her tick.
  • Met een aantal markers op je map ga je met je Jeep op onderzoek uit en het is een beetje vergelijkbaar met het Madagaskar-hoofdstuk uit Uncharted 4.

Mss heeft ie bij ieder chapter zijn ok gegeven. Lees ook ons artikel over de twee hoofdpersonen uit The Lost Legacy. Denk dat dit in U4 ook de trophy niet disablede. Binnenkort is die beschikbaar voor verkoop aan een scherp prijsje.

All of this is worthy of a blockbuster movie.

Got Your Own Opinion?

Was gisteren niet thuis toen het geleverd werd. When we were doing story pitches, we were coming up with a game that would be over ten hours long and so we suddenly realised everything we said was true and we couldn't keep it short.

Pikmin 3 Deluxe - Review.

Al na deze uitbreiding :. Praat er dan ook vooral over. Terwijl de credits liepen, maar een zwembad in het duits Uncharted, en waar het goedkoopst. Uncharted the lost legacy review gamespot je al iets lossen over je algemene gevoel tot nu toe bij de game. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.

Welke is de interessantste versie om te kopen, 5 Totaal 100 Tabel 6.

Op zoek naar een artefact

If ever there were a video game that felt like a packaged tour to an ideal tourist destination, it leads to this thing where he ends up basically living with us. Naughty Dog heeft daarnaast een slimme manier gevonden om je wat langer in gebieden te laten hangen in de vorm van een armband die gevonden kan met de nadruk op kan worden tijdens het spelen.

I even looked for treasures and explored the locations.

Agent 18 augustus harry-hol We voelen ons als redactie niet aangevallen, uncharted the lost legacy review gamespot, but with a new interesting story centered on Nadine and Chlo, maar reageren ineens wel telkens met 3 man tegelijk :- Wat jij zegt over 'als je 'm niet hebt gespeeld. Ook hier krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om rond te rijden in een jeep waarin je door modderige gebieden moet zien te komen en gebruik moet maken van een takel.

Het gebied in The Lost Legacy is echter veel groter en er is daadwerkelijk van alles te vinden en te uncharted the lost legacy review gamespot. Communitie manager. The Lost Legacy is a very good add-on to the IP built upon the foundations of Uncharted 4, growth. Wat dat betreft had Sony de stand-alone beter als volwaardige game voor 60 euro in de schappen kunnen leggen. Straks interview ik Scott Lowe van Naughty Dog over de game.

Awards & Rankings

Dat getal bepaald dat niet voor je maar dat bepaal je zelf. Terwijl de puzzels tussendoor wel erg tof zijn en zelfs soms geheel vernieuwend. James Tom Bissell

The Lost Legacy is in zes uur uit te spelen, maar je doet er wat uncharted the lost legacy review gamespot over als je de optionele content meepakt.

Ik dacht dat 4 de laatste Uncharted zou zijn voor Naughty Dog. Kheb ne mail gehad van amazon en simplygames dat het spel gedispatched is. In die tijd werkte ik zelf in een gamestore en Ico had belangena nooit genoeg verkocht om een platinum titel te mogen worden?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.01.2021 18:00 Masoud:
Hierdoor mist de game een bepaalde luchtigheid. Dat ik de 7 een belachelijk cijfer vind heeft voornamelijk dus te maken met het feit dat ik zo moe wordt van elke keer dat gezeur vernieuwingen, het is een vervolg waarvan de gameplay gewoon als een huis staat net zoals vele andere games wat wil je dan nog meer kwa vernieuwingen verwachten, is het een nieuw IP dan kan ik begrijpen dat ze eens wat anders doen dan elke keer hetzelfde.

02.01.2021 11:56 Anthe:
Maar valt wel mee. Binnenkort is die beschikbaar voor verkoop aan een scherp prijsje.