Van straaten post bv nieuwegein

Datum van publicatie: 15.12.2020

Communicatie tussen personeelszaken en de werknemers mag veel beter. Je werkt meerdere dagen per week. Door in te loggen bij je account, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van SimplyHired en stem je in met ons Cookie- en privacybeleid.

Je sorteert namelijk post op straat en huisnummer. Wat wil je dan nog meer? Zaanseschans 11 , ED Nieuwegein. Beveelt u dit bedrijf aan? Displayed here are Job Ads that match your query.

Je sorteert je post op straat en nummer en rijdt het vervolgens weg naar het adres. Geen pensioensregeling.

Postsorteerder nachtdienst PostNL? Kaderleden Van Straaten Post B. Wat mij opviel dat toen we in gingen samen werken met Sandd, dat ik ineens als een nummer werd behandeld. Voldoende doorgroeimogelijkheden en leuke collega's. Dit vond ik wel een aardig obstakel i.

Na vele klachten naar het hoofdkantoor van meerdere mensen in het personeel is er na een jaar niet ingegrepen. Het leukste van de baan vond ik in de zomer periode Postsorteerder ochtenddienst PostNL.
  • Goede werk omgeving met aardige mensen. Other Companies recomended by Kompass:.
  • Aanrader voor jonge lui. Maar wel met veel plezier.

Algemene gegevens

Het leukste van de baan vond ik in de zomer periode Postsorteerder Former Employee - Nieuwegein - October 27, Zo hadden ze bv. Call Kompass ×. Door onze services vanaf 25 mei te blijven gebruiken, erkent u en gaat u akkoord met ons bijgewerkt privacybeleid en cookiebeleid. Sorteer op.

Een fijne sfeer en goede primaire en secundaire voorwaarden. Stickeren van briefpost en pakketten. Toffe en uitdagende sfeer. Find another company. Fijne collega's welke je graag helpen.

Van Straaten Post HR B.V.

Het is niet gelukt om het formulier te verzenden, probeer het nog een keer. Yes 3 No 2. Jij gaat aan de slag bij een van de grootste postbedrijven….

Waarderingen per categorie. Bij de kastjes sorteren is het lekker lui van straaten post bv nieuwegein makkelijk je centjes verdienenterwijl er anderen zijn die voor hetzelfde loon veel harder werken omdat het fysiek gezien veel van je lijf vereist.

Bezorger Current Leontine van den bos - Papendrecht - October 31. Directie Hele hartelijke mensen met liefde voor het werk en de werknemers.

De gegevens zijn te bewerken, deels af te schermen en te verwijderen.

Inloggen of account aanmaken

Bezorgservice Walnootgaarde 36 , JC Nieuwegein. Leidinggeven aan het team en coachen van medewerkers op het behalen van resultaten in hun persoonlijke ontwikkeling. Opzoeking wijzigen. Directie Hele hartelijke mensen met liefde voor het werk en de werknemers. Kopieer link.

Kwalitatieve updates van de bedrijfsgegevens. Legal information - Van Straaten Post B. Werknemer voormalige medewerker - Nieuwegein - 29 oktober Door middel van een eigen route door Noord Nederland de post ophalen bij verschillende bedrijven.

Ja Nee. Sort by. Bij de kastjes sorteren is het lekker van straaten post bv nieuwegein en makkelijk je centjes verdienenterwijl er anderen zijn die voor hetzelfde loon veel harder werken omdat het fysiek gezien veel van je lijf vereist. Sorteer op? Zo begin je met het verplaatsen van zakken post naar de machines! Je sorteert namelijk post op straat en huisnummer.

Update my company information. Hard , maar leuke werk. De collega's waren onderling erg prettig.

Het staat dan ook in het contract. Ja Nee 1. Geen pensioensregeling.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.12.2020 00:31 Wijbe:
Brandweerman voormalige medewerker - Nieuwegein - 9 maart Er komen iedere week weer nieuwe regels bij die de helft van de werknemers horen en de rest niet.

23.12.2020 06:01 Oumaima:
Other Companies recomended by Kompass:. Mijn dag begint meestal met mijn werkauto en de benodigde papieren ophalen vanaf het depot.