Video maken met eigen muziek

Datum van publicatie: 27.11.2020

Makkelijker kan niet! Verzenden Nee, bedankt. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Kies dan de doelmap in het Opslaan naar veld en klik op Starten. Kies uit afbeeldingen, videoclips, icoontjes of tekst. Verbeter de kwaliteit, voeg filters toe, verwijder ongewenste objecten, pas achtergronden aan en meer!

De video-editor is de opvolgende taak van Movie Maker in Windows 10, met de nadruk op handige creatieve hulpmiddelen waarmee u uw verhaal kunt vertellen. Meer hulp nodig?

De belangrijkste:. Bekijk onze videovoorbeelden. Klik op Bestanden toevoegen en selecteer de video- en audiobestanden die u wilt samenvoegen. Ook interessant voor u? Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Secret Folders Icon App.

Gratis uw eigen video's maken met Adobe Spark Voeg eenvoudig muziek toe aan uw video's. Als uw foto of video een andere hoogte-breedteverhouding heeft dan uw project, kunt u het pictogram voor verwijderen of zwarte balken weergeven selecteren om in te zoomen en het letterboxing effect te verwijderen. Gewoon de beste manier om in HD op te nemen van uw scherm.
  • Alles wat je nodig hebt om speelfilms te maken over je zomervakantie, je verjaardagsfeest en een gezellig familiediner. Makkelijker kan niet!
  • Kosten worden bij bevestiging van aankoop in rekening gebracht op iTunes-account.

Muziek Maken Movie Maker

Bewerkt door het Movavi-contentteam. Wij gebruiken cookies om de diensten die we aanbieden te verbeteren. MP4-bestand op uw iPhone of Android-telefoon. Ondersteuningscentrum bezoeken.

Suggesties voor jou Bekijk alles. Als de lengte van de video- en audiobestanden niet overeenkomt, kan u de audio in uw video op verschillende manieren bewerken.

Dear jasmine, Thank you so much for your awesome feedback.

  • Hoe kunnen we het nog beter doen?
  • Bewerkt door het Movavi-contentteam September 22, Website van de ontwikkelaar App-support Privacybeleid.

Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Website van de ontwikkelaar App-support Privacybeleid. Stap 4. Kopen Over de Windows-versie. Sla het resultaat op.

Account Options

Open de Mac App Store om apps te kopen en te downloaden. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Opslaan of delen: bewaar bewerkte video's in je filmrol, deel ze op Facebook en Instagram of verstuur ze per e-mail.

Als uw foto of video een andere hoogte-breedteverhouding heeft dan uw project, kunt u het pictogram voor verwijderen of zwarte balken weergeven selecteren om in te zoomen en het letterboxing effect te verwijderen.

Weinig tijd. Direct uw eigen video maken! Verlengingen worden in rekening gebracht binnen 24 uur voor het einde van de lopende periode, video maken met eigen muziek. Kies een videosjabloon of begin met helemaal opnieuw met het ontwerpproces.

Home Ondersteuningscentrum Handleidingen Muziek onder filmpje zetten. AddAudio - remix sound effects. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Video maker to edit your videos. De app op zich is fantastisch en je kunt er nog veel meer uithalen in combinatie met Lightroom en Capture CC.

Meer verwante ontwerpen YouTube-intro YouTubevideomaker. Uw vaardigheden uitbreiden. Deel deze dan direct op de sociale media naar keuze, video maken met eigen muziek, e-mail de link of pegasus ravenna nu e de video als een. We really appreciate your thinking regarding our application. Hebt u nog meer feedback. Succes met het maken van uw eigen filmpje. We horen graag van je en stellen je suggesties op prijs.

Voeg eenvoudig muziek toe aan uw video's. Geen ontwerpskills nodig.

Please share your experience with others. Films maken met video-editor Windows 10 Meer Deel deze dan direct op de sociale media naar keuze, e-mail de link of bewaar de video als een.

Direct uw eigen video maken. Abonnementen worden beheerd door de gebruiker. Beschrijving Weet jij waarom je vrienden je vakantievideo's niet interresant vinden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: