Vodafone sim only internet buitenland

Datum van publicatie: 14.12.2020

Mobiele ProviderMonitor: doe mee. Sim activeren Pukcode opzoeken Zo werkt de voicemail Handleiding van je toestel.

Daardoor zijn de kosten voor bellen, sms'en en internetten in het buitenland de afgelopen jaren flink gedaald: een Megabyte MB Een megabyte is een maat voor opslagruimte, 1 MB is officieel gelijk aan KB. Belminuten Sms. Ook goed om te weten. Wil je vanuit Nederland bellen met vrienden, familie of je vakantieliefde in het buitenland en wil je meer weten over voorwaarden en tarieven?

Datalimiet aan- of uitzetten in My Vodafone.

Afrekening per 1 Kb in de EU. En verder Wat is roaming. Bekijk alle tarieven. Je kunt hier ook de hoogte van de limiet zelf instellen. Sim only en mobiele abonnementen vergelijken. Actueel Nieuws Nieuwsbrieven.

Met Vodafone ben je in de EU net zo mobiel als thuis: je belt, sms't en internet gewoon uit je bundel.
  • Vaste telefonie Vaste tarieven vergelijken Nummerbehoud vaste telefonie.
  • Alle artikelen. Check bij twijfel altijd bij je provider.

Meer met je mobiel

Wil je buiten de EU kunnen roamen, dan vallen de kosten buiten je bundel en betaal je een buitenlandtarief. Bel naar  en toets 11 voor het hoofdmenu Kies 2 voor de persoonlijke instellingen van je voicemail Kies 3 en bedenk een handige code. Zet je data roaming aan en maak gebruik van dezelfde tarieven als thuis. Sinds 15 juni zijn extra roamingkosten zelfs helemaal verleden tijd. Contact met de klantenservice In het buitenland Alles over nummerbehoud Doe de netwerkcheck. Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen.

Lees meer over onze Fair Use Policy.

  • Afrekening per 1 Kb in de EU.
  • Klagen bij de internetprovider.

Bundel op. Je voicemail beluisteren kan op de meeste buitenlandse netwerken. Zoek je informatie over prepaid buitenlandtarieven en bundels. Heb je dus in vier maanden tijd je abonnement meer gebruikt in Nederland dan in het buitenland. Check dan onze voordeelbundels voor je abonnement. Die horen niet bij de EU, dus daar gelden de gunstige EU-regels nog niet?

Wat is roaming?

Daardoor zijn de kosten voor bellen, sms'en en internetten in het buitenland de afgelopen jaren flink gedaald: een Megabyte MB Een megabyte is een maat voor opslagruimte, 1 MB is officieel gelijk aan KB. Voordelig internationaal zakendoen.

Hoe werkt roaming buiten de EU? Dat gebeurt dus ook als je vaart tussen 2 landen die wel bij de EU horen.

Binnen de Vodafone sim only internet buitenland hoef je dus niet meer bang te zijn voor hoge telefoonrekeningen. Alle prepaid verwijderen. Als je je op een cruiseschip of ferry bevindt in internationale wateren maakt je telefoon via het schip verbinding met een satelliet? Hoe stel ik de code in. Homepage Mobiel. Mobiel bellen Mobiel nummers bellen Nummerbehoud mobiel telefoonnummer Afrekentrucs mobiele providers Geldigheidsduur prepaid Sim unlockcode aanvragen Nummerinformatie diensten Eigen nummer opvragen Meer over mobiel bellen.

Tariefinformatie

Vanuit Nederland naar het buitenland. Bekijk onze extra databundels. Ook goed om te weten. Geen zorgen over hoge kosten.

Of ga je ver op reis! Met een Red abonnement vallen de eerste belminuten van Nederland naar andere EU-landen binnen je abonnement. Simkaart en mobiel bellen: dit heb vodafone sim only internet buitenland nodig.

Mobiele abonnementen vergelijken Abonnement met telefoon vergelijken Sim only abonnement vergelijken Onbeperkt abonnement vergelijken Prepaid vergelijken Mobiele providers! Over Ziggo. Vodafone in het buitenland. Check bij twijfel altijd bij je provider. Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn.

Mobiel Internet informatie

Providers rekenen buiten de EU wat ze willen. Of stuur een sms'je met de tekst "datalimiet aan" of "datalimiet uit" naar het nummer Meer met je mobiel. Onbeperkt internet.

App-machtigingen uitschakelen. Stel deze code in vr je vertrekt, dan weet je zeker dat je altijd toegang hebt tot je voicemail. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.12.2020 20:29 Kamile:
App-machtigingen uitschakelen.

20.12.2020 04:45 Katia:
Bencom Group Wie zijn wij?

20.12.2020 05:47 Geert:
Proces dat ervoor zorgt dat op alle draadloos verbonden apparaten altijd de laatste versie van een bestand staat. Homepage Mobiel.