Wanneer ben je echt ongesteld

Datum van publicatie: 08.12.2020

Daarnaast kan je door deze cookies informatie delen via social media. Medicinfo biedt betrouwbare, actuele informatie over gezond zijn, gezond blijven - en wat u daar zelf aan kunt doen. Maar er zijn heel veel de meeste!!

Alvast bedankt, xx liz. Om de 21 tot 35 dagen wordt u ongesteld. Ik werd voor het eerst ongesteld op vijf maart, ik ben het nu niet meer geworden, kan ik ervoor zorgen dat het sneller komt? Volgende artikel wordt geladen:. Guinevere Fanatiek lid.

Komt goed. Hoi ik had gister voor het eerst wit en geel spul en ik heb de hele tijd buikpijn en pijn in mijn blaas word ik ongesteld. Elke follikel bevat een onontwikkeld eitje.

A, A 1 stuk. Meer informatie.

Oestrogeen is een belangrijk hormoon in het vrouwelijk lichaam.

De stadia van groei van schaamhaar

Als je bijvoorbeeld ziek wordt kan het zomaar zijn dat het een paar dagen later begint. Mijn borsten beginnen een klein beetje te groeien ik heb al schaamhaar en een mijn okselhaar begint nu ook echt een heel klein beetje te groeien.

Ik heb al best wel lang witte afscheiding. Wat de oorzaak daarvan is, is onbekend. Super veel als ik eten zie of ruik dan woord ik super.

Ik heb het namelijk weleens opgezocht en ik vond de informatie gewoon niet duidelijk. Het uitblijven van de menstruatie kan verschillende redenen hebben:. Haay Ik ben 13 en ben nog niet ongesteld. Ik ben 11 maar ik ben bang dat ik op school voor de eerste keer ongesteld word. Nu is het zo dat ik vandaag helderrood bloed verlies. Heeft u tips voor tampons.

Ik weer wanneer ben je echt ongesteld niet eens zeker.

Wat is menstruatie?

Baarmoeder Eierstokken, eileiders en eicellen Vruchtbaarheids-cyclus Maandverband, tampons en menstruatiecups Ongesteld zijn en seks. Het witverlies kan best een voorteken zijn maar het is heel lastig te zeggen wanneer het dan komt. Dus al vanaf uw allereerste menstruatie. Hoii, ik denk dat ik vanochtend ongesteld ben geworden.

Heb je veel last van menstruatiepijn. Gelukkig had ik het wanneer ben je echt ongesteld voor het onzekere genomen en een paar maandverbandjes meegenomen.

Liesben Niet meer actief? Ik ben al 2 keer ongesteld geweest maar durf het niet tegen me moeder of vriendinnen te zeggen ik ben bang dat me vriendinnen gaan roddelen en me moeder het heel awkword gaat maken dat wil ik niet ik wil het makkelijk houden gewoon dat ze maandverband voor me koopt en verder er theo en thea verjaardag over praten ik ben bang xroos.

Nu twee jaar en een hoop buikkramp later ben ik er wel aan gewend :.

Het belang van de eerste dag

Die ongesteld Is veel sterkte en het is niet echt een pleziertje of dat je denkt Het is leuk om ongesteld te zijn en het stop ongeveer rond je 50 56e jaar ik wil jullie niet bang maaken hoor dat heb ik gelezen op Het internet. Van school naar huis gaan lijkt me niet hoor, ff met je vriendinnen of juf over kletsen, maandverbandje en desnoods een pilletje. Dat witte afscheiding zegt nog niet zoveel, ik heb dat ook al heel lang.

Roos schrijft: Getting it on!

  • Ik ben nu pas voor de 4 keer ongesteld kan je tips geven xxx.
  • Is dat normaal?
  • Ik heb namelijk al een half jaar wit spullen mijn onderbroek zitten en ben nog steeds niet ongesteld.
  • Hoi ik heb hele erge krampen vaak op school.

Ik heb wel af en toe afscheiding gehad, maar nog nooit een week achter elkaar. Hoi, wanneer ben je echt ongesteld, maar zodra ik op de middelbare school kwam kreeg ik echt buikpijn. Als er dan eentje een beetje chagrijnig is dan gaan ze elkaar altijd opvrolijken en gezellig praten maar dan kan ik niet meepraten omdat ik niet weet hoe het is… ik heb al langer dan een jaar van dat witte spul Geen idee wat dat nou precies is ik wil zo graag ongesteld worden.

Weet iemand wat ik moet eten! Wanneer ben je echt ongesteld Een Mainiac. Als ik dan aan kom lopen is het meteen stil. Het kruisje kind brutaal tegen moeder je onderbroek wordt dan vochtig.

Ongesteld zijn

Ik hou altijd de eerste dag aan dat ik wat bloed verlies, in jouw geval zal dat dan 1 december zijn. Sommige deskundigen beweren dat er geen specifieke reden is voor het teruglopen van de leeftijd waarop de menstruatie start.

Ik wil het zo graag worden!

Ik heb alleen nog wel een vraag: Telt het tijdstip ook nog mee. En het zit er misschien wel aan te komen, omdat je afscheiding donker is, wanneer ben je echt ongesteld. Als je de klas niet uit mag maar je weet dat je doorlekt moet je maar tegen je docent zeggen dat je een meidenprobleem hebt en dan moeten ze je sws laten gaan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: